İzmir'deki Falcılar

missdance güzelim ban söyledikleri bi yıl sonra falan olucakmış güya... o yüzden gelecekle ilgili henüz olup olmama konusu yaşamadım ben...şimdi haziranın ilk haftası gidicem ben nasipse..ayın ilk günleri izmirde oluyor çünki...
ben randevusuz gidicem daha öncede öyle gittim aldı beni...

hadi bakalım neler diyecek merak ettim bende gerçi bana da uzun vadeli söyledi ama adam nişanlanıyormuş :) daha ne olabilirki.amaann umrumda bile değil zaten artık.Allah bildiği gibi yapsın onu.

bugün bizim buralarda bi kadına fal baktırmaya gittim..tarot baktı ama hiçmi hiç memnun kalmadım...aslında verdiklerinize gitmek istiyorum ama onlar uzakta biraz o yüzden gidemedim...herneyse fala bakan kadına sordum kemeraltında en iyi tarotu saadet adında bi kadın bakıyomuş...tarotu gözünün içine bakınca bile biliyomuş...cafenin sahibiymiş aynı zamanda...eğer gitmek isteyen olursa gitsin diye yazdım...

minikprensesss saadet hanımın cafesinin adı neee(( gitmek isterim onaaaaa hihoyyyt bide tarota ne kadara bakıyoo :)

belgin kostakı bende tavsiye etmem..
aynı zamanda boşa harcıycak paranız ve vaktiniz yoksa asla bornovadaki emele gitmemenizi öneririm,tek kelimesi bile tutmazmı:)

ama önerimde müjgan cafedeki müjgan hanım asla mümkün değil dediğim şeyler söylemişti bana hatta çıktığımda söylenmiştim,yine kandırıldım diye ama 1 buçuk yıl sonra birbir başıma geldi:) tavsiye ederim

1,5 yıl mı???

helal olsun valla iyi aklında kalmış tüm söyledikleri...:))))))))
ben 2 gün önce gittiğim falcının dediklerini unuttum bile...belkide saçmaladığı için unuttum ama ciddi şeyler söyleseydi ve bilseydi eminim aklımdan çıkmazdı..

tabiki söylediği ufak tefek detayların hiçbirini hatırlamıyorum ama asla mümkün görünmeyen çok ciddi bişey söylemişti ve o çıktı ya hala şaşkınım:)
zaten bende saçmaladığını düşündüğüm için bu gibi ciddi bikaç şey vardı bunlar mümkün mü Allah aşkına demiştim ordan kaldı aklımda:):)

ya müjgana gitmek istiyom ama cani istemeyince kovuyo bakmiyo fala falan biraz dengesizlik var

:) öylemi yapıyor ben çok memnun kalmamıştım müjgandan onun bir akrabası varmış o da ordaymış adını unuttum daha önce yazmıştım ama ona git bence.

müjgan enteresandır.
6 seneye uzanır tanışıklığımız :)
canı isterse harikalar yaratır. söyledikleri insanın dudagını ucuklatır.
hep hadi bee bu da cıkarsa artık dersin çıkar hepsi tek tek..
ama çoğu zaman baştan savıcı bakar.
o dedğim ana denk gelebilmek çok zordur:)
hatta yeri gelir aynen yazıldıgı gibi kovalar bile.
özellikle akşamları, hafif çakırkeyf anını yakalarsanız offfffff
işte o zaman gerçek fal nedir görürsünüz
ama dedgım gibi bunu yakalamak çok zor
ben 6 sene boyunca bir elin parmagını geçmez bu lezzette baktrdgm fal sayısı.

tatlım az önce sana özel mesaj atabiliyodum ancak suan atamıyorum sanırım özel mesaj alma bölümünü kapatmışsın....

gecerlı mailimi degıstırdım sıtede
aktıvasyon lınkını acana kadar profılım servıs dısı oldu
ondandır sanırım

slm,ben yeni katıldım aslında sadece bu konu için üye olum bende acaip meraklıyım yıllardır ege bölgesinde gitmediim falcı kalmamıştır nerdeyse sadece kemeraltında sevda abla var tek geçerim..

ashle Hanımeli Cafe'deki Canan hanım biliyormu?yeri nerelerde kızlarağasında cok cafe var yardımcı olurmusun?Müjgan Cafedeki Ali mi yoksa Canan mı? hangisi dersin
tesekkuler

çoook özür dilerim yaa sen öyle yazınca dedim ne cvbı taa eski sayfalara gittim.görmemişim yorumunu gözümden atlamış demek senağlama
canm valla canan iyi bakıyo temiz kalpli biri benimkilerin hepsini bildi ve uzun bakıyo kahvenin yanında fal bakıyo 10 ytl.diğer alide iyidi 1 sene olmuştur baktıralı 20ye bakıyo ama bence canan daha iyi.vallam şimdi nasıl tarif ediim kızlarağasına çankaya metronun olduğu cadde varya hani o taraftan girince hep iskenderciler var hani:)o iskendercilere sor onlara daha yakın tarafta.bende çok iyi bilmiyorum kemeraltını ondan :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…