.Dnydeniz merhaba,
Bence eski/yeni üye söylemlerini bir kenara bırakalım. Benim aklıma takılan sadece şuna cevap vermeni istiyorum?
- Mehmet Hoca'ya gittin, beğendin, burda gelip bizlerle paylaştın. Buraya kadar hersey tamam.
Sadece benim aklıma takılan, verilen reklam tepkilerine tamam ben söyledim isteyen gider istemeyen gitmez arkadasım demek yerine, sen hala Mehmet hoca öven hikayeler paylaşıyorsun?
Yoksa ben son 2 aydır fal vs muhabbetine merak sardım ondan önce cin, fal, cisimleri yerinden oynatmak gibi durumlara şahit olmamıştım.
Simdi anladın mı neden herkes reklam görüyor yazılanları?
Yoksa burda herkesin derdi adam akıllı birini bulup,gitmek.
Selam carpedisunny, bilmiyorum haklisindir belki ama benim de anlayamadigim konu su; bir kisi hakkinda reklam yapmadan onu nasil insanlara tanitabilirim?? Reklamdan kastiniz bana faydasi dokunmus bir insani ovmek, mucizelerini anlatmaksa evet ben reklam yapiyorum.. Yok size gore reklam yapmak sadece maddi kar guttugun seyler icin yapilirsa, hayir reklam yapmiyorum. Cunku ne bu hocayla bir is birligim bir akrabaligim vs. Vardir, ne de normal sosyal hayatta bir paylasimimiz olmustur.. Ben kendime gore mehmet hocanin musterisi, onun tabiriyle ise onun hastasiydim, hastalarindan bi tanesiydim..
Evet belki yeniyim, belki beni kimse burda tanimiyor, belki ilk msj konum direk mehmet hoca oldu... O zaman tek bir sahis ta mehmet hocaya gittiyse burda paylassin; dny deniz yalan soyluyor, bu hoca falan degil, para tuzagi desin... Var mi bunu diyen?? Yok.. Giden var mi? Sanirim wild wood isimli arkadas disinda giden de yok, cunku olsa mutlaka paylasirdi,... Ben de birileri gidene kadar ve cok sagol dny deniz, iyi ki bu adami bize tanittin deyip bana bir dua edene kadar, sizin reklam diye adlandirdiginiz seyi yapmaya devam edecegim.. Cunku ben de burdaki yuzlerce uye gibi falcilardan medet uman zawali biriydim. Bu adamla tanistim, hayatimla ilgili inanilmaz gerceklere ulastim, bana yeni bir umut, yeni bir isik oldu.. Cin buyu sihir vs her neyse, bunlar da inanin bize cok uzak degil.. Bak biraz dusununce sen de eski erkek arkadasinla bir baglanti kurdun.. Boyle hikayeler aslinda herkeste var, insanlar sadece inanmaktan kaciyor... Oysa bu kotulukler hayatimizi nasil olumsuz etkiliyor bir bilseniz.. Ben mehmet hoca sayesinde kurtuldum, insallah allah ta sizleri kurtarir, hepimizi kurtarir...