- 3 Eylül 2010
- 89
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
missdance i bekliyorum ben ama yarına kadar görse çok sevinicem. bir de asiye ablayı sormuşlar ben kendisine sürekli gidiyorum insan betimlemede birebir kimisini benim tarif edebileceğimden daha ayrıntılı anlattığı olmuştur. kahve falına bazen çok ayrıntılı bakıyor bazen şöyle bir bakıp bir iki bişey söylüyor ya gördüğü şeye göre yada sıradan kalabalıktan bilemiyorum. fakat bana en güzel betimlemesini yaptığında yüzünü görmüş gibiydi resmen falda hatta o kadar netti ki bana gösterdi telvede resmen suratını görmüş gibi oldum o kişinin. şu kadar süre bekle şu olcak bu olcak diyo ben hep sabırsız oldum o kadar beklemedim ama geçmişi çok iyi bildiği kesin kafam bozukken gidiyorum hep işallah umut saçmıyodur sadece çünkü bu sefer bekliyorum
kurşun dökme mi kafede mi yapıyorlarmış onu :1no2: bence de çok saçma. ama asiye abla gününde olunca gerçekten çok iyi bakıyor yada yani onu da anlıyorum biton insan sıkılır yani insan doğal olarak sakin saatlerde gitmeye çalışıyorum ben hep ama planlı olmadığı için bu iş genelde. olmuyor yani içinden gelerek baktığında gerçekten tüylerim diken diken oluyo :asigim:littleredstrawberry eskiden bende giderdim asiye ablaya iyidir ama gününde olunca. şimdi kurşun dökme gibi işlere girmişler diye duydum ama gidip görmedim. en basiti kurşun dökmenin bile bir cafede yapılmaması gerektiğine inanıyorum tabii bu benim görüşüm.
yelola sen baktırmıştın değil mi vatikan falına nasıldı?
Açıkçası geçmişi güzel anlattı... yani epey isabetliydi.. tabi mucize beklememk lazım...
Bugün içinde erkek arkadaşımla ilgili doğru şeyler anlattı...
Geleceği göreceğiz.. beklemek lazım :))