İzmir'deki Falcılar

aranan kan bulundu kaydirigubbakcemile5 nerde güzelim o dediğin cafe,kim baktı sana isim verirmisin,bide ne kadara bakıyo.günün merak edilen soruları bunlar sanırım.kestane kebap acele cevap

tarot 20 kahve 12 diye hatırlıyorum ama şiddetle tavsiye ederim git haber ver banada ne dediğini :)) bayanın adını bilmiyorum zaten bi kişi var bakan

maşallh sana canım.valla dedektif gibisin heealkisalkisalkis

yerimseniben topiği epeydir takip ettiğim için konulara vakıfım diyelim sengözlerimebaksanab
sizler için çabaladım kızlarr :lepi:

ben notumu aldım kuzumm, çok sağol
gerçi carri_e izmir adlı arkadaşda biliyor ondanda öğrenebiliriz tam olarak
nette de aratınca adres ve teli çıkıyor tabi doğru yerse CADIARZU

tarot 20 kahve 12 diye hatırlıyorum ama şiddetle tavsiye ederim git haber ver banada ne dediğini :)) bayanın adını bilmiyorum zaten bi kişi var bakan

anladım canım,cvp için tşklr.denemekten bişey çıkmaz,uygun bir zamanda gidebilirim.iyi de nesli kim :uhm:

carri e izmir akbank demiş onun karşı sokağına gir zaten çok yakın yeri kolay bulursun gidince sıkıntı olmaz

ravazza cafeden biri bahsetmişti şimdi hatırladım hatta ben biyere yazmıştım ama nerde ve nasıl olduğunu hatırlamıyorum
nerde canım bu cafe tarif etsen, bide bakanın adı nedir?

ben bahsetmiştiiiim:)) ravazza cafe tam olarak karşıyaka çarşıda akbank'ın sokağına girince ilerde sağda hemen...bakanın adını bilmiorm ben ama 1 kişi var zaten başka kimse yok:)) sarışın küt saçlı şık giyinen bir bayan...anne-oğul işletiyorlar orayı..ya bana bilmiorum sööledikleri çıktı mı çıkmadı mı?? ama ilk gittiğimde çok şeyi bilmişti...ikincide hiç bişe demedi...

benimde ilk gttiğimde herşeyibildi ve sırayla çıktı her dediği ben teyzemide götürdüm onnda öle oldu ama ikinci gidiimde gelecekle ilgili çok şey söledi daha olmadı bekliyorum ilk gidişimde şok etti beni tek kelimeyle ağzım açık kaldı

selam arkadaşlar ben cafe samyelinin sahibi serpil nasılsınız mekanıma beni seven ve beni tanımak isteyen arkadaşlarımı beklerim..yerim bornova sürücü kursunun direkt karşı sokagı kime sorsanız söylerler...

kızlar kızlar kızlar canlarım :) blogumu takip ediyor musunuz bakimm.yazıyorum tüm bildiğim falcıları :)

evet canım dedekliflik yaparak buldum senin olduğunu kaydirigubbakcemile3
ama akbankın karşı sokağı diyor diğer arkadaş, sen akbank sokağı diyosun
hangisi acaba :uhm:

akannehir

kızlar kızlar kızlar canlarım :) blogumu takip ediyor musunuz bakimm.yazıyorum tüm bildiğim falcıları :)

:jeyyar:

gıdın gıdın bakem sız memnun kalırsanız bende gelıp gıdıcem kaydirigubbakcemile3

gerçekten uğraşıomusunuz inanıyomusunuz arkadaşlar böle şeylere hayretle okuyorum yane....

gerçekten uğraşıomusunuz inanıyomusunuz arkadaşlar böle şeylere hayretle okuyorum yane....

ben uğaraşıyorum çokta keyifli oluyor hayatımı fala göre yönlendirmiyorum ama işini bilen falcılar o insanın senin için ne düşündüğünü söylüyor ve bunları duymak gerçekten güzel:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…