arkadaşlar şimdi size bir ay içinde gittiğim 4 ayrı falcıdan bahsedeyim, sizde yorumlayın;
*ilk önce bornovadaki samyeli kafede SERPıL abla var ona gittim, içinde bulunduğum durumu aynen bildi, gelecekle ilgili söylediklerinin zamanı gelmedi daha
*ikinci kızlarağası hanının ordaki sevda kafeye gittim SEVDAya, içinde bulunduğum durumu o da bildi,
*Karşıyaka daki müjgan kafedeki TÜLıN ablaya gitti, çok güzel ve uzun uzun baktı, şok şok şok oldum, söyledikleriyle,içimi okudu,
*alsancakta cookke kafede SEVGı ablaya gittim,ama bir güzel baktı, aynı anda, kağıt, tarot,katina hepsine baktı, başta dediki, olumsuz gördüklerimide hiç çekinmeden söylerim dedi bende korktum, ama allahtan olumsuz bişey demedi
****şimdi gelelim bu dördünü kıyaslamaya
sevda hariç diğer üçünün gelecekle ilgili söyledikleri aynı, tarihleri bile 1-2 gün fark var sadece, ama sevda nın söyledikleri tam tersi oldu hep.....
bu arada benim size tavsiyem, gitiğiniz falcıya, çok sık aralıklarla gitmeyin, o zaman bişey diyemiyorlar bence, ilk gittiğinde çok farklı oıuyor...
bunların içinde en çok elektrik aldığım karşıyakadaki TÜLıN abla ve alsancaktaki SEVGı abla, gerçekten ikiside aynı şeyleri söylediler, biri temmuz 25 gibi dedi diğer 3 hafta 5 gün dedi
yani aynı tarihleri gösterdiler bana hep......
birde bu alsancaktaki SEVGı ablayı bir arkadaştan duymuştum, bu gitmiş, bir söylemi bir söylemiş, olumsuzlıklarıda söylemiş, hepsi bir bir çımış, kız gitmeye korkuyor şimdi:)
bende korka korka gittim valla:)