İzmir'deki Falcılar

canım hemen göztepe köprüsünün dibinde kafeler var orda ilk kafede mercan kafe ben bostanlıda olduum için feribotla geçtim kolay oldu,yeri ortada yani ara sokakta falan deil zor deil bulmak..

bi insan bi günde bu derece şanssız mı olur ya...(((((
bugün kemeraltındaki sevda hanıma gittim en az 3 saat beklersiniz dediler..ordan çıktım saadet hanıma gittim yokmuş gelirmi dedim aradılar bugün gelemezmiş....
düşündüm topikde yazılanları müjgana gittim o iziliymiş...
ordan çıktım gülistana gittim oda 3,5 saat beklersiniz diyince döndüm geldim....
sinirlerim hat safada tepemde...

hay Allahım ya böyle şeylere mi inanıosunuz bu devirde geçin bunları ya fal die bişi yok bi defa hepsi uydurmasyon sallıo kafadan sizde aa bildi diyip duruyosunuz Allahtan başka kimse geleceği bilemez yalan hepsi inanıpda günaha girmeyin bari yani bu yaptığınız bile Allaha nankörlük bence ebnimde arkadaşım baktırmıştı bi cafede hiç biri olmadı yani hani oluyodu yani boş laf bunlar fala inanma falsızda kalma demişler boşa dememişler:umursamaz:

kıyamam ben sana yaa :) olsun hayırlısı de geç.bakalım bende bu akşam kemelatına doğru gidicem bakalım düşünüyorum bi fal attırmayı )::teytey:

açelyacım tatlım çok aşırı kalabalık oluyor gitsende çok beklersin..yada biraz geç saatlerde gitceksin..7 gibi mesela sanırım ozaman boş olur...

cicikız bende ordaydım:)evet ya uzun bakıyo ama genelde muhabbetle dönüyo fal.valla terapi gibi geldi can sıkıntısına birebir:) içinden gelmeyen hiçbişeyi söylemiyo bu özelliği iyi ama sevdim ya

bu aralar bendede bir bezginlik var şu murata bendemi gitsem nee kaydirigubbakcemile3

ben gidemedim dün bir sürü iş çıktı.yarın giderm artık.bugunde düğün var.

arkadaşlar size bi tavsiyem ben dün bi arkadaşımla gittim..önce ben baktırdım bazı özel olayları anlattım fikir almak için.benden sonra arkadaşım baktırdı..ona benm falımın karışık çıktığını sorunlarımın olduğunu benden biraz uzak durmasını falan söylemiş sakın arkadaşına söyleme ama diyede tembihlemiş..arkadaşımda daha bugün söyledi bana siniri bozulmuş ve benmde bozuldu yani ben özel durumları paylaştığıma bin pişman oldum.arkadaşımı uyarmasıda ne diye ya aramızı bozcak durduk yere..sinirim bozuldu offfffff senağlama

arkadaşrar bugün karşıyakadaki ravazza cafeye gittim.hayatımdaki herşeyi,okuduğum üniversiteye kadar bildi çok memnun kaldım.acaba gelecekle ilgili söyledikleri de çıkıyormu?fisfisfis

arkadaşrar bugün karşıyakadaki ravazza cafeye gittim.hayatımdaki herşeyi,okuduğum üniversiteye kadar bildi çok memnun kaldım.acaba gelecekle ilgili söyledikleri de çıkıyormu?fisfisfis

ohaoldumsmile
peki tam nerdeydi bu ravazza canım, birde kim baktı, birde kaç tl
çok mu sordum ne :kedi:

ohaoldumsmile
peki tam nerdeydi bu ravazza canım, birde kim baktı, birde kaç tl
çok mu sordum ne :kedi:

daha önce de arkadaşlar çok bahsetmişti,karşıyaka çarşıda akbankın olduğu sokağa girersen bulabilirsin.12tl kahve 20tl tarot bakıyor.ben kahve baktırdım.erkek arkadaşımın isminin içindeki harfleri tek tek söyledi nerde otrduğunu falan.bakalım inşallah geleceğe dair söyledikleri de çıkaryerimseniben

canm benm anlattılarımı anlatmamışşş..arkadaşıma samimisiniz o arkadaşınla demiş oda evet demiş.falı çok karanlık çıktı dikkat et falan demiş bana karşı uyarmış yani bi nevi. ben size benm anlattıklarımı anlattı demedim.uyarmış arkadaşımı bana karşı...

cimcime buarada yazımı dikkatli okumamışsın heralde...adama kalkıpta sana anlattığı herşeyi gidip arkadaşınamı anlattın dedin yani:S geri sayfaya gidi yazımı bidaha okursan sevinirim..

cimcime onun sinirlerini ayağa kaldıran ben değilim sensin canm...adama gidip kızın sana anlattığı herşeyi arkadaşına anlatmışsın dediyseen tabii insanın siniri bozulur...anlamadan etmeden ortalığı karıştıranda sen olmuşsun...önce iyice okuyup sonra arasaydın be canm..hatta istersen tekrar ara yaptığın yanlışını düzeltirsin..ha buarada arkadaşına mukayet ol falan filan ne dediyse bilmiyorum ama arkadaşımı benden uzaklaştırmayıda başardı yani..bunun içinde benm yerime ayrıyetten teşekkür edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…