İzmir'e gelin gideceğim. Ama gönlüm olduğum yerde kalmak istiyor. Nişanlım yaşadığım yerde kalmamızı istemiyor.

zamanla ikna ederim elbette her 6 ayda değilde kendi canım ne zaman isterse gideceğim süreyi. Ve Allahtan ki teyzesi İzmir'de yaşamıyor, uzakta o İstanbulda
Zamanla ikna ederim fikri çok büyük bir yanıldı, bu hataya sakın düşmeyin...

Sevgili ve nişanlı iken verilen sözler bile evlenince yerine getirilmiyor...

Yanlış düşünceler ile evliliğe adım atma sakın

Dinlemezdin muhtemelen
Çok zor karar verdim zaten, dinleyebilirdim de. Bilemiyorum. Ama alışamadım, alışılmıyor. İsterse cennete götürsün, eğer acaba varsa aklında, yürekten istemiyorsan olmuyor.

Aklinizdaki bu soru isaretleri ile evlenmeyin lutfen. Orta yolu bulmaya calisin.

Ben memleketimden 1500 km uzaga gelin gittim. Hicbir tanidigim yoktu o sehirde esimden baska. Ve ben sadece 1 sene dayanabildim. Sonra Öss'ye girdim ve tercihlerde sadece kendi memleketimi yazdım. Boylece benim memleketime yerlestik ve 11 senedir burada yasiyoruz. Benim memleketim ama kendi ailem Almanya'da yasiyor bu arada.
Onun ailesinden uzaklasinca resmen evliligimiz düzeldi. Orda 1 senede ettigimiz kavgayi burda 11 senede etmedik.
O yuzden diyecegim iki aileden de ne kadar uzak o kadar iyi.

İlk zamanlar bana hep seninle olayım da nerede olursa olurum demişti, şimdi birden fikri değişti, bence annesi aklına girdi diye düşünüyorum
Eeeeee....

Yakın olunca bu anne hep aklına girecek... göremiyor musun bunu

Nişanlım İzmir diyor başka bi şry istemiyor.

Her kararı kendi kendine veren bir adama gerçekten tahammül edebilecek misin...

Kaç yaşındasın

Bu evliliğe mecbur musun

Kafanda bu kada tereddüt varken evliliğe doğru ilerliyorsun farkında mısın

Şuan kafanda bu soru işaretleri varsa bu yola hiç girme yol yakınken dön... çünkü evlendikten sonra ben yapamadım alısamadm diye dönmek istersen cok daha zor olur senin için

Alışırsinız insana nelere alışmıyor eşinizle iyi anlaşırsanız huzurunuz olursa nerde yaşadığınızin bi anlamı yok bence bende senelerdir gurbetteyim ilk zamanlar zorlandım yalan değil aileme sık sıl gidip geldim onlarda geldiler artık alıştım senede 1 gittiğimde oluyo 3 4 kerede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…