gittim canım onu yazmak için girdim zaten.bi teyze bu baktıgı yer sabit değil arıyorsun nerdeyse oraya gidiyorsun.güzel baktı biliyor ama böylee amanın deyip kal gelmedi :) gidilip baktırılabilir.ben hala en iyisi belgin kostak diyorum :) ama gelecekle ilgili şimdiye hiç birinin dedikleri çıkmadı.bana öyle biri lazım.gelecekle ilgili söyledikleri çıkmış biri yani.
internette dolaşırken bi kadın buldum.telefonunu alıp aradım bostanlıda evinde bakıyormuş...bana en az 1-1,5 saat aytırman lazım dedi...müsait olduğum ilk gün gidicem....kadın genelde yurt dışına fal bakıyomuş....öle söyledi...bu arada fiyatıda 35 tl...bilgilerinize!!!
gidicek misin canım peki? gidersen yorumlarını bekliyoruz ona göre.bir de adı ne bakan bayanın
canm bu nur hanım ne falına bakıyor biliyormusun? iskambil kahve tarot yada başka bi yöntem?
belgin kostak zaten ayın 20 günü istanbulda geriye kalan 10 gün izmirde...
başka belgin de varsa onu bilmiyorum...
verdiğin numarayı aradım cnm ama temmuza randevu verdi ben de beklyemycem temmuza kadarben sana vereyim telefonunu ama tavsiye etmiyorum.geçmişi çok net biliyor ama geleceğe dair dediklerinin hiç biri çıkmadı bana ve tanıdıklarıma.yine de denenmesi gereken bir falcı hemen yazıyorum özelden.
verdiğin numarayı aradım cnm ama temmuza randevu verdi ben de beklyemycem temmuza kadarşimdiye kadar en beğendiğin hangisi oldu?tavsiye ettiğin biri varsa ona gitmek istiyorum cnm opuyorumnanaktan