Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gürçeşme de yıldızname bakan bir teyze var, ben de gitmiştim üzerinden çok zaman geçti tam hatırlayamıyorum neler söylediğini, yıldıznameyi merak edenler deneyebilirler , 5-6 yıl önce 50 tl ücret alıyordu.
gürçeşme huzur evininin yanında girişinde taksi durağı olan geniş bir sokak var bundan bir sonraki dik bir yokuş olan sokağa giriyorsunuz 50 m. kadar sonra sağda sanırım 22 numara, demir kapı ve parmaklıklarla çevrili minik beton bir bahçesi olan 3 katlı bir bina.Teyzenin ismi Ayten giriş katında oturuyor.
söylediklerini unutmuşsun ama kapı nosu dahil biliyosun...:))))
önerdiğin çok iyi oldu buna çok ihtiyacım vardı...telefon nosunu falan biliyosan yazarsan sevinirim tatlım...
selam arkadaşlar size bir falcı tavsiye etmek isterim.
karşıyakada maral kafe'de meral diye bi hanım bakıyo çok güleryüzlü ve sempatik bi insan.geçmiş ve şu anımla ilgili her şeyi bildi diyebilirim.gelecekle ilgili söylediklerinin henüz zamanı var bişey diyemem o yüzden ama umarım çıkar güzel şeyler söyledi çünkü :))
ben gittiğimde sevgilimden yeni ayrılmıştım.hemen bildi ayrılık yaşamışsın dedi.fiziksel özelliklerini anlattı ve isminden harfler verdi bn zaten ilk dakikada çok oldum kaldım.onun dışında maddi ailevi okulla ilgili durumlarda da bildi yani sallamadı.ben çok memnun kaldım.fiyatı da ucuz 10 ytl kahve.
gürçeşme de yıldızname bakan bir teyze var, ben de gitmiştim üzerinden çok zaman geçti tam hatırlayamıyorum neler söylediğini, yıldıznameyi merak edenler deneyebilirler , 5-6 yıl önce 50 tl ücret alıyordu.
gürçeşme huzur evininin yanında girişinde taksi durağı olan geniş bir sokak var bundan bir sonraki dik bir yokuş olan sokağa giriyorsunuz 50 m. kadar sonra sağda sanırım 22 numara, demir kapı ve parmaklıklarla çevrili minik beton bir bahçesi olan 3 katlı bir bina.Teyzenin ismi Ayten giriş katında oturuyor.
missdance banada emelin tel nosunu yollarmısın?? ben bugün pasaklıya gitmeyi planlıyorum gelişmeleri haberdar ederim burdann hepınızecanım ali kıbrısşehitlerindekinde :)
çarşının sonunda galeri nur var.onun sokağından girince soldan ilk sokakta.karşıyakada tam olarak yeri nerde cnm??
kızlar çok kötü durumdayım nolur iyi falcı hoca ne varsa söyleyin bana nefes alamıyorum ölücem kahrımdan
aynen canım aynen:gitme: birde şu gümrükteni gülistanın yerini tam söyleyebilirsiniz,tlf falan varmı? missdance tavsiye ederim falan demiiştin,varmı dediklerinden çıkan şeyler canım? bekliyorumm