İzmir'deki Falcılar

ben dayanamayıp maral kafedeki meral hanıma sabah 10 a randevu alıp gittim telini netten buldum ama tek kelime ile mükemmel öneren arkadaştan allah razı olsun yaşadıklarımı saati saatine söyledi olucak dediklerinden ise en yakını 3 gün içinde olursa yazıcam tekrar kesin gidin kızlar ben şok yaşadım 45 dk baktı kahve falına inanamadım süper şeyler söyledi kesinlikle tavsiyemdir :))

ben dayanamayıp maral kafedeki meral hanıma sabah 10 a randevu alıp gittim telini netten buldum ama tek kelime ile mükemmel öneren arkadaştan allah razı olsun yaşadıklarımı saati saatine söyledi olucak dediklerinden ise en yakını 3 gün içinde olursa yazıcam tekrar kesin gidin kızlar ben şok yaşadım 45 dk baktı kahve falına inanamadım süper şeyler söyledi kesinlikle tavsiyemdir :))

ay tlf no nasıl öğrenebilirim canım ya?

maral kafeye bende gidicem en kısa zamanda,gelişmelerden haberdar ederim.bu arada dün pasaklıya gittim,bu 3. kez gidişimdi 2-3senede bir gıdıyorum.İlk defa sıra yoktu ve birsen abla çok iyi baktı ve bir güzelde sohbet etti bizimle.açıkcası bana tarot ve fal bakanlar şu zamana kadar çok iyi bilemedi.Alsancakta Nefise abla vardı o çok iyiydi ama gitmiş istanbula,onu dedikleri bir bir çıkmıştı.

slm canım.cvp için çokkkkkkk mercia.s.bende de genel olarak herşeyi bildi.kafama takılan konularda yorumlar yaptı,çoğu şeyi ben sormadan söyledi,rahatlattı beni.ben dün senin cevabından sonra gittim,hatta yazdım buraya ama görünmüyo nedense.çok memnun kaldım diyebilirim.gitmeyen arkadaşlara da tavsiye ederim.bu arada sitedeki bu çalışma nedir yahu,bi mavi olur bi pembe olur,tersim döndü :eek:lmaz: böyle kalsın çooookkkk güzel böyle.neyse görüşmek üzere

rubicon,gürcesmedeki ayten hanıma arkadaslar 1 ay önce gitmişler fal bakımına 180 tl istemiş tabii arkadaslar baktırmamıslar iyiki vermemişler 4 sene önce giden arkadas hiç memnun kalmamış gidenler olursa ne demek istediğimi anlarlar

steinbock Gülistana git bence harika biliyor fiyatı 20tl ben ve arkadaslar cok sasırdık
birde kıbrıs sehıtlerınde cookie var orda Sevgi ve Gül hanım var deneyin derim harika sevgi tarot bakıyor
diğeri kahve aklında bulunsun

amirrezvani tülin hanım nerde?adresi veya telefonu varmı?özelden gönderebilirmisin?
teşekkür ederim

rubicon,gürcesmedeki ayten hanıma arkadaslar 1 ay önce gitmişler fal bakımına 180 tl istemiş tabii arkadaslar baktırmamıslar iyiki vermemişler 4 sene önce giden arkadas hiç memnun kalmamış gidenler olursa ne demek istediğimi anlarlar

sadece yıldızname baktığı için bir dönem arkadaşlar ve onların arkadaşları derken birçok kişi gitmiştik ayten hanıma o zaman da 50 tl az bir rakam değildi, değişik bir fiyatlandırma sistemi var demek ki 180 tl e kadar çıkmış akannehir

amirrezvani tülin hanım nerde?adresi veya telefonu varmı?özelden gönderebilirmisin?
teşekkür ederim

canım telefonu yok ama karşıyaka karakolunun sokağına girince sağdaki ikinci pasaj da müjgan kafe direkt karşıda zaten pasaja girince gel tat burgerin yanındaki pasaj ..iyi fallar :)

arkadaşlar çok acil bana hoca lazım, şu önceki sayfalarda söylediğiniz hocanın yerini bana özelden gönderirmisiniz, lütfen:KK43:

kızlarr daha önce size söylediğim hisarönünde olan sevdam kafe sevda abla nın bana söylemiş olduğu tarihiyle oldu 17 temmuz demişti 2 gün şaştı sadece dün akşam gerçekleşti söylemek istedim..baktıranlar ciddiye alsın söylediklerini aynen dediği gibi gelişti olaylarda :)))

kızlarr daha önce size söylediğim hisarönünde olan sevdam kafe sevda abla nın bana söylemiş olduğu tarihiyle oldu 17 temmuz demişti 2 gün şaştı sadece dün akşam gerçekleşti söylemek istedim..baktıranlar ciddiye alsın söylediklerini aynen dediği gibi gelişti olaylarda :)))

slm canım,onunyeri nerdeydi tam olarak? senin izinden ilerliyorum bakalım.bide randevu almak falan gerekirmi ,kalabalık oluyo mu?kısa mı bakıyo,uzun mu canım tşklr

slm canım,onunyeri nerdeydi tam olarak? senin izinden ilerliyorum bakalım.bide randevu almak falan gerekirmi ,kalabalık oluyo mu?kısa mı bakıyo,uzun mu canım tşklr
canım yeri konak tarafından kızlarağasına (gümüşçülerin oraya) giderken pasaja girmeyip sağa dönüyorsun soldaki ilk dar sokak hemen sağda 2. yada 3. kafe sevdam kafe kahveye çok uzun süre bakmıyo tarotta bakıyo ama bence ve giden tüm arkadaşlarımın kanısınca kahve de çok daha iyi ve kesinlikle akşam üstü git daha iyi bakıyo akşam saatlerinde sürekli gidenlere söylüyo zaten akşam üstü gelin die bana kendi söylemişti..çok kalabalık oluyo özellikle cumartesi gitme pazar günüde açık bu hafta sonuna doğru bende gidicem aslında bugün gidicektim ama arkadaşım tuttu beni :))

kızlar ayrıca söylemek istediğim bişey daha var geçen hafta içinde tülin dedikleri kadına gittim şu an geri dönen erkek arkadaşım için ciddi ilişkisi var ve kesinlikle dönmiycek demişti hatta evlilik düşünüyo o kişiyle demişti bi daha gitmem tüline..

amirrezvani tatlım sevda ablaya bende bi kez gittim..o gün için söyledikleri doğru tespitti ama gelecek için söyledikleri içinde bi kez daha gitmemei istemişti..henüz gidemedim..en kısa sürede gitmek istiyorum...ben sabahtan gitmiştim akşam üstü çok beklememk için...çünkü akşam üzeri çok kalabalık oluyomuş...ama madem öle daha iyi bakıyosa bu gidişimde akşam üstü giderim...dilerim bu seferki dedikleri doğru çıkar...

X