Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçenlerde arkadaşım müjgan cafedeki murata gitmiş adam kızın hayatındaki insanların isimlerini saymış falan:S
ayrıcaaa kızlarr uyku sorunu yaşayanlar varmı yarın iş var 7 de kalkıcam çok yoğun bir gün bekliyor beni ve hala uyuyamadım yardıııımmm !!! sorun yaşayanlar varsa geliştirdikleri teknikleri paylaşırlarsa sevinirim :) (özür dilerim alakasız biliyorum)
evet murat iyi bende baktırmıştım ama çok kısa bakıyor fazla detaya girmiyor net şeyler söylüyor da çok tatmin etmemişti beni kısa oluşundan dolayı hemen 8-10 dk da bitiriyor..
canım özelden yazamıyorum da ismi ece imiş.aynı kişimi? bu telefon ettim cumartesi gelin dedi. adresi, istedim. geleceğiniz gün veririm dedi fal ücretide 20 lira. baktıran kişilerin dediğine göre söylediği herşey çıkmış ayrıntıları anlatırım sonra bi gitmek lazım.
kızlar vatikan falı bakan bi bayan varmış. evinde bakıyomuş. doğduğun andan itibaren olan herşeyi biliyomuş falan. denesek mi acababilmiyorumkismile
ya arkadaşlar bide karşıyaka daki ravazza kafenin yerini bilen varsa tarif edebilir mi?
akbank sokağı dediğniz yer neresi? vapurdan inince hemen karşıdaki akbank tanmı bahsediyorsunuz?bilmiyorumkismile
ben pazar günü bornovadaki asiye ablaya gittim,bakalım soyledıklerı 1,5ay içinde çıkacak.çok iddiaalı tahminlerde bulundu.olmazsa ben bu falı bilmiyorum derim çekilirim falan dedi :) bakalım cıkcakmı merakla beklıyorum
canm peki bildimi?hangi cafede ne kadara bakıyor bide ne falı bakıyor:)çok sordum ama fal ihtiyacım var acil birine gitmem lazım :a015: