İzmir'deki Falcılar

ben giderim :) hemen bulalım adresi derim ben...

benide çağır giderken, yalnız gitme arkadaşlık edeyim sana :lepi:

halla halla nasıl etsekde bulsak şu kadını CADIARZU

günden güne iyi falcılar çıkıyokaydirigubbakcemile3
duu bende hatlar karıştı bu hanımeli cafe nerdeydi yahu akannehir

of yaa keşke bulsakkkk( şu falcılara ne para döktüm yaaaa senağlama
bi kere tamm baktırayım bi 7 yıl baktırmasam ne güzel olur yaaa gerçi hayatta duramam:)))

saoll cnmm.geçen gün denedim bende bu bayanı ve beğendim.inşallah çıkar söledikleri.

Allah akıl fikir versin hepinize....

hadi ordan...bizler ruhi bunalım geçirdiğimiz zamanlarda psikoloğa saat başına yığınla para vermek yerine fala gidip hem eğleniyoruz hemde terapiden çıkmış gibi oluyoruz bir nevi mutluluk satın alıyoruz değişiklik oluyo derdimizi anlatıyoruz karşı tarafın yorumlarını nasihatlarını dinliyoruz içimizi döküyoruz...bence insanları bu tarz eleştirmen çokk yanlışşş :umursamaz:

hayatım tamamda,insanlar tabiki zaman zaman bunalımlar geçirebilir.bu hepimiz için geçerli.ama bunu falcılara büyücülere giderek çözemeyiz.benim tavsiyem bol bol dua etmek ve tevekkül etmek inanın çok işe yarıyor,çare yüce yaradanımdadır şüpesiz...

yorum yapıcam ama ceza almaktan korkuyorum artık.bizlerde bunun farkındayız tabiiki Allahtan başka bilemez geleceği ama ashle nin dediği gibi eğleniyoruz sadece.bununda eleştirilmesi bizleri çok rahatsız ediyor.bir nevi hobi gibi birşey bu ahşap boyamak gibi birşey işte :)

benimde anlamadığım nokta bu fal olaylarına çok karşı olanların başlığı gördüğü halde buraya girip yorum yapması.demek ki sizde merak ediyorsunuz ya da kendinize bunu misyon edinmiş arkadaşlar var dur ben şunlara bir akıl vereyim gibi girip yorumlar yapılıyor.tartışma olsun diye yazmıyorum bunları sadece düşündüklerimi yazıyorum kimse üzerine alınmasın ve yorum yapmasın istiyorum sonra tartışma çıkıyor.hepinizi seviyor öpüyor kokluyorum ohhh missss

Bornovadaki emel olabilir belkide adını bilmiyorum. Namı çok duyulduk biriymiş halbuki, bilen yok mu hiç? Geçen gün Karşıyakadaki Hülyam kafeye gittim. Baya bir bekledikten sonra vazgeçip çıktım baktırmadan. Bir türlü gelemedi hülya hanım. ordan biriyle konuştuk su falı, tarot ve yıldızname bakıyormuş. Kahve falına bakmıyormuş, yıldızname istedik biz, hem ucuz hem de hiç baktırmamıştım. oradaki bayan yıldızname öğrencileri için, niye baktırıyorsunuzki su falı baktırın diyip durdu. bunun öğrenci için olanı hep vardı da biz mi bilmiyorduk. çok ilginçççç

ben bir tane emel biliyorum oda yeşilyurtta kızlar.bu başkaysa bilmek listeme eklemek isterim malum :) bu akşam kesin gidiyorummmm...

ya arkadaşlar buraya yaptığım bir yorumdan dolayı ceza aldım.o yorumda silinmiş heralde.iyide ben kimseye hakaret vaya sayısızlık etmedimki hayret bişey yaaaa...

yaa kızlarrr aslında yıldızname bakan biri varmı bildiğiniz yaaa.onu çok merak ediyorum daha doğru çıkıyomuş o bildiğim kadarıyla...aslında kalp gözü açık birini bulmak lazım şu fal olaylarında :asigim:

bende merak ettim bornovadaki emeli.yıllar önce birine gitmiştim ben migrosun karşı sokağında bi apartmana.annemin,babamın ameliyat olacağını söyledi sanki hayal meyal hatırlıyorum.aslında yazmıştım bi kağıda dediklerini ama kağıt yok ortada bilmiyorumkismile o zaman ameliyat falan yok dedim bilemedi diye düşündüm ama ikiside ameliyat oldu.bi kağıda karalıyodu bişeyler öyle hatırlıyorum.fincana pek bakmıyodu.nasıl bulunur ki tlf nosu falan.bi bilen çıksa ne güzel olur,çok sevinirim:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…