- 27 Eylül 2010
- 59
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar yeni bir falcı buldumzemuszemusgüzelyalıda kadın evinde bakıyormuş gelecekle ilgili söylediği herşey çıkıyormuş çok övdüler ama tek gitmek istemiyorum toplanıp gitsekmi bi gün? misdance arkadaşım ne dersin? kadının tel nosunu aldım
ya kızlar yeni bir falcı buldumzemuszemusgüzelyalıda kadın evinde bakıyormuş gelecekle ilgili söylediği herşey çıkıyormuş çok övdüler ama tek gitmek istemiyorum toplanıp gitsekmi bi gün? misdance arkadaşım ne dersin? kadının tel nosunu aldım
waayyy forum coşmuş neler neler olmuşş..ben giremiorum uzun zamandır.missdance ne var ne yok :) maşallah aynı tempo devam ediosun :)
hoşgeldin devam işte duyduğumuza gidiyoruz deli deli :)
tşk ederim missdance arkadaşım......önümüzdeki günlerde vatikana gideceğim......
cnm tlfonunu verirmisin özelden?ismini öğreniyim bi eğer benm duyduğum kadınsa pek bişi bilemiodu o.eğer o diilse gelirim ben bi ark.ımla.