İzmir'deki Falcılar

selam ben bu sayfayı görünce üye olmaya karar verdim bende pek çok falcıya gittim bahsettiklerinizin de bi kısmına gittim ama uzun bi süredir hiç baktırmadım çünkü benim falıma bakıldığı zaman genelde çok genel bakıyor o yüzden şimdi şöyle iyi her şeyi detaylı gören biri var mı diye neredeyse tüm sayfaları okudum. gülistana gitmemiştim ona bi gitmek istiyorum çok ilginç baktığını duydum fincana vura vura bakıyormuş galiba bir de tarih söylüyormuş

bir de düğün tv de nilüfer diye bi bayan fal bakıyor aranızda onu arayan var mı??

Karataştaki serkanın adresini verebilirmisin Missdance memnun kaldıysan eğer ben de gitmek istiyorum:))

Karataştaki serkanın adresini verebilirmisin Missdance memnun kaldıysan eğer ben de gitmek istiyorum:))

canım adresini bilmiyorum ama telefonunu verebilirim.beni de vişnelikek götürdü :) ararsın adamı sana tarif eder.ama bugun yeni bir duyum aldım bekleyin hiç bir yere gitmeyin.ben haber vericem.beklemeye devammm :) çok heyecanlıyım bende bu akşam denicem büyük ihtimalle.

heycanlandm şimdi:)merakla bekliyoruz canım.gidince yaz mutlaka opuyorumnanaktan

açelya inanırmısın bende internete oturup forumları tek tek araştırıyorum nerde bi falcı buluruz diye...bak cabuk yaz ama olurmu...

Minikprenses,sevinç hanımın telefon numarasını sormuştun var bende fakat özelden msj yazamıyıorum şu an :sm_confused:

Minikprenses,sevinç hanımın telefon numarasını sormuştun var bende fakat özelden msj yazamıyıorum şu an :sm_confused:

tatlım, inan ki hangi sevinç hanımdı o unuttum hatırlayamadım...ama evet istediğime göre gidiceğim biridir...nasıl yapabiliriz kuzucum...50 mesaj olmadığı sürece özel mesaj atamıyosun...tel numaranı ver arıyım dicem ama topikdende veremezsin...yokmu bunun bi çözümü ya...:gitme:

slm millet.. bende siz gibi fal baktırmaya meraklı olanlardanım ((((. tüm forumda yazılanları okudum dedklernizin çoğunada gitmşimdir... bende size birini önermek istiyorum.. dün kızlarağasında yayla cafe die bi yerde berk e tarot baktırdım... böyle bişe olamazzzz... şu an hayatm o kadar karışıkki, herşeyi söledi ama herşeyi... kal geldi öle bakakaldım yani.. hatta orda bi kadınla konuştuk kadında falcı falcı gezenlerdenmiş o da çok beğenmiş.. mutlaka gidin derim bi.

fal bakanla baktıran kişi arasında elektrğe çok inanırım ben.. benimle ilgli herşeyi bildi.. erkek arkdşmla onun arkdşı yuzunden kawga etmiştik biz. bana direk kartları açtığında sölediği cümle iki erkek senin yuzunden tartışmış suçlusu da sensin dedi, ewet cidden de öle ... geçen sene giripte kazanadğm bi banka sınawı wardı, onuda söledi.. bu sene girceğn sınawı kazancan dedi ama inş öle olur.. sonra erkek arkdşmın formalı bi işte çalştığını ve giderek yukselen bi mesleği oldunu söledi, ki o da askeri pilot zaten rütbe alıolar zamanla... ailemden uzak yaşadığımı vede annemn sürekli yanımıza gelip gittiğinide bildi... ay aklıma gelenler bunlar. benden önce 2 kişi baktırdı onlarda çok memnun kalmış bi şekilde çıktılarr yani.bi de şöle bi şe war kartı kapalı bi şeklde biz seçioruz mesela, kartı eline aldğında açmadan nasıl bir kart olduğunu söylüo :S:S:S:S we açtığında cidden ne tarf ettyse ona benzer bir kart çıkıo :S walla kızlarağasını bilmiorum ben tarf edemem ama.. çankaya metronun o taraftan bi yerden girdim kızlarağasına ben, çok aramadan sorunca buldum. bu arada tarot 20 tl. gidin derim ben. ayyy çok uzaattım gidersnzde yazın buraya sizide bilcekmi. yayla cafe unutmayın yerimseniben

hımm yayla cafe demek

bu arada missdance sen haber bekleyin dedin ama bişi yazmamışın, gitmedinmi yoksa

gittim canım onu yazmak için girdim zaten.bi teyze bu baktıgı yer sabit değil arıyorsun nerdeyse oraya gidiyorsun.güzel baktı biliyor ama böylee amanın deyip kal gelmedi :) gidilip baktırılabilir.ben hala en iyisi belgin kostak diyorum :) ama gelecekle ilgili şimdiye hiç birinin dedikleri çıkmadı.bana öyle biri lazım.gelecekle ilgili söyledikleri çıkmış biri yani.

katina hanim diye biri var ama suan nerde calistigini bilmiyorum cok geziyo :)

onunda iyi anini yakalamak lazim yani iyi anini derken bazen ne varsa siraliyo bazen hic tutturamiyo
sans meselesi iste

mesela benim arkads baktirmisti hic akla gelmicek seyleri bile bilmisti

esinin ne isyaptigini(tegmen),hakan diye bir arkadasiyla birlikte kitap yazdiklarini subat ayinda memur olacagini ne varsa bildi yani daha bir sürü sey sadece bunlar aklimda kalmis

genel degil cok özel seyler söylemisti örnekte oldugu gbi
isteyene telefonunu verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…