Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vatikan falı diye bir fal ilk defa duyuyorum.esila bana özelden telini yazabılırmısın acaba? bende bir sitede buldum vatikan falı diye arattım,blogda biri çok memnun oldugunu yazmış,birde alsancaktaymış,1saat kadar sürüyormuş fal,ben denemek istiyorum gitmek isteyen varsa birlikte gidebiliriz kızlaar
bu vatikan falını bir arkadaş önerdi telefon numarasını verdi. ismi güzin miş. sizin gittiğiniz kişidemi aynı?
İlk gittiğimde yaz sonuydu ve geç saatte gitmiştim iyi bilememişti.pazar gunu ilk geldiğim gun pek iyi yorumlayamamıştınız sanırım enerjınızın bıttıgı bır zamandı falan dıye basladım cumleme :)) ve daha dıkkatlı ve güzel baktı.Katina denen bir fal bakıyor kahvenin yanında,olağan durumumu çok net bildi,geçmişi şöyle böyle fakat etkılendıgım kısım kariyerini ortaya koyup özel bi durumumla ılgılı 1,5 ay içinde olmazsa bende bu falı biliyorum demem dedi çok iddialı olunca bende hayli bir merak uyandırdı bakalım beklıyorum o 1,5 ayı :)
bornovada küçükparkın girişinden kampanaya doğru yürüyosun,sol tarafta telve cafe,asiye abla :)
Rezene çayı...ılık süt falan deneyebilirsin..
Bir de yatakta biraz kitap okumak..iyi gelebilir..
hadi ya ben de hiç sevmem kısacık falları ama çok merak ettim hiç böyle çat çat isim falan söyleyen bi falcıya denk gelmedim daha:S ne kadara bakıyor murat??
amaaann öyle zaten çat çat isim söyleyen kimse yok gerçektende.ama arayışlara devam tabi :) vazgeçmek yoookkk :)
bende hiç sevmem böööllleeee uzun uzun anlatsın o anlatsın ben dinliyim :)) direkt isim değil harf olarak söylüyor tutturuyor ama çok kısa işte iskambil bakıyor 15 tl ye tarotta sanırım 22.50 tl di ama ben tarot baktırmadım.. çat çat isim söyleyen tek kişiye denk geldim sevda ablaydı oda bana değil kız arkadaşıma söyledi işini ayarlıycak adamın adı mehmet dedi bizde iyi salladın dedik meğerse adamın ilk adı mehmetmiş biz bilmiyormuşuz bunda şaşırmıştık gerçekten :)
arkadaşlar merhaba bikaç gündür yoktum. ama açınca dikktimi çekti benim gittiğim polat cafe deki nesli yi kötülemiş bergama35f, bana iyi gelen başkasına iyi gelmeyebilir bunu anlarım ama yalanın bu kadarı olmaz çünkü dün oradaydım ve nesli hanımın izinli olduğunu öğrenip yine fatoş hanıma yorum yaptırdım. anlamadığım polat cafeye karşı sanki gizli ve aleni savaş açmışlar karalayıp duruyorlar, nedenini anlatsanızda bikere ben ve polat cafeye gitmek isteyenler anlasa bunu. Yalan yanlış yazan bergama35f çok çirkin bir yoldasın arkadaşım.
birde sen sevdayı öve öve bitirememişsin madem çok memnunsun neden başka falcıya gitme gereği duyuyorsun????
arkadaşlar merhaba bikaç gündür yoktum. ama açınca dikktimi çekti benim gittiğim polat cafe deki nesli yi kötülemiş bergama35f, bana iyi gelen başkasına iyi gelmeyebilir bunu anlarım ama yalanın bu kadarı olmaz çünkü dün oradaydım ve nesli hanımın izinli olduğunu öğrenip yine fatoş hanıma yorum yaptırdım. anlamadığım polat cafeye karşı sanki gizli ve aleni savaş açmışlar karalayıp duruyorlar, nedenini anlatsanızda bikere ben ve polat cafeye gitmek isteyenler anlasa bunu. Yalan yanlış yazan bergama35f çok çirkin bir yoldasın arkadaşım.
birde sen sevdayı öve öve bitirememişsin madem çok memnunsun neden başka falcıya gitme gereği duyuyorsun????