- 31 Mayıs 2010
- 95
- 0
amirrezvani tatlım sevda ablaya bende bi kez gittim..o gün için söyledikleri doğru tespitti ama gelecek için söyledikleri içinde bi kez daha gitmemei istemişti..henüz gidemedim..en kısa sürede gitmek istiyorum...ben sabahtan gitmiştim akşam üstü çok beklememk için...çünkü akşam üzeri çok kalabalık oluyomuş...ama madem öle daha iyi bakıyosa bu gidişimde akşam üstü giderim...dilerim bu seferki dedikleri doğru çıkar...
canım çarşamba günü gittim sevda ablaya 12.5 tl yapmış ücreti birde bu sefer çok kısa zamanda baktı yani 8-10 dkda sallamaya çalıştı kalabalıktı belki ondandır.. bide bana sende cin yaklaşımı var falan dedi tırstım daha önce sorduğumda yok öle şeyler sende demişti,falda böyle şeyler söylenince soğuyorum ben o fal bakan kişiden yaa evet söylediği günü gününe çıktı bi gerçek..ama ksk daki meralde aynı şeyleri söylemişti 3 gün demişti oldu ve alsancaktaki ali ye de cuma günü gitmiştim pazartesi yada salı yüz yüze görüşmen var demişti hadi canım adam 3 aydır yok ortada imkansız demiştim hakkaten pazartesi yüzyüze geldik şok oldum..yani söylemeye çalıştığım sevda harici diğer ikiside aynı şeyleri söyledi meral bana ilk falı 45 dk baktı 10 tl bakıyo ali de 20-25 dk falandı 15 alıyo oda daha tatmin edici geldi bana bunlar..söylemek istedim sen kime istersen ona git :)