İzmir'deki Falcılar

birde şu gülistana gitmek istiyorum, belki bu pazar gidebilirim
teli varmı kızlar sizde, bana özelden yada puanlamadan verebilirmisiniz acaba

tamam çalışmalara başlıyorum blogu açtım yorumlara geçiyorum blogun adıda fal bilgisi :)

işte blog sayfam ziyaretlerinizi bekliyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:

tatlım serano kapanmış...ama ordaki falcıya kuzenim gitmiş.....falcının gelecekle ilgili söylediği herşey çıkmışşşş!!!! ah bi bulsam bakanı:)

samyeli de fena diil hani :)

işte blog sayfam ziyaretlerinizi bekliyorum...

hemen girdim canım ben, ilk bakışta çok güzel görünüyor
biraz inceleyeyim yorumlarada el atarım elbet zemuszemus

tatlım serano kapanmış...ama ordaki falcıya kuzenim gitmiş.....falcının gelecekle ilgili söylediği herşey çıkmışşşş!!!! ah bi bulsam bakanı:)

samyeli de fena diil hani :)

gerçektenmiiii akannehir
desene yetişemedik buna, bulursan haberimiz olsun tatlım, hatta birlikte gidelim
unutmadım birlikte bi kahve içeceğiz seninle yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:

tabe hayatım ayyynen aklımda yapalım bi gün hiç olmadı birbirimize sallarız:)))

kızlar Migrostaki ve Yeşilyurttakininde adı Emel sakın gitmeyin tabii atılcak paranız varsa siz bilirsiniz felaket alsancak kıbrıs sehitlerinde Cookie'de resmiye diye bir bayan var harika tabiiki bir frekans işi biz arkadaslarla memnun kaldık bilginiz olsun

bu hafta içi buluşalım diyorum ben.herkes akşam kaçta müsait olur onu yazsın.kıbrısşehitlerinde buluşalım.

bu hafta içi buluşalım diyorum ben.herkes akşam kaçta müsait olur onu yazsın.kıbrısşehitlerinde buluşalım.

bu hafta benim uygun zamanım yok ama :sinifsinif:
h.sonu olsa olmazmı, yada öbür hafta olsa eyvahedigeldismile

kızlar sevgilim geldi ve hasta olduuuuuu( işallah zamanım olur...eğer iyileşirse buluşuruz kesin:))

olur olur ortak bir uygun zaman bulup giderzi zaten.gelmek isteyen herkes gelsin istiyorum :)

tamam canım, bütün falcılar birarada olacağız desenize :))

nesli gönderdiğin falcı süper :lepi:şok olduk çok çok teşekkür ederim
haftasonu istanbuldan arkadaslarda geliyorlar tekrar tesekkurler iyi aksamlar

nesli gönderdiğin falcı süper :lepi:şok olduk çok çok teşekkür ederim
haftasonu istanbuldan arkadaslarda geliyorlar tekrar tesekkurler iyi aksamlar

kuzum nesli kim ve nereye gönderdiboshayallersmile biraz uzak kaldım forumdan şimdi oku 60 sayfayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…