İzmir'deki Falcılar

arkadaşlar sevinç hanım da çok guzel iskambil falı bakıyor yıllardır giderim.bir bir söylediklerini yaşıyorum.50tlye bakıyor.alsancak tren garının orda oturuyor.

neresinde oturuyor,ayrıntılı bilgiyi özelden yazarsan denemek isterim.bu arada elimde sağlam bir liste var bakalım bu hafta başlarım denemelere.

yazıyorum ben artık yoksa unutuyorum gittiğim yerleri.

hülyam cafeyide bir arkadaşım önerdi fal delisi olduğumu bildiğinden hemen haber verdi bana :) duydugum an gttim :)

özelden mesaj yazamıyorum maalesef( alsancak tren garının orda garanti bankası var o sokaktan girdiğinizde taksi durağı var o durağı geçtiğinizde sağ tarafta iklimsa' var klima satan bir yer onun en üst katında oturuyor.evde iskambil falı bakıyor gerçekten çok memnun kalacağınzdan eminim isim tarih hatta saat veriyor diyebilirim:))bir de gulizar'ın telefon numarasını verebilirseniz çok sevinirim.

hımmm iskambil falı ama 50 lira çöok değilmi sanki...

başta oyle gorunuyor fakat izmirdeki neredeyse tum falcıları denedim çoğundan da memnun kalmadım.hep geçmişle ilgili birtakım şeyler söyluyorlar bu da bir işe yaramıyor.geleceği kimse bilemez tabiki fakat sevinç abla bugune kadar ne dediyse yaşadım:)ozellikle verdiği tarihler bire bir tutuyor.

ilk uyarıdan sonra devam eden herkese bu akşam gerekli cezai işlem uygulanacaktır. Mesajlarınızı boş yere editlemeyin boşaltmayın zira biz orjnal halinide okuyoruz....

Şimdi sizlere güzel paylaşımlar dilerim....

durduk yere aksiyon çıktı şimdi ne güzel yazışıyorduk neyse bakalım neyse cezamız çekicez artık.bu arada benim listem uzadı gitti :) yakında yazıcam gittiklerimi.

notumu aldım kızlarr hanımeli vafedeki canan ne kadara bakıyor
birde şu telve cafe bana yabancı gelmedi ama nerdeydiki buCADIARZU

Telve küçükparkta. hani barların olduğu sokak var, mezarlık tarafından girip yürü, kavşağa gelince sola dön (iddaa bayi gibi bi yer var köşede) 5-6 adım sonra solda.

Telve küçükparkta. hani barların olduğu sokak var, mezarlık tarafından girip yürü, kavşağa gelince sola dön (iddaa bayi gibi bi yer var köşede) 5-6 adım sonra solda.

teşekkür ederim canım, bunuda yazdım notlarıma yerimseniben

Merhaba,
yazılarınızın hemen hemen hepsini okudum, ben de bu konularda falcı falcı gezen bir insanım.
Bornova'da migrosun oradaki falcıyı duydum. Çok methettiler, sayfa sayfa yazdırıyormuş, ve 7 yıl gelme bir daha diyormuş. Yazdırdıklarının hepsi çıkıyormuş.. bir tanıdığa bakmış. Çıkacağı tüm bayanların isimlerini hangi tarihlerde ne kadar çıkacağını söylüyormuş. bir de ben demiyorum onlar! diyo diyormuş. Ben bu bayanın adresine ulaşmak istiyorum. konu ile ilgili bilgisi olan telefon ya da adres verebilecek bir arkadaştan rica ediyorum.
en yakın sürede gitmeyi düşünüyorum

7 yılmıı sayfalar dolusumuu akannehir
hepsi çıkıyomuymuşş akannehir
ya hoşalnamayacağımız bişey söylerse, ben en çok ondan korkarımm yaa eyvahedigeldismile
o nedenle çok profosyonel olanlara gidesim gelmiyo, ayağım geri gidiyo sanki korkudan eyvahedigeldismile
burada onun iletişimini bilen yok sanırım
sadece meti duyuldu o kadar
ama sizin tanıdığınız gittiğine göre ondan alamazmısınız, hem bizde faydalanırız belki sayenizde yerimseniben

Adresini ben de bulamıyorum ama baktıranlar söylediklerinin çıktığını söylüyor. Randevu ile gidiliyormuş, bir hafta sonrasına bile randevu verebiliyormuş yoğunluktan. Umarım bulabiliriz adresini, tek bildiğim bornova migrosun orada oturduğu.

canm valla orta boylu beyaz tenli siyah saçlı 40 yaşlarında bi bayan.ya bana o kadının falı çıkıyo.yurt dışı yurt dışı diyodu yazın almanyaya gidiyorum:zemuszemus ilişki hakkındada güzel yorumlar yapıyo isim falan veriyo öyle işte canm aynı kadınmı bilmiyorum
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…