ben giderim :) hemen bulalım adresi derim ben...
Adresini ben de bulamıyorum ama baktıranlar söylediklerinin çıktığını söylüyor. Randevu ile gidiliyormuş, bir hafta sonrasına bile randevu verebiliyormuş yoğunluktan. Umarım bulabiliriz adresini, tek bildiğim bornova migrosun orada oturduğu.
canm valla orta boylu beyaz tenli siyah saçlı 40 yaşlarında bi bayan.ya bana o kadının falı çıkıyo.yurt dışı yurt dışı diyodu yazın almanyaya gidiyorum:zemuszemus ilişki hakkındada güzel yorumlar yapıyo isim falan veriyo öyle işte canm aynı kadınmı bilmiyorum
.
Merhaba,
yazılarınızın hemen hemen hepsini okudum, ben de bu konularda falcı falcı gezen bir insanım.
Bornova'da migrosun oradaki falcıyı duydum. Çok methettiler, sayfa sayfa yazdırıyormuş, ve 7 yıl gelme bir daha diyormuş. Yazdırdıklarının hepsi çıkıyormuş.. bir tanıdığa bakmış. Çıkacağı tüm bayanların isimlerini hangi tarihlerde ne kadar çıkacağını söylüyormuş. bir de ben demiyorum onlar! diyo diyormuş. Ben bu bayanın adresine ulaşmak istiyorum. konu ile ilgili bilgisi olan telefon ya da adres verebilecek bir arkadaştan rica ediyorum.
en yakın sürede gitmeyi düşünüyorum
10 liraya bakıyo canm ama güzel yani uzunda bakıyo delikafadulden
10 liraya bakıyo canm ama güzel yani uzunda bakıyo delikafadulden
canm valla orta boylu beyaz tenli siyah saçlı 40 yaşlarında bi bayan.ya bana o kadının falı çıkıyo.yurt dışı yurt dışı diyodu yazın almanyaya gidiyorum:zemuszemus ilişki hakkındada güzel yorumlar yapıyo isim falan veriyo öyle işte canm aynı kadınmı bilmiyorum
.
Allah akıl fikir versin hepinize....
hadi ordan...bizler ruhi bunalım geçirdiğimiz zamanlarda psikoloğa saat başına yığınla para vermek yerine fala gidip hem eğleniyoruz hemde terapiden çıkmış gibi oluyoruz bir nevi mutluluk satın alıyoruz değişiklik oluyo derdimizi anlatıyoruz karşı tarafın yorumlarını nasihatlarını dinliyoruz içimizi döküyoruz...bence insanları bu tarz eleştirmen çokk yanlışşş :umursamaz:
Yok yok onun için demediler canım, öğrenci işi ucuzz gibi manada bulundu, daha pahalısı var su falı meselaa, der gibi bir imaydı.yıldızname öğrettiği öğrencileri olmuş olmasın....benimde aklıma o geldi saçma ama...