İzmir'deki Falcılar

Kızlar falcılar bitti de şimdi hocalar mı tavsiye ediliyor bu topikte
Bu tür konuların konuşulması yasaktır unutmayın

gürçeşme de yıldızname bakan bir teyze var, ben de gitmiştim üzerinden çok zaman geçti tam hatırlayamıyorum neler söylediğini, yıldıznameyi merak edenler deneyebilirler , 5-6 yıl önce 50 tl ücret alıyordu.
gürçeşme huzur evininin yanında girişinde taksi durağı olan geniş bir sokak var bundan bir sonraki dik bir yokuş olan sokağa giriyorsunuz 50 m. kadar sonra sağda sanırım 22 numara, demir kapı ve parmaklıklarla çevrili minik beton bir bahçesi olan 3 katlı bir bina.Teyzenin ismi Ayten giriş katında oturuyor.

gulguzelim senin neyin vaaaaaaaaaaaaarrr fal mal da kesmedi seni sanırsam derdin büyük olsa gerek

gürçeşme de yıldızname bakan bir teyze var, ben de gitmiştim üzerinden çok zaman geçti tam hatırlayamıyorum neler söylediğini, yıldıznameyi merak edenler deneyebilirler , 5-6 yıl önce 50 tl ücret alıyordu.
gürçeşme huzur evininin yanında girişinde taksi durağı olan geniş bir sokak var bundan bir sonraki dik bir yokuş olan sokağa giriyorsunuz 50 m. kadar sonra sağda sanırım 22 numara, demir kapı ve parmaklıklarla çevrili minik beton bir bahçesi olan 3 katlı bir bina.Teyzenin ismi Ayten giriş katında oturuyor.

söylediklerini unutmuşsun ama kapı nosu dahil biliyosun...:))))

önerdiğin çok iyi oldu buna çok ihtiyacım vardı...telefon nosunu falan biliyosan yazarsan sevinirim tatlım...

kek bana gittiğin hocanın numarasını özelden mesaj atabilir misin acaba.mEsaj atamıyorum.Ve çok ihtiyacım var gözü parada olmayan doğru düzgün bi bakımcıya:KK43:

söylediklerini unutmuşsun ama kapı nosu dahil biliyosun...:))))

önerdiğin çok iyi oldu buna çok ihtiyacım vardı...telefon nosunu falan biliyosan yazarsan sevinirim tatlım...

maalesef telefonunu bilmiyorum, yıllardır pek çok arkadaşım adresi benden alarak gittiği için adresi ezberledim artık

merveilleux84 ben özel msj atamıyorum yaa:KK43:( arkadaşlar özelden yazabilen biri yazsın arkadaşa istediği tlf numarasını yada sen özelden yazabiliyosan kendi tlf numaranı gönder bana ben arayıp vereyim numarayı bide ben daha gidemedim:)) gidersen eğer düşüncelerini paylaş bizimle:KK66:

selam arkadaşlar size bir falcı tavsiye etmek isterim.
karşıyakada maral kafe'de meral diye bi hanım bakıyo çok güleryüzlü ve sempatik bi insan.geçmiş ve şu anımla ilgili her şeyi bildi diyebilirim.gelecekle ilgili söylediklerinin henüz zamanı var bişey diyemem o yüzden ama umarım çıkar güzel şeyler söyledi çünkü :))
ben gittiğimde sevgilimden yeni ayrılmıştım.hemen bildi ayrılık yaşamışsın dedi.fiziksel özelliklerini anlattı ve isminden harfler verdi bn zaten ilk dakikada çok oldum kaldım.onun dışında maddi ailevi okulla ilgili durumlarda da bildi yani sallamadı.ben çok memnun kaldım.fiyatı da ucuz 10 ytl kahve.

selam arkadaşlar size bir falcı tavsiye etmek isterim.
karşıyakada maral kafe'de meral diye bi hanım bakıyo çok güleryüzlü ve sempatik bi insan.geçmiş ve şu anımla ilgili her şeyi bildi diyebilirim.gelecekle ilgili söylediklerinin henüz zamanı var bişey diyemem o yüzden ama umarım çıkar güzel şeyler söyledi çünkü :))
ben gittiğimde sevgilimden yeni ayrılmıştım.hemen bildi ayrılık yaşamışsın dedi.fiziksel özelliklerini anlattı ve isminden harfler verdi bn zaten ilk dakikada çok oldum kaldım.onun dışında maddi ailevi okulla ilgili durumlarda da bildi yani sallamadı.ben çok memnun kaldım.fiyatı da ucuz 10 ytl kahve.

karşıyakada tam olarak yeri nerde cnm??:KK3:

ooo süper bir tavsiye bayıldım ben yanıma vişnelikekimi alr giderim en yakın zamanda :)şakkıdı

dün tülin hanıma gittim 2.kere tarot baktırdım bu sefer şimdilik gayet iyi söyledikleri şu anda olanları arada söylenen kelimelerle bildi dediği bir şeyde çıktı bakalım dierleri nasıl olucak ama iyi ve pozitif bi hanım..ama bugünlerde yine gidesim var başka yerlerede şu maral kafe nerdedir tam kızlar bilen varmı?

karşıyaka ravazza cafe de ki bayana tarot baktırdım, yaşadıklarımı bildi hatta iyi bildi
gelecek için söylediği şeyler ise yakın gelecek değil sonuç için birkaç ay bekleyeceğim:)
hepinize iyi haftalar

kızlar çok kötü durumdayım nolur iyi falcı hoca ne varsa söyleyin bana nefes alamıyorum ölücem kahrımdan :KK43:

aynen canım aynen:gitme: birde şu gümrükteni gülistanın yerini tam söyleyebilirsiniz,tlf falan varmı? missdance tavsiye ederim falan demiiştin,varmı dediklerinden çıkan şeyler canım? bekliyorumm

aynen canım aynen:gitme: birde şu gümrükteni gülistanın yerini tam söyleyebilirsiniz,tlf falan varmı? missdance tavsiye ederim falan demiiştin,varmı dediklerinden çıkan şeyler canım? bekliyorumm

yeri gümrükte topçunun sokağından girdiğinde migrosun karşısında,tam karşısında da pizza pizza var.cafenin ismi fırncı.ben gittim çok memnun kaldım söylediği bazı şeyler çıktı diğerlerinin de zamanı var,umarım sen de memnun kalırsın canım.:KK3:

X