- 21 Mart 2009
- 417
- 1
arkadaşlar üzerime gelmenize gerek yok ben o kişinin yalanını yakaladım ve yüzüne vurdum.aksini ispat etsin o zaman, hatta arayın o cafeyi siz kendiniz sorun izinlimiydi değilmiydi. benim hoşuma gitmiş baktırdığım fal siz illada gidin baktırın diye bişey yazdım mı buraya hayır yazmadım sadece fikrimi yazdım şimdi sizler beğendiğiniz insanlara çamur atılmasına razı olur musunuz??? ve de yalan yanlış şeyler yazıldığında rahatsız olmaz mısınız??? sizlere bırakıyorum. 2. si fal baktırmak dışında bağlantım yok. Bu arada ashle acaba benim varlığım seni rahatsız mı ediyor?? beni tanıyor musun ki hakkımda bu kadar ciddi düşüncelere girdin??? yoksa kahin ya da mükemmel bir medyum musun?? bu kadar iyi biliyorsun madem bi de falıma bak ta olsun artık. herkes haddini bilmeli bence lmaz:
bence sen haddini bilmelisin.sadece bergamaya yapsan bu tarz yorumunu neyse.polat cafede biri daha baktırmıştı oda beğenmemiş onada hakaret etmiştin farkındaysan.herkesin düşünce özgürlüğü var beğenir beğenmez bişey diyemezsin yani bırak insanlar özgürce beğendim beğenmedim desin.herkes beğenmek zorunda değil bu kadar büyütmeye gerek yok sengözlerimebaksanab