İzmir'deki Falcılar

amirrezvani tatlım sevda ablaya bende bi kez gittim..o gün için söyledikleri doğru tespitti ama gelecek için söyledikleri içinde bi kez daha gitmemei istemişti..henüz gidemedim..en kısa sürede gitmek istiyorum...ben sabahtan gitmiştim akşam üstü çok beklememk için...çünkü akşam üzeri çok kalabalık oluyomuş...ama madem öle daha iyi bakıyosa bu gidişimde akşam üstü giderim...dilerim bu seferki dedikleri doğru çıkar...

canım çarşamba günü gittim sevda ablaya 12.5 tl yapmış ücreti birde bu sefer çok kısa zamanda baktı yani 8-10 dkda sallamaya çalıştı kalabalıktı belki ondandır.. bide bana sende cin yaklaşımı var falan dedi tırstım daha önce sorduğumda yok öle şeyler sende demişti,falda böyle şeyler söylenince soğuyorum ben o fal bakan kişiden yaa evet söylediği günü gününe çıktı bi gerçek..ama ksk daki meralde aynı şeyleri söylemişti 3 gün demişti oldu ve alsancaktaki ali ye de cuma günü gitmiştim pazartesi yada salı yüz yüze görüşmen var demişti hadi canım adam 3 aydır yok ortada imkansız demiştim hakkaten pazartesi yüzyüze geldik şok oldum..yani söylemeye çalıştığım sevda harici diğer ikiside aynı şeyleri söyledi meral bana ilk falı 45 dk baktı 10 tl bakıyo ali de 20-25 dk falandı 15 alıyo oda daha tatmin edici geldi bana bunlar..söylemek istedim sen kime istersen ona git :)

elbola,karşıyaka çarşıda galeri nur var o sokaga gir düz yürü ilk sokaktan sola gir (1712 sokak) orda maral cafe bayanın adıda meral arkadaslarla gittik memnun kalmadık neden dersen biraz atıyor birde fal olayından baska olaylara giriyor tabii ucunda para var...
birde cafeye gelen giden oturan erklerin sayısı belli değil bir bakısları var anlamıssındır sen onu
tabıı tercih bu bır elektrik meselesi karar senin sitede baktıran arkadaslara cıkmıs
hayırlısı olsun

amirrezvani,minikprenses,sevda cafeye 2 ay önce arkadaslarla değişik saatlerde(aksamüstü dahil) gitmiştik farklı bir bakım yapmıyor aksine aksam üstü dahada kısa bakıyor cünkü cok kalabalık oluyor
gelecekle ilgili çok sey bilmiyor amirrezvani dediğin gibi farklı olaylara girip para kazanmanın yollarını aramaya baslamıs inanki bu yüzden müşterileri azalmıs diye duydum
kızlar kıbrıs şehitlerindeki sevgiye yada güle giden varmı?cookie cafeye biz kızlarla 2 kere gittik bildiler bana biliyor baskasına tutmaya bilir tabii

dolsy sağol cnm peki k.yakada ya da bornovada nereyi önerirsin ? biz ark.la bugün oraya gidicez de.

merhaba,
karşıyaka da 1712 sokakta ki meral hanıma ben de gittim çok konsantre olduğunu söyleyemeyeceğim hem geçmiş hem gelecek için çok çok yüzeysel bir kaç şey söyledi bunu da bildi dediğim hiç birşey yoktu
hafta içinde karşıyaka müjgan cafe de ki tülin hanıma tarot baktırdım maalesef geçmiş için yuvarlak cümleler dışında birşey söylemedi ancak benim sorduklarıma yanıt verdi ama bu yanıtlar bile tutarlı değildi
çankaya da eski orkide AVM nin civarında ki fırıncı cafe - gülistan hanıma da uğradım, değişik ve etkileyici bir kahve falı bakma yöntemi var , geçmiş hakkında söyledikleri yaşadığım şeylerdi bakalım gelecek için söyledikleri isabetli olacak mı

bu arada karşıyaka tarafında fal baktırmak isteyen olursa ravazza cafe ferda hanımı denemelerini önerebilirim, burada okuduklarım sonucu gitmiştim siz de deneyebilirsiniz

offffffffffssssssssssssss
herkez farklı bi yorum sunuyor insanın kafası karışıyor...
birinden memnun kalan başka bi kişiden memnun kalmadığı söyleniyor..insan şaşırıyor yaaaaaaa

yaa aslında elektirik işi bu fal,bide sürekli baktırınca karmakarışık oluyor ama ben dayanamıyorum tabi bi durdurabilsem kendimi süper olcak..meralde bana bi erkeğe kurşun döktürmen lazım dedi erkek nerden bulcam dedim ordaki bey abisi döküyormuş yüksek bi fiyat istedi ben veremem dedim kapandı konu ama sevdanın dediği cin falan korkuttu beni o yüzden gitmiycem diorum bi daha ama yarın yada salı günü aliye gidicem tekrar:) bir de alsancak müjgan kafede murat die biri bakıomuş bizim arkadaşa 3.5 yıl evvel mehmet adında bi sevgilin varmış adam evli ama boşanmak üzere yarın seni arıcak ve 14 şubatta evlenmek istediğini sölicek demiş aynen dediği gibi olmuş işte şimdi 14 şubatta evlenicekler..başka deneyen varmı muratı onamı baktırsam acaba bu sefer??

arkadaslar ya bana onerebılcegınız bı falcı var mı?bunalım bı donemdeyım sanırm:)ama hep sallıyolar duzgun bırıne baktırmak ıstıyorum

bu sayfaları okuduysan çok fazla bildiğimiz kişiler var ama kimine göre süper olan diğerine göre vasat olabiliyor...
cidden adam gibi birini bulsam su saatte bile gidebilirim..varsa banada söyleyin..

ya bende cok gıttım onceden kızlar hanı agsnınn orda vardı toprak dıe bı cocuk ahmet cafeydı sanırım gecenlerde gıttım ayrılmıs bırı baktı hıc bı sekılde kahveye bakmadı kadın sırf salladı sınır oldum

var evet bir hocam var gittiğim bayadır gitmiyorum ama yardımcı olabilecek birisi.özelden mail adresini yaz bana.

missdance bı sayfada bı arkadasa yrdmcı olmussun bendede aynı sorunlar var neye elımı atsam kuruo bı kere denızlıde bı hocaya gtmstım gezmeye gttıgımde ve bana ılıskılrn 1ayı gecemez bırı nasbını baglmls demstı cozum bul dmstı gunu bırlk gttıgım ıcın onemsemedım dogrusu ama bıldgm bı hocada olmadgndan guvenebılcek bısey yapamadım ama adamın dedgı hersey cıkıo ne ıste nede ılıskılerımde duzene sokamıorum hıc bıseyı banada yardımcı olursan cok sevınırım:KK43:

ya bende yarın fal baktrmak ıstıorum arkdsmla cokkıe dıe bı yerden bahsettınız arkdslar o nerde tam adres verebılırmısınz..bıde su belevıdekı bı kadından bahsettınız adı bedrıye mı bende gıtmeyı dusunuorum aslnda duydum gecenlerde ama nsl ıı mı

arkadaslar ben bugun fıestaya gıttım cokkıeyı bulamayınca mecburen gırdım ama hıc pısman olmadım adını sormayı unuttum ama gecmısle ılglı yasadıklrımı bır bır bıldı gelecegı beklıorum bakalım ne cıkcak:)

missdance bı sayfada bı arkadasa yrdmcı olmussun bendede aynı sorunlar var neye elımı atsam kuruo bı kere denızlıde bı hocaya gtmstım gezmeye gttıgımde ve bana ılıskılrn 1ayı gecemez bırı nasbını baglmls demstı cozum bul dmstı gunu bırlk gttıgım ıcın onemsemedım dogrusu ama bıldgm bı hocada olmadgndan guvenebılcek bısey yapamadım ama adamın dedgı hersey cıkıo ne ıste nede ılıskılerımde duzene sokamıorum hıc bıseyı banada yardımcı olursan cok sevınırım:KK43:

yarın yardımcı olucam canım...

hem fiestaya hem cookieye gittim. cookiedeki sevgi hanımdı. fiestadaki bayanın adını unuttum. her ikisinin de söylediği hiç bir şey çıkmadı....! Boşu boşuna umutlandığımla kaldım...

elbola canım ne karsıyadaki meral hanım ve revazza cafedeki ferda hanımı asla önermem paran bosuna gider gümrükteki gülistanda gecmısı bılmıstı gelecekle ılgılı söyledıklerı 1 ay oldu cıkmadı
bornovadakide beşpara etmez bosa zaman harcarsın
tabii yinede sen bilirsin

dolsy sağol cnm peki k.yakada ya da bornovada nereyi önerirsin ? biz ark.la bugün oraya gidicez de.

X