nesli gönderdiğin falcı süper :lepi:şok olduk çok çok teşekkür ederim
haftasonu istanbuldan arkadaslarda geliyorlar tekrar tesekkurler iyi aksamlar
alemsindelikafaduldenumarım keklemiyordur bizi vallaha kavga çıkartırım :)klava:
ben söylemiştim onu valla ben şubat ayında gitmiştim bana nsan matıs gibi yeni birisi olcak dedi ve tarif etti bende dedim anlamıyo bu kadın bu işten dedim ve ben nisanın 21 inde yeni birisi girdi hayatım a ve öyle bi tarif ettiki inanamazssınız ravezza kafede bakıyor yolum düşerse bir daha gitmeyi çok isterim ben tarot baktırmıştım
bide senin adın nesli mi canımben söylemiştim onu valla ben şubat ayında gitmiştim bana nsan matıs gibi yeni birisi olcak dedi ve tarif etti bende dedim anlamıyo bu kadın bu işten dedim ve ben nisanın 21 inde yeni birisi girdi hayatım a ve öyle bi tarif ettiki inanamazssınız ravezza kafede bakıyor yolum düşerse bir daha gitmeyi çok isterim ben tarot baktırmıştım
hemen özet geçiyorum: karşıyaka akbank sokağı ilerde sağda ravazza cafe..2 kez gittim ilki mükemmeldi 2.de bakmadı bile....
bir diğeri ise bornovada serano cafeymiş gitmedim arkadaşlaren yakın zamanda gitmeyi planlıyorum ama giden kişiler dumur olmuşlar herkes bu kadar olur dedi...hemen küçük parkta ya...cafelerin dolu olduğu sokakta....:)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa süpper bi başlık ve süpper tavsiyeleeer:) tam aradığım şey:) bornovada oturuyorum bu hafta içinde kesin samyeli miydi ne ona giderim....bu arada ben de karşıyakada birine gittim ilk gidişimde çok şey söyledi...ama 2.de 3 dkka fln sürdü falım hiçbişe de tutmadı...bu da akbankın sokağına girince sağda ravazza mıydı neydi orda 1 kişi var zaten çok kalabalıkta olmuo hem kahve hem tarot bakıo hangisini isterseniz...ben fiestaya gittim paşa die bi bey(!) baktı...walla sağlam salladı yani...tutmadı bişe....ben bir kere başka bir şehirde fasülye falı baktırdım..herşey çıktı...şok oldum..çıkmayan tek birşey kaldı onu bekliorum valla...:)
çok tutturdu o ilk gittiğimde hatta çıktığımda mala bağlamıştım....şu ana kadar dedikleri çıktı tek ve en çok istediğim şeyi her gittiğim falcı söylüo sabırla bekliorum o da olursa gitçem kadını öpçem...tam ben çıkarken hatta önümden yürüyodu döndü parmağını burnuma kadar uzattı ve benim fallarım çıkar dedi...korktum bi an ama kadın oldukça hoş...uzun dönemli ve zorlu bi ilişkimin olduğunu bu kişinin mesleği ve görünüşü dahil söyledi..ayrılıcağımı ve bu ayrılık sürecinde isminde m-t harflerinin olduğu uzun boylu biriyle çıkacağımı söyledi..inanmamıştım ama ayrılıp adı mustafa olan 1.86lık biriyle çıktım...yani şimdilik bu kadarı yeter en büyük olay olursa herkese benden fal:)
bu arada ben de ii fal bakarım isteyen olursa sohbet amaçlı buluşup sohbet muhabbet fal yapabiliriz:))
ben de bilmiorum yaaaaaaaaaaaaaaaa?? kim o?? kim o???
Allah iyiliğini versin emi sen söylemişsin yaa kaydirigubbakcemile3