İzmir'deki Falcılar

missdance internet siteni ve şu hocanın telefonunu bilgilerini özelden gönderirmisin sagol

şuu hocayııı bende çook meraaak ettimm =)) neredeee kiii bu hoocaa?? kızlaaar bende yerini ve tlfnunu alabilirmiyiimmm hocaanınn =))

çok sık olmasa da fal baktırdığım birkaç isme burada rastlayınca ben de deneyimlerimi paylaşmak istedim
pasaklı birsen'e uzun yıllar önce kız arkadaşlar ile gitmiştik o zaman kadınlı erkekli oldukça kalabalık bir sırayı beklemiştik ki sonuç büyük hayal kırıklığı oldu, belki bir o yıllarda çok genç olduğumuz için bizi ciddiye almamış da olabilir
2-3 sene önce müjgan cafedeki müjgan hanıma gittik, tarot bakacaktı ancak benim inanmayacağımı söyleyerek bir başka bayanı da yardımcı olması için çağırdı ve gerçekten de yarım yamalak ve çok alakasız şeyler söyledi tavırları ise çok agresifti
ancak geçen sene kendisine tarot baktıran birkaç arkadaşımın aklına uyup tekrar gittim, bu defa agresif değildi ve isabetli şeyler söyledi bir konuda söylediklerine hiç anlam veremediğim için ne alaka demiştim sonrasında ise verdiği tarihlerin günü geldiğinde neyi anlatmak istediğini anladım :)
aynı yerde yeğeni olduğunu duyduğum murat da tarot bakmıştı olup bitmişlerle ilgili söyledikleri isabetli olsa da gelecek hakkında söyledikleri çok yüzeysel ve isabetsiz
ve yine aynı yerde ki ali beye bir yakınımın tavsiyesi ile gittim geçmişle ilgili tahminleri isabetli gelecek hakkında ki yorumları ise genel olarak yorumladığı çok belirgin iddialı şeyler söylemediği için olabilecek şeyleri söylüyor demek en doğrusu
bornova migrosun karşı sokağında ki emel hanıma 6-7 sene evvel gitmiştik, bir kağıda hızlı hızlı birşeyler yazıyor ve not almanızı istiyor ilk seferinde işim ile ilgili gelişmeleri çok doğru tahmin etmişti ancak 2. ve son gidişimizde resmen salladı :)
kızlarağası sevdam cafe de sevda hanıma bir arkadaşımın çok süper tavsiyesi ile gittim bana hiç de öyle süper gelmedi neredeyse herşeyi ben söyledim:)
kıbrıs şehitlerinde cookies cafe de sevgi hanıma ise 2 kez gittim geçmiş yaşananları doğru tahmin etti
yakın gelecek ile ilgili ise isabetli tahminleri oldu bakalım diğer söyledikleri çıkacak mı?

kızlar bu ali'nin baktıgı mujgan cafe karsıyaka'dakı mujgan cafe mı? bır de alsancakta mı ne varmıs oyle duydum da..

karşıyakadaki müjgan alsancakta kafe açtı canım. ekmekiçinin sokağında. ama yeni gittim 10 dakika bile sürmedi hiç memnun kalmadım.
:eek:lmaz:

ashle canım özel mesaj atamıyormusummafoldumben mesajın ıcın cok teşekkür ederim.
Allah seninde işlerini rast getirsin Amin.
teşekkür ederim.
kızlar 2gün önce gümrükteki gülistana gittik şok oldum süper biliyor bakalım gelecekle ilgilide cıkacakmı
rubicon sana katılıyorum Sevgi hanım bir harika.. birde Gül var o da süper deneyin derim biri tarot biri kahveye bakıyor
kızlar iyi uykular

ashle canım özel mesaj atamıyormusummafoldumben mesajın ıcın cok teşekkür ederim.
Allah seninde işlerini rast getirsin Amin.
teşekkür ederim.
kızlar 2gün önce gümrükteki gülistana gittik şok oldum süper biliyor bakalım gelecekle ilgilide cıkacakmı
rubicon sana katılıyorum Sevgi hanım bir harika.. birde Gül var o da süper deneyin derim biri tarot biri kahveye bakıyor
kızlar iyi uykular

gümrüktekii gülistanınn yeriii tam olaraaak nerdeeee kalıoo tatlıım??? :KK70:

arkadaşlar şimdi size bir ay içinde gittiğim 4 ayrı falcıdan bahsedeyim, sizde yorumlayın;
*ilk önce bornovadaki samyeli kafede SERPıL abla var ona gittim, içinde bulunduğum durumu aynen bildi, gelecekle ilgili söylediklerinin zamanı gelmedi daha
*ikinci kızlarağası hanının ordaki sevda kafeye gittim SEVDAya, içinde bulunduğum durumu o da bildi,
*Karşıyaka daki müjgan kafedeki TÜLıN ablaya gitti, çok güzel ve uzun uzun baktı, şok şok şok oldum, söyledikleriyle,içimi okudu,
*alsancakta cookke kafede SEVGı ablaya gittim,ama bir güzel baktı, aynı anda, kağıt, tarot,katina hepsine baktı, başta dediki, olumsuz gördüklerimide hiç çekinmeden söylerim dedi bende korktum, ama allahtan olumsuz bişey demedi
****şimdi gelelim bu dördünü kıyaslamaya
sevda hariç diğer üçünün gelecekle ilgili söyledikleri aynı, tarihleri bile 1-2 gün fark var sadece, ama sevda nın söyledikleri tam tersi oldu hep.....
bu arada benim size tavsiyem, gitiğiniz falcıya, çok sık aralıklarla gitmeyin, o zaman bişey diyemiyorlar bence, ilk gittiğinde çok farklı oıuyor...
bunların içinde en çok elektrik aldığım karşıyakadaki TÜLıN abla ve alsancaktaki SEVGı abla, gerçekten ikiside aynı şeyleri söylediler, biri temmuz 25 gibi dedi diğer 3 hafta 5 gün dedi
yani aynı tarihleri gösterdiler bana hep......
birde bu alsancaktaki SEVGı ablayı bir arkadaştan duymuştum, bu gitmiş, bir söylemi bir söylemiş, olumsuzlıklarıda söylemiş, hepsi bir bir çımış, kız gitmeye korkuyor şimdi:)
bende korka korka gittim valla:)

bakalım bende istiyorum ama böyle sağlam bir tavsiyeyle gitmek istiyorum kafe falcılarından bıkkınlık geldi.

aynalı emel in telefonunu bende istiyorum kızlaaaar bide bu falcımı hoca fln mı

canım bu emelin ne olduğunu bende anlamadım hoca desen bence değil falcı diyelim.ama almış eline ansiklopedi gibi bir havvas kitabı ordan dualar falan veriyor.ben faydasını gördüm diyemem ama bildiği şeyler olmuştu fena değildi yani.özelden gönderiyorum telefonunu...

X