İzmir'deki Falcılar

sonunda bugün cesaretimi toplayip müjgana gittim
bu sefer cok güler yüzlüydü kovmadi beni :))
hep gelecekten bahsetti güzel seyler söyledi bakalim cikarsa tekrardan burdan söylerim

cimcimeeeee cafenin adı falan ne?nerde bakıyo ya gidesim geldi buna:))))))

hangi cafede bu sevda abla...

sevda abla konak tarafından kızlarağası girişine giderken sağa dönüyosun soldaki ilk dar sokakta sevdam kafe ama inanılmaz geçmişe dair insanın kendine sakladığı hayatta kimsenin bilmediği bilemicei şeyleri bulup çıkartıyor ve kalıyosun resmen en son 19 mayısta gittim 150 kişi falan vardı gidicekseniz pazar günü yada hafta içi sabahtan gidin diğer günler çok kalabalık oluyor 3-4 saat beklersiniz 10 tl bakıyo kahveyle beraber tarot açıyor bana sölediklerinin tarihleri gelmedi daha tabi bende geciktirdim dediklerini dinlemeyip ama bütün arkadaşlarımınkiler çıktı ben o kdr falcı gezdim bölesini görmedim..

slm arkadaşlar bucada bir falcı var dillere destan medyum murat diye süper performans cafede bakım yapıyor adamın her söylediği harfi harfine çıkıyor küpeli murat ta diyorlar bence bir deneyin

canım yaa sana söylediklerinden çıkanlar oldumu burda söylenenlerin hepsine gittim ben hiç birinin dedikleri çıkmadı falcılara verdiğim paraları biriktirseydim araba falan alırdım :) bide tam nerde bu sokak söyleyeilirmisin.

tamam tatlım gidicem bende...hafta içi sabahtan giderim..ilgine teşekkürler....

tatlım buca eğitim fakültesi karşısında ben bugün gittim ama henüz gelmemeişti bekliycek vaktim yoktu o yüzden geri döndüm sanırım yarın gidicem tekrardan..

evetttttttt...
gittim....sonunda gittim bucadaki falcıya.....
sevecen biri hoş sohbeti falan var....bayagı bi uzun tuttu ama bi kısmı sohbetti....gidilebilir bence...

evetttttttt...
gittim....sonunda gittim bucadaki falcıya.....
sevecen biri hoş sohbeti falan var....bayagı bi uzun tuttu ama bi kısmı sohbetti....gidilebilir bence...

yaaaa,peki nasıldı??? bilebildimi bişeyler bende pazartesi günü gidiyim diye düşünüyorum.gerçi elektrik meselesi bu fal işi ama tutturanlarda olmuyor deil bazen...

yaaaa,peki nasıldı??? bilebildimi bişeyler bende pazartesi günü gidiyim diye düşünüyorum.gerçi elektrik meselesi bu fal işi ama tutturanlarda olmuyor deil bazen...

genel itibari ile bildi diyebilirim...çok sevecen biri dediğim gibi...yani anlayışlı biri...
tatlım senin su sevad abla dediğin sevdam cafedeki nasıl onada gidiyim diyorum ben...çıkıyomu söledikleri...bilebiliyormu...

evet bende bitkindim gittiğimde niye bölesin gül dedi gülemedim tabi..sonra kahkalara boğuldum..bak dedi seni güldürdüm ya bu bana yeter gerisi zaten boş dedi...

yarın izmire dönücem
falım geldi bi müjgan ablaya ugrıcamm
kovalanmadan fal isteyenler bana takılabilirler :)
birkaç güne giderim :)

murat bende bağımlılık yarattı vallaha sıkılınca gidiyorum hoş biride allahı var geçen günü yüzsüzlük yapıp "eşin ne şanslı senin " dedim :kedi:

demekki ben çıkmışım cafeden sen girmişsin...bende dün gittim..ii bi insana benziyor...yakında tekrar giderim bende...
evli evet 2 kızı varmış..

valla canım sevda abla geçmişte yaşadığın inanılmaz şeyleri bulup çıkartıyor bana sölediğini söleyemem çok özel ama kız arkadaşıma senin nikahında sorun var dini nikahın var ama resmi nikahın yok ve bunuda kimse bilmiyo demişti ve gerçekten öleydi bi ben biliyodum inanamayıp kalmıştık sonra başka bi kız arkadaşıma işin için yardım edicek kişinin adı mehmet demişti yok deil dmeiştik sonra öğrendikki çocuun ilk adı mehmetmiş şok olduk ona tarihleri tam çıktı ama bana tarihleri çıkmadı çnk bana sakın arama demişti ben dinlememiştim dinlemeyince uzuyo zamanı ama ben ölesini görmedim ben dene derim yalnız hafta içi git acaip kalabalık oluyor çnk ben 19 mayısta 3 saat falan bekledim orda konuştuğum insanlarda er yada geç çıkıyor dio söledikleri.inşallh memnun kalırsın.

birde size yeni bi yer sölicem ben perşembe günü gittim aynur die bi kadın daha önce alsancaktaymış gülistanla beraber çalışıyormuş şimdi güzelyalıda bi kafede oda çok iyi geçmişten hiç bişey sölemiyor kadın tamamen gelecek ve şuan ben beğendim 1 ay sonra tekrar gidicem.

güzelyalıda çok uzak ya kimbilir neresinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…