İzmir'deki Falcılar

Walla esasn ısterse benı dondursun etkılenmem daha cok deıl 2ay once falan bı hocaya gıttım ıcı su olan bı bardaktan gozlerımın onunde 72 tane muska cıkardı camuruyla pıslıgıyle sor etkılendınmı yooo umursamadım bıle ben anlattım mıllet sok ama adam dolandırıcının tekı neymıs papz buyusu mılletın ısı yok hergun bana papaz gezıp buyu yaptırıcak para bıle vermedım eywallah dedın hayde cıktı emın olkı anlarım eee artık anlamazsak yıllarımızı verdık fala

El çabukluğu marifet . İlk aşamada illüzyonla insanı serseme çeviriyorlar 2. aşamada da derdinin dermanı için ciddi paralar istiyorlar.Düz mantıkla ' e bunu yapabiliyorsa bunu da yapar' diyor insan.Ve fare kapanına ayağını kaptırmış oluyor.3.aşama da var 'sana şu kadar para verdm dediklerini de yaptım.Bir değişiklik olmadı' denilince 'ama sen doğru yapmamışsın ,eksik vs yapmışsın ,öyle dememiştik böyle demştik ' Bu hikayeleri öyle çok duydum ki .En sonuncusunu da sen söyledin.

Mrb Dert ! bak şimdi bu da komik bir hitap oldu :)) Şu kitabı havada döndrme işi beni etkilemedi.Yıllar önce İstanbulda bir falcı kadın ama hocaym ben diyordu havada tahtabezi gibi bir bezi döndürüyordu.O bez bir yandan dönüyor bir yandan açılıp kapanıyordu o da dua gibi birşeyler okuyordu .onu izleyen 3 kişiydik .Bu ne dedik ? Sizden birine yapılmış sihiri bozuyorum dedi.Bazen kağıt bazen bez döndürürmüş demişlerdi. Sizin olağanüstü güçleriniz var dedi biri , diğeri beyin gücüyle ,konsantrasyonla yapılabilir dedi .Kadın bu yorumlardan hoşlanmış gibi sesini çıkarmadı uzun süre .Bunlar 3 harflilerle olur ancak deyince .Kadın 'ama benimkiler rahmani 'dedi.Sonradan arkadaşımın yeğenine falcı kadın ayaklarına çok kötü ters etki ağrı yaptığı için bu bozma işine devam edemeyeceğini söylemiş.Sonra o kızın durumu nedense eskisinden beter oldu :) Demek istediğim kitabın vs nin havada dönmesine çok büyük olağanüstü güçler vs atfetmemek lazım.Umarım derdine derman olur 50 tl ya kitap döndürme şovuyla göz boyamazlar.Bekliyoruz yorumlarını.

Esans senin gibi bu işleri arastırmıs ve bilen birini görmek cok güzel,şuan anlatacaklarıma bir cogunuz inanmayacak ,bir cogunuz google da arastırmaya baslayacak.bir kısmınızda bilenlere danısacak.
hafif cisimleri hareket ettirmek günümüzde 2 türlü mümkün,Bu yöntemlerden bir taneside cinleri kullanmak.cinler bir bardagı masadan alıp baska bir yere koyabilir. ya da dedigin gibi bir bezi havada durdurabilir.tarihe baktıgımız zaman bütün dünyanın gizemini ,sırrını arastırıp bulamadıgı mısır piramitleri cinler tarafından yapılmıstır.O agırlıktaki taşları hic bir insan kaldıramaz. o günün teknolojiside o taşları kaldırcak kapasitede degildir.ayrıca piramitlerde kullanılan matematik hesapları sadece cinler tarafından yapılabilirdi o günlerde.Kuran-ı Kerim de cinlerin peygamberlere göçler sırasında yardım ettigi,agır esyalarını taşıdıgı aynen yazar.Fakat Allah (cc) cinlerin insanların işlerine karısmalarını yasaklamıs,insanların cinlerle iletişim kurmalarını kesinlikle günah kılmıstır.Cin müslüman da olsa,şeytani de olsa hicbir insan hiç bir cinle iletişim kurmamalı.bir baska konu:cinlerin insanlar gibi mantıgı,iradesi yoktur.Kuran-ı Kerim de yine cinlerin ne kadar yalancı oldukları da yazar.
forumda konuyu dagıtmamak adına fal ve izmirdeki falcılara gelelim artık :KK70: .
falcılar kesinlikle ama kesinlikle gelecegi bilemez,göremezler.Özelliklede cinlerle iş yapan hic bir falcı gelecegin G sini bile göremez.
şimdi icinizden bazıları söyle diyor: ee ben bilmem kime gitmistimde o bildi :KK70::KK70::KK70::KK70:
Falcı(cinler) şu anı ve gecmisi bilebilir.Oda tamamen dogru olarak degil.Örnegin sevgiliniz size bu gun hediye saat almıstır,ve dogum gününde verecektir..Cin bunu bilir.ve falcı sana derki haftaya senin dogum günün ve sevgilin sana bir saat alacak. bu gelecegi bilme degildir.
Baska bir örnekle :baban tatil planı yapıyordur.İŞ yerinden izin almıstır. ama aileye sürpriz yapacaktır.Zaten baban herseyi planlamıstır.gidilecek zaman bellidir,gidilecek yer bellidir.Allah bi aksilik cıkarmazsa bu plan zaten gerceklesecektir.Falcı(cin) bunu bilir, ve sana der ki ;haftaya çeşmeye tatile gideceksiniz ailecek. bide afedersin bi tarafından uydurur gerisini ballansın muhabbet de adrenalin olsun senn hosuna gitsin die. orada esmer bi cocukla tanısacaksın o senn ewlenecegin adam , ondan 2 cocugun olacak :KK70::KK70::KK70:. sen haftaya cesmeye gidersin:KK70:. bekle de bekle nerde bu esmer cocuk die :KK70::KK70: .sonra elin bos, popon yaş geri gelirsin ewine :KK70::KK70:. nese arkadaslar hepinize ii geceler :KK70:

El çabukluğu marifet . İlk aşamada illüzyonla insanı serseme çeviriyorlar 2. aşamada da derdinin dermanı için ciddi paralar istiyorlar.Düz mantıkla ' e bunu yapabiliyorsa bunu da yapar' diyor insan.Ve fare kapanına ayağını kaptırmış oluyor.3.aşama da var 'sana şu kadar para verdm dediklerini de yaptım.Bir değişiklik olmadı' denilince 'ama sen doğru yapmamışsın ,eksik vs yapmışsın ,öyle dememiştik böyle demştik ' Bu hikayeleri öyle çok duydum ki .En sonuncusunu da sen söyledin.

walla esasn benım gördüğüm adam bardagı bıle tutmuyodu ben tutuyodum ınanmadım ama işte yanı mantıgıma ters geldı benım derdım kızım esımle boşandım gıttıgım herkes barıştırım arkadaş yok istemıyorum yok buyuden ayrılmışınız bu daha kötüya barışsam demekkı bı ayagım hoca bı ayagım koca lazım deıl bana öle koca ben kızımı sagılıgını istiyorum ne dunya malı nede bı başkası herşeyımı ona adadım o varsa ben varım o yoksa zaten yokum

wallla kızlar kızıma tehsıs bıle konulamıyor of of hangı bırını anlatımkı

emin ol güvenilir biri sakın merak etme. Haaaa ama şöyle bişey ya tutarsa biliyorsun değilmi yüzde elli yüzde elli benim kardeşime çok iyi geldi.65 yaşlarında dünya iyisi birisi

dert, gelmiş geçmiş olsun .Belki bu forumdaki üyeler de vesile olur doğru kişilere ulaşmanda .Tam olarak zihinsel mi , fiziksel mi problem anlayamadım ama bildiklerimi özelden ben de paylaşabilirim

canım sende benimkini kaydetsene bide öyle deneyelim.zaten bize iyi ceza gelecek ceyyda_ceyyda @hotmail.com

ekledim cnm. DErt cok üzüldüm. gercektende cocuk degince akan sular durur.o konuda hepimiz cok hassas olmalıyız.Gittiginde cocugunu mutlaka götür.
ve hocaya sorun neyse neler yasadıysan anlat.o sorunu eliyle koymus gibi bulacaktır emin ol .

deniz çok dogru ve cok hakkı hepımız geçmışımızı bılenlere ınandık şuanı bılenlere ınandık fakat cınlerın zaman kavramı yoktur söyler bışeyler aslında geçmış ama gelecektede bı benzerını yaşarı aaaaaaaaaa bak bıldı yıyosa bı falcı kızım hastalıgını bılsın doktor bılemıyo o bılsın koysun bakalım tehsını görelım yok bacım yok falcı falcı gezmeyın artık hepsı fasa fıso ben çok olagan üstü şeyler yapanların foyasını cıkardım boşversenıze

kım bu ekledım buarada senı

canım belki tanıyor olabilirsin. Sana çocuğun benlik veya tıp işi diyebilecek. Neresinde ne olduğunu görecek biri .hoca değil daha muhterem diyelim anlatırım sana karabağlarda buradan veremem onu adam ne falcı ne hoca .bu hafta yokum haftaya istersen seninle bile gelebilirim.ben nerdeyse haftada iki gün oradayım. öpüyorum.

dert, gelmiş geçmiş olsun .Belki bu forumdaki üyeler de vesile olur doğru kişilere ulaşmanda .Tam olarak zihinsel mi , fiziksel mi problem anlayamadım ama bildiklerimi özelden ben de paylaşabilirim

canım fızıgıne bakıyosun bışey yok zıhnıne bakıyosun bişey yok ama içi boş bagırsakların %60 calışmıyo bagışıklılıgı cokuyo nebılım kemıkler erıyo cok anam cok

canım fızıgıne bakıyosun bışey yok zıhnıne bakıyosun bişey yok ama içi boş bagırsakların %60 calışmıyo bagışıklılıgı cokuyo nebılım kemıkler erıyo cok anam cok

Sana biran önce temiz ve kuvvetli , etkili bir yardımın gelmesini çok istiyorum .(MesAjında dediğini yaptım.Sonucunu özel mesaja attım)

Son düzenleme:
ınş canım tek ıstegım bu ıster tıp ıster dın gelsınde nerden gelırse gelsın

Arkadaşlar ,inanan inanmayan herkez,lütfen ellerini açsın ve Allah' a dua etsin.öncelikle dert rumuzlu arkadasımızın kızı ve onun gibi binlerce kücük bebegimize şifa için Dua edelim.

canım ya buluşup birlikte gidelim bende yalnız gitmek istemiyorum.fakat önümüz hafta yokum cuma günü dönüyorum izmir e eger beklersen birlikte gidelim açıkçası birazda gidenleri dinlemek istiyorum buradan. haftasonuna bi randevu alırız gidelim dersen.

canımm gidelimm tabii.aynen gıdenlerınn yorumlarını görelım once.baskaa bıldıgınn warsa oraya gıdelimm istersenn..

dnydeniz arkadaşım..sana msnden ekleme talebi gönderdim..eklersen sevinirm..bikaç bişey danışmak istiyorum sana ,özelden msj atamıyorum xxxxxxxxxxx şimdiden teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
X