İzmir'deki Falcılar

bi falcıya baktırdım benm herşeyimi bildi ve verdi tarihlerde dedi şeyleri yaşadım benm için ne kadar da kötü bişey olsada çok ii bakıyor doğruları duymak istiyorsanız bence bu kadın mükemmel istyenler deneyebilir

bi falcıya baktırdım benm herşeyimi bildi ve verdi tarihlerde dedi şeyleri yaşadım benm için ne kadar da kötü bişey olsada çok ii bakıyor doğruları duymak istiyorsanız bence bu kadın mükemmel istyenler deneyebilir

o falcı kimmiş tatlım ismini ve nerde olduğunu wermen mümkünmüdür acaba bizde deneyelim :):dance:

evet bizde deneyelim nerdedir bu falcı söylermisin lütfen canım.. :)

kimmiş o..bende istiyorum yaaa

bak işte böyle bi laf atıp ortaya kaçıyorlar ya deliriyorum nerden bulcaz şimdi biz o falcıyı :)

aaaa evet kimmiş o falcı??????bu arada arkadaşlar ben bu gün müjgan kafeye murata gitmek istiyorum ama fal arkadaşı bulamıyorum kaç gündür yanıma:)))eğer benim gibi illaki bu gün fal baktırıcam diyen varsa benimle haberleşsin yanlız gitmek istemiyorum yanlız olunca tadıda çıkmıyo zati bu işin fal sırası beklerken laklak yapıcak biri lazım:))

halaaaa cvp alamadığımızaa göree öyle bi falcı yok sanırımm :KK70: walla inanılmaz ihityacım war benimdeee ama zamanım yookkiiiii :KK43:

arkadaşlar tülin ablaya gittim ama hiç memnun kalmadım yine yani çok yüzeysel yaaaa aradığımı bulamadım ben yaaa yokmu şöyle şakır şakır her şeyi dökecek bi falcı bu izmirde

arkadaşlar tülin ablaya gittim ama hiç memnun kalmadım yine yani çok yüzeysel yaaaa aradığımı bulamadım ben yaaa yokmu şöyle şakır şakır her şeyi dökecek bi falcı bu izmirde

ya tatlıımm ben tülin ablada birebir herşeyi yaşıyorum aynı şekilde arkadaşlarım olsun kuzenlerim olsun onlarda çok memnunlar ve hattaa bu kış fala inancı olmayan bii kuzenimi götürdümm bulunduğu durumu yaşadıkları ve yaşayacakları hakkında bir sürü şey anlattığında hayretler içerisinde ağzı açık dinlemişti...dün bile arkadaşlarım gittiiii vee fal sonrası buluşştuğumuzda direkt sordum nasıldı diyee çok güzel baktıııığını söylediler...

ve benimde tlfnumda ve pcmde tülin ablaya ait bi arşiv mevcut :KK70: en baştan söylediğim gb ne zaman sıkılsam ne zaman sevinsem direk koştuğum kişidir odur bizim tarot seansımız bile terapi gbdir :KK70:
sormadan edemicem tatlım tarot baktırdıysan soru cvp tarzındamı gidiyorsun yoksa akışınamı bırakıyorsun falı ??

kızlaaar bugün missdancein dediği hocaya gittmmm.çok iyi insanlar..benm her işim ters gidiyo üstümde hep bi ağırlık bakım yaptı.. bana büyü vs bişey yapılmamış 1.5 sene önce falan bi başkasına yapılan büyüden bende etkilenmişim üzerinden geçişim büyünün..bunun için muska falan yazdı suya atıp 7 gün içmem için kağıdada dua yazdı..bide aileden birinin üzerime okuması için dua yazdı..soru sorup cevabını dua okuyup hissederek belkide görerek yanıtlıyo...en son borcum ne kadar dedim gönlünden ne koparsa dedi..size bırakıyo durumunuza göre ne verirseniz..ben şahsen 20 verdim:) valla tarot kahve bilmem ne fala verseydim acırdım:KK43: inşallah üzerimdeki olumsuzlukları atarım:)

ashle rica etsem bana özelden verirmisin? gitmiş olduğun hocanın telefonu nu ve adresini.

ashle senin adına sevindim inşallah allahın izniyle kurtulursun sıkıntılarından...gulguzelim sen haklı olabilirsin belkide tülin abla evet dediin gibi terapi edasında bakar fala evet ona gidince rahatlarsın balık burcu o dinlemeyi sever ama sana şöyle söyleyim benim bi arkadaşım var ve ona fal baktıra baktıra can ciğer kuzu sarması oldular ama falları çıktımı dersen asla hatta ona dedimki ben tülin ablaya gidicem sen çok baktırdın ona nasıl hiç söylediklerinden gerçekleşen varmı die sordum ohoooo ona kalsa o beni her çıktığımla evlendiriyo fln dedi ben ona gidiyodum fal baktırıyodum konuşup rahatlıyodum gibi şeyler söyledi yani çıkmıyo onun falı yani en azından bize çıkmadı hatta samimiyizde onunla biz iyi insandır çokta severim ama falı çıkmıyo bana göre..baktırırkende önce bakıyo ben dinliyorum soru sorarsa cevap veriyorum sonra o bana kart çek ve sor diyo öyle yapıyorum bende ya tabi o yine diğerleri gibi palavrada atmıyo şimdi hakkını yiyemem yine bidikleri oluyo ama işte öyle ufak tefek şeyler

kızlaaar bugün missdancein dediği hocaya gittmmm.çok iyi insanlar..benm her işim ters gidiyo üstümde hep bi ağırlık bakım yaptı.. bana büyü vs bişey yapılmamış 1.5 sene önce falan bi başkasına yapılan büyüden bende etkilenmişim üzerinden geçişim büyünün..bunun için muska falan yazdı suya atıp 7 gün içmem için kağıdada dua yazdı..bide aileden birinin üzerime okuması için dua yazdı..soru sorup cevabını dua okuyup hissederek belkide görerek yanıtlıyo...en son borcum ne kadar dedim gönlünden ne koparsa dedi..size bırakıyo durumunuza göre ne verirseniz..ben şahsen 20 verdim:) valla tarot kahve bilmem ne fala verseydim acırdım:KK43: inşallah üzerimdeki olumsuzlukları atarım:)

memnun kalmana çok sevindim canım gerçekten çok çok iyi insanlar ve gözleride parada falan değil.paraya ellerini bile sürmüyorlar masaya bırakıp çıkıyorum ben genelde.inşallah faydasını görürsün ben göreceğine de eminim ayrıca.bu arada salı ve cumartesi günleri bakım yapmıyorlar bilginize...

kızlar bu bitli mi pasaklı mı ne birsen vardı yaa dün erkek arkadaşım gitmiş suyla bakıomuş herhalde 20 tl vermiş 10 dk falan konuşmuş biraz garip bi kadınmış öyle diyolar böle diyolar die anlatıomuş geçmişe dair bişeyler bilmiş tutturdu dün senide götürcem diye kaç aydır falcı arıodum ama gidemem vallaaa bir bir ettiğim herşeyi söler mölerr :) çapkınlığım ortaya çıkmasın.ben sizden şu yeşilyurttaki emel in numarasını isticem atmıosamisminide aynaya bakan hani yeni üyeyim bana özelden adres ve tlfon yazarsanız çok makbule geçer...bide benim bundan 3 yılönce güzelyalıda gittiğim böle suya bakan bi ece abla vardı ters kadındı ama isim vererek anlatıodu embele olmuştum bişi anlamıodum hızlı konuşup sürekli azarlıodu.tlfonunu bulabilirsem size veririm.beni şamar oğlanına döndürdü diye gönlüm geçti ondan ...

missdance cim banada gönderirmisin hocanın telefonunu benda gitmek istiyorum :gitme: gerçi zamanımda yok off off

filiz35 evet ben de gönderemiyorum yaa burdan yazsan olmazmıki acaba

X