İzmir'deki Falcılar

az önce iş yerinden bir arkadaşım müjgan kafedeki ali diye birine fal baktırdığını adamın herşeyi bildiğini söyledi ben daha önce müjgana baktırmıştım birde onu denemek lazım gidebilecek varsa kıbrıs şehitlerinde ekmekiçinin sokağında bu yer.

missdance hani numara adres yazıcaktınn..unuttun ama benii :)
şaka cnm aklına geldiinde yaz olurmu?

eneeem ben o aliye baktırmıştım.50yaşlarında sevimli biRı.ve cidden çok içten ve güzel bakıyodu.hala ordamı o ya ben baktıralı 1 yıl olmuştur heralde

ashle Hanımeli Cafe'deki Canan hanım biliyormu?yeri nerelerde kızlarağasında cok cafe var yardımcı olurmusun?Müjgan Cafedeki Ali mi yoksa Canan mı? hangisi dersin
tesekkuler

kızlar kemeraltında ramazan var adam çok iyi hatta fiesta cafede fal bakan bırını daha gordum oda ramazana fal baktırmaya gelmıstı:) denenebılır

kızlar kemeraltında ramazan var adam çok iyi hatta fiesta cafede fal bakan bırını daha gordum oda ramazana fal baktırmaya gelmıstı:) denenebılır

birde ramazan çıktısositososito ben bugün ali ye gittim.bir kere çok pozitif bi adam.bildiği şeyler de var.geleceğe dair şeyler de söyledi bakalım çıkıcak mı.geçenlerde de hanımelindeki canan a gittim.10 şey söylediyse 3 ünü tutturdu öyle diyim.pek beğenmedim ben ama kişiye göre değişir tabi,belki bana iyi bakamamıştır.samyelindeki serpil abla daha iyiydi bence. bu arada boşanıyor nerde bu ramazan denen falcımız.ona da gideyim de son olsun.harcadığım paranın hesabını yapamıyorum artık bu merak uğruna.birde bornovadaki emelin tlf nosunu falan bulan olmadı dimi? bilen varsa bana da yazıverin kızlar.öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…