İzmir'deki Falcılar

canm işte gelecekle ilgili tutturmaları çok zor çünkü hakkaten geleceği Allah'tan başka kimse bilemez..şimdi durumu,ilişki durumunu,geçmişi,iş hayatını,düşmanlarını bunları rahatlıkla bilebilir ve bunlardan yola çıkarak tahminlerde bulunabilir bazıları tutar bazıları tutmaz falcılarda o hesap..ama benmde merak ettiğim bişey var yıldızname kaderinle ilgili hesaplar yaılıyomuş falan..yoksa tarot iskambil kahve bunlar hava cıva 3-4 yıldır falcılara gide gide bunu anladım senağlama
ama yıldızname bakan birini bulursam ona hemen gidicemmmmmm zemuszemus

ii bi yıldıznama bakan olursa bende gidicem....
en
en
en önemlisi ebced hesabı ile bakılan yıldızname...bilen varsa lütfen söylesin..

internette dolaşırken bi kadın buldum.telefonunu alıp aradım bostanlıda evinde bakıyormuş...bana en az 1-1,5 saat aytırman lazım dedi...müsait olduğum ilk gün gidicem....kadın genelde yurt dışına fal bakıyomuş....öle söyledi...bu arada fiyatıda 35 tl...bilgilerinize!!!

gidicek misin canım peki? gidersen yorumlarını bekliyoruz ona göre.bir de adı ne bakan bayanın

gidicek misin canım peki? gidersen yorumlarını bekliyoruz ona göre.bir de adı ne bakan bayanın

evet güzelim nasipse gidicem..ancak hangi gün gideceğim belli değil..gittiğimde mutlaka yazarım buraya..kadının ismi nur..yurt dışına çalıştığını söyledi..sürekli evinde olduğunu ve her daim müsait olabileceğini söyledi..ortalama 1-1,5 saat sürüyor bakmak dedi...bende ona umarım tüm falcılar gibi değilsiniz dedim...21 seneidr bu işi yaptığını söyledi...bilmiyorum çok merak ediyorum doğrusu...en kısa zamanda gitmeyi istiyorum..

canm bu nur hanım ne falına bakıyor biliyormusun? iskambil kahve tarot yada başka bi yöntem?

ben de artık ızmir'de bilmediğim kalmamıştır diyordum, ama kızlar hızınıza yetişmek ne mümkün:)

bende cumartesi izmire geleceği ya o kadar yorum varki kafam karıştı hangisine gitsem karar veremedim:))

Arkadaşlar Belgin Kostak'ın telefon numarasını bilen bana özelden mesaj atabilir mi acaba?ya da kendisine nasıl ulaşabilirim? CADIARZU

ben sana vereyim telefonunu ama tavsiye etmiyorum.geçmişi çok net biliyor ama geleceğe dair dediklerinin hiç biri çıkmadı bana ve tanıdıklarıma.yine de denenmesi gereken bir falcı hemen yazıyorum özelden.

açelaycım senin en çok tuttuğun falcı belgindi..şimdide tavsiye etmemişsin noldu güzelim....ben bi ke
z
gittim tekrar gitmeyi düşünüyodum...napim şimdi..

Hatırlayan arkadaşlar vardır belki; ben, aylar öncesinden Belgin Kostak'a arkadaşımla baktırdığımı yazmıştım. Arkadaşıma söyledikleri çıkmamış. Arkadaşa eski esvgilisinin temmuzda iş bulacağını ve bununla evleneceğini söylemişti. Arkadaşın dört gözle beklediği eski sevgilisi nisanda işe girmiş ve başkasıyla evlenmiş. Anlayacağınız gelecekle ilgili söyledikleri çıkmamış.
Benim için söylediklerinin ise daha vakti var.

Kızlar, İzmir'de fal bakan başka Belgin varmış. Haberiniz var mı bu bayandan?
Bir arkadaşım geçen yıl baktırmış. İstanbul'a da geliyormuş. Kaç kere iddia etti bu o Belgin diye. Benim de kafama takıldı.

belgin kostak zaten ayın 20 günü istanbulda geriye kalan 10 gün izmirde...

başka belgin de varsa onu bilmiyorum...

belgin kostak zaten ayın 20 günü istanbulda geriye kalan 10 gün izmirde...

başka belgin de varsa onu bilmiyorum...

Belgin Kostak'ın İstanbul'a geldiğini biliyorum. ben de zaten İstanbul'da baktırmıştım. Arkadaşım İzmir'da başka Belgin olduğunu söylüyor. Belgin Kostak'ı tanıdığını onun aynı kişi olmadığıba dair ısrar ediyor.

ben sana vereyim telefonunu ama tavsiye etmiyorum.geçmişi çok net biliyor ama geleceğe dair dediklerinin hiç biri çıkmadı bana ve tanıdıklarıma.yine de denenmesi gereken bir falcı hemen yazıyorum özelden.
verdiğin numarayı aradım cnm ama temmuza randevu verdi ben de beklyemycem temmuza kadar şimdiye kadar en beğendiğin hangisi oldu?tavsiye ettiğin biri varsa ona gitmek istiyorum cnm opuyorumnanaktan

verdiğin numarayı aradım cnm ama temmuza randevu verdi ben de beklyemycem temmuza kadar şimdiye kadar en beğendiğin hangisi oldu?tavsiye ettiğin biri varsa ona gitmek istiyorum cnm opuyorumnanaktan

evet bende aralıkta aradım şubata gün vermişti :) biraz yoğun çalışıyor belgin hanım

minikprensesim benim belgin dediğim gibi geçmişe dair herşeyi bildi ama gelecekle ilgili söyledikleri hiçbiri çıkmadı canım ya canım ona sıkılıyor zaten,nasıl olmaz nasıl bilemez diyorum o kadar geçmişle ilgili net konuşan biri gelecekle ilgili nasıl bilemez şaşırıyorum.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…