merhabalar.. aynalı emel'e ben de gideceğim henüz gidemedim ama geçen hafta pasaklı birsen'e gittim. genel durum ve sizi anlatıyor ancak gelecekle ilgili fazla birşey söylemiyor. yine de size dua kilit ikilisi ile sorununuza çözüm yaratmaya çalışıyor. beni nedense çok sevmişti. yakında gel yine diyerek yanaklarımı öpüp yolcu etmişti. yeri örnekköyde.otobanın yanında hemen ve dolmuşçulardan mahalleliye herkes size yerini tarif eder. telefonu yok. internette bir numara var ama sahte. 20 tl yeterli. hülyam cafe hülya'ya yeni gittim. randevusuz gitmiştim. o nedenle uzaktan geldim dedim. beni oturtup ebcet bakalım dedi. dünyanın parasını istedi. verdiğim için kendimden utandım o nedenle söylemeyeceğim
ancak bu kadar mı alakasız atılır. hadi atılır da bu kadar mı tıkanılır. olmadı kısaca. pasaklı birsen daha iyi derim. alsancakta şık kafeye gittim ve orası da ne yazık ki hayal kırıklığı.. geçen yıl sanırım fiesta da gay olan çocuğa gitmiştim. en azından eğlenmek için ona fal baktırılabilir ama tutmamıştı söyledikleri. aynalı emel ve polat cafe angeli denemek istiyorum ama bir süre gidemem sanırım hülya hanıma verdiğim para nedeniyle
şimdilik benden bu kadar..