wallla kızlar kızıma tehsıs bıle konulamıyor of of hangı bırını anlatımkı
teşhis koyacak birini tanıyorum gibi. Deneyelim ben yanında olurum çocuk önemli ve dnydeniz in söylediğinide denersin istersen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Walla esasn ısterse benı dondursun etkılenmem daha cok deıl 2ay once falan bı hocaya gıttım ıcı su olan bı bardaktan gozlerımın onunde 72 tane muska cıkardı camuruyla pıslıgıyle sor etkılendınmı yooo umursamadım bıle ben anlattım mıllet sok ama adam dolandırıcının tekı neymıs papz buyusu mılletın ısı yok hergun bana papaz gezıp buyu yaptırıcak para bıle vermedım eywallah dedın hayde cıktı emın olkı anlarım eee artık anlamazsak yıllarımızı verdık fala
ceyydacım bende sana izninle mail yollasam şu nigarın telini bana verebilirmisin ?
teşhis koyacak birini tanıyorum gibi. Deneyelim ben yanında olurum çocuk önemli ve dnydeniz in söylediğinide denersin istersen.
Mrb Dert ! bak şimdi bu da komik bir hitap oldu :)) Şu kitabı havada döndrme işi beni etkilemedi.Yıllar önce İstanbulda bir falcı kadın ama hocaym ben diyordu havada tahtabezi gibi bir bezi döndürüyordu.O bez bir yandan dönüyor bir yandan açılıp kapanıyordu o da dua gibi birşeyler okuyordu .onu izleyen 3 kişiydik .Bu ne dedik ? Sizden birine yapılmış sihiri bozuyorum dedi.Bazen kağıt bazen bez döndürürmüş demişlerdi. Sizin olağanüstü güçleriniz var dedi biri , diğeri beyin gücüyle ,konsantrasyonla yapılabilir dedi .Kadın bu yorumlardan hoşlanmış gibi sesini çıkarmadı uzun süre .Bunlar 3 harflilerle olur ancak deyince .Kadın 'ama benimkiler rahmani 'dedi.Sonradan arkadaşımın yeğenine falcı kadın ayaklarına çok kötü ters etki ağrı yaptığı için bu bozma işine devam edemeyeceğini söylemiş.Sonra o kızın durumu nedense eskisinden beter oldu :) Demek istediğim kitabın vs nin havada dönmesine çok büyük olağanüstü güçler vs atfetmemek lazım.Umarım derdine derman olur 50 tl ya kitap döndürme şovuyla göz boyamazlar.Bekliyoruz yorumlarını.
El çabukluğu marifet . İlk aşamada illüzyonla insanı serseme çeviriyorlar 2. aşamada da derdinin dermanı için ciddi paralar istiyorlar.Düz mantıkla ' e bunu yapabiliyorsa bunu da yapar' diyor insan.Ve fare kapanına ayağını kaptırmış oluyor.3.aşama da var 'sana şu kadar para verdm dediklerini de yaptım.Bir değişiklik olmadı' denilince 'ama sen doğru yapmamışsın ,eksik vs yapmışsın ,öyle dememiştik böyle demştik ' Bu hikayeleri öyle çok duydum ki .En sonuncusunu da sen söyledin.
canım sende benimkini kaydetsene bide öyle deneyelim.zaten bize iyi ceza gelecek ceyyda_ceyyda @hotmail.com
canım sana yazıyordum şimdi lütfen kaydet gördün sanırım tabiiki veririm
kım bu ekledım buarada senı
dert, gelmiş geçmiş olsun .Belki bu forumdaki üyeler de vesile olur doğru kişilere ulaşmanda .Tam olarak zihinsel mi , fiziksel mi problem anlayamadım ama bildiklerimi özelden ben de paylaşabilirim
canım fızıgıne bakıyosun bışey yok zıhnıne bakıyosun bişey yok ama içi boş bagırsakların %60 calışmıyo bagışıklılıgı cokuyo nebılım kemıkler erıyo cok anam cok
canım ya buluşup birlikte gidelim bende yalnız gitmek istemiyorum.fakat önümüz hafta yokum cuma günü dönüyorum izmir e eger beklersen birlikte gidelim açıkçası birazda gidenleri dinlemek istiyorum buradan. haftasonuna bi randevu alırız gidelim dersen.