- Konu Sahibi cikolatalipankek
-
Neden böyle düşündünüz peki ?Eşinin ailesi sıkıntı çıkaracak gibi siz evlendiğinde. Şimdiden dik dursan iyi olacak.
Neden zamanla ikna edesin ki?Şimdiden açık açık söylesene.Nisanlin seni sindiriyor gibime geldi.Ayni eve girmeden böyleyse,Bana evlenince hiç sözünden çıkamayacaksın gibi geldi.Senin sorunun İzmir den çok karşı tarafın dayatmaları gibi.Üzgünümzamanla ikna ederim elbette her 6 ayda değilde kendi canım ne zaman isterse gideceğim süreyi. Ve Allahtan ki teyzesi İzmir'de yaşamıyor, uzakta o İstanbulda
Adam 6 ayda 1 gidersin ailene demiş konu sahibine. Başka şeyler teferruat bence. Ne münasebet anne babasıyla görüşmesine karışmak.İş imkanı iyiyse İzmirde olmanızın bir sakıncası yok. İzmirli olarak şöyle söyleyeyim çok çabuk alışırsınız. İzmir insanı sıcaktır. Şehir zaten sevilmeyecek bir şehir değil.
Ama eğer zorunluluk yoksa ben bir ailenin bırakılıp diğer ailenin yanında olmaya karşıyım. İkisine de uzak olmak en iyisi
Herhangi birinin kolayca aklına girebileceği kadar bile akıl fikir sahibi olmayan biriyle evlenmek istiyor musun ?İlk zamanlar bana hep seninle olayım da nerede olursa olurum demişti, şimdi birden fikri değişti, bence annesi aklına girdi diye düşünüyorum
Niye çıkarsın nerden anladınız bunuEşinin ailesi sıkıntı çıkaracak gibi siz evlendiğinde. Şimdiden dik dursan iyi olacak.
Gelin olarak alalım seni izmireKeşke ben de izmir taraflarına gelin olmak olur başka bişey olur gitsem
Konuyu okumadım ama doğduğun değil doyduğun yer demişler .
Adamın işi ordayda mecbur gidersiniz .
Niye çıkarsın nerden anladınız bunu
Neden böyle düşündünüz peki ?
Gorumcesi kıskanç anladığım kadarıyla, nişanlısıda annesinin ağzına bakıyor gibi. Ben mutsuz olsun istemem, sadece şimdiden sözünü geçirse daha iyi olur, sonradan bela olmasınlar konu sahibine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?