İzmir'deki Falcılar

merhaba arkadaşlar bahsi geçen hocaya ashle ile bende gittim ama ben yazmak için çok erken diye düşünüyorum çünkü mehmet hoca denilen kişi fal bakmıyor ki buraya yorum yazalım bana 1 hafta süre verdi bu süre zarfında zaten olmazsa gittiğimiz mekanını başına yıkarım gerekirse polislede giderim dediğim gibi 1 hafta sonra medyatik olabilirim bilginize :KK1:
perşembe günü vevk denilen yazdığı duayı almaya gideceğim ama fazladan para falan istemedi

üfff beee ne yazmışımm:))) gitmiş kadar olun diye ayrıntılı yazdım:KK70:[/QU

off aman yaa bu da mı fos çıktı şimdiii :))) ne meyilliyz yahu biz de mucizelere inanmayaaa , her defasında tmam arrtık bu son diyorumm yine de acaba mı die bişey kemiriyor içimi :):) neysee kızlarr çok teşekrler size deee ayağııza sağlık ne dieilmm allahtan kptrmamışınız paranızı buna da şükür :)

merhaba arkadaşlar bahsi geçen hocaya ashle ile bende gittim ama ben yazmak için çok erken diye düşünüyorum çünkü mehmet hoca denilen kişi fal bakmıyor ki buraya yorum yazalım bana 1 hafta süre verdi bu süre zarfında zaten olmazsa gittiğimiz mekanını başına yıkarım gerekirse polislede giderim dediğim gibi 1 hafta sonra medyatik olabilirim bilginize :KK1:
perşembe günü vevk denilen yazdığı duayı almaya gideceğim ama fazladan para falan istemedi

Tatlım tecrübelerime dayanarak söylüyorumki adamın yazdığı vefki al istersen fakat kendini yokla sık sık...İşlerin daha da ters gitmeye başlarsa mutlaka akan suya at,arkana bakmadan git oradan.İnşallah faydalı olur sana...

burcu merhaba.. yalnız şu vefk denilen dualardan ayrı bi ücret talep ediliyormuş bildiğim kadarıyla..sen yine de iyice bir sor derim ben!
artı 1 hafta bekleme süresi derken neyi kastediorsun ? yani gelecekle ilgili bişey mi söledi sna ? ya da bi sıkıntın var da 1 hafta içinde geçicek mi dedi ??

üfff beee ne yazmışımm:))) gitmiş kadar olun diye ayrıntılı yazdım:KK70:[/QU

off aman yaa bu da mı fos çıktı şimdiii :))) ne meyilliyz yahu biz de mucizelere inanmayaaa , her defasında tmam arrtık bu son diyorumm yine de acaba mı die bişey kemiriyor içimi :):) neysee kızlarr çok teşekrler size deee ayağııza sağlık ne dieilmm allahtan kptrmamışınız paranızı buna da şükür :)

ben verdim şekerim para ama dükkanı basar ne varsa alırım yok artık pusmak :))))

burcu merhaba.. yalnız şu vefk denilen dualardan ayrı bi ücret talep ediliyormuş bildiğim kadarıyla..sen yine de iyice bir sor derim ben!
artı 1 hafta bekleme süresi derken neyi kastediorsun ? yani gelecekle ilgili bişey mi söledi sna ? ya da bi sıkıntın var da 1 hafta içinde geçicek mi dedi ??

hayatımdan çıkan birini 1 hafta içinde farklı birşekilde geri döneceğini söyledi dediğim gibi haftaya çarşamba 50 TL nin acısını fazlasıyla çıkartırım ben adam gibi halimi anlattım olmayacaksa yoluma bakayım dedim olmazsa diye birşey yok dedi bende olmazsa karşınıza geçerim dedim açık açık konuştum yani

hayatımdan çıkan birini 1 hafta içinde farklı birşekilde geri döneceğini söyledi dediğim gibi haftaya çarşamba 50 TL nin acısını fazlasıyla çıkartırım ben adam gibi halimi anlattım olmayacaksa yoluma bakayım dedim olmazsa diye birşey yok dedi bende olmazsa karşınıza geçerim dedim açık açık konuştum yani

heh tam da istedğim cevabı yazmışsnn ya bu kadar olur valla,aynı dertten ben de müzdaribim çünkü..eğer gtseydim gtme amacım da bu olucaktı açıkçası... o zaman ben seni yakın takibe alayım arkadaşım yapçk bişi yok :))) 1 hafta da çok iddaalı bi süre yaniii nezman hayatından çıktı o insan bilmiorm ama bekledi bekledi de bu 1 hafta içindemi dönecek bileemedimm yav..acaba ekstra bişey mi yaptı ya da yapacak dönmesi için ?? o yazılan vefk bununla mı alakalı acep ??

Evet Hoca'ya giden bayanlar bizi de haberdar edin son gelişmelerden?!!

Ayrıca yine bir grup Aynali Emel gitmişti? Neydi son durum kim ne düşünüyor Emel'le ilgili?

merhabalar.. aynalı emel'e ben de gideceğim henüz gidemedim ama geçen hafta pasaklı birsen'e gittim. genel durum ve sizi anlatıyor ancak gelecekle ilgili fazla birşey söylemiyor. yine de size dua kilit ikilisi ile sorununuza çözüm yaratmaya çalışıyor. beni nedense çok sevmişti. yakında gel yine diyerek yanaklarımı öpüp yolcu etmişti. yeri örnekköyde.otobanın yanında hemen ve dolmuşçulardan mahalleliye herkes size yerini tarif eder. telefonu yok. internette bir numara var ama sahte. 20 tl yeterli. hülyam cafe hülya'ya yeni gittim. randevusuz gitmiştim. o nedenle uzaktan geldim dedim. beni oturtup ebcet bakalım dedi. dünyanın parasını istedi. verdiğim için kendimden utandım o nedenle söylemeyeceğim :KK19: ancak bu kadar mı alakasız atılır. hadi atılır da bu kadar mı tıkanılır. olmadı kısaca. pasaklı birsen daha iyi derim. alsancakta şık kafeye gittim ve orası da ne yazık ki hayal kırıklığı.. geçen yıl sanırım fiesta da gay olan çocuğa gitmiştim. en azından eğlenmek için ona fal baktırılabilir ama tutmamıştı söyledikleri. aynalı emel ve polat cafe angeli denemek istiyorum ama bir süre gidemem sanırım hülya hanıma verdiğim para nedeniyle :KK25: şimdilik benden bu kadar..

merhabalar.. aynalı emel'e ben de gideceğim henüz gidemedim ama geçen hafta pasaklı birsen'e gittim. genel durum ve sizi anlatıyor ancak gelecekle ilgili fazla birşey söylemiyor. yine de size dua kilit ikilisi ile sorununuza çözüm yaratmaya çalışıyor. beni nedense çok sevmişti. yakında gel yine diyerek yanaklarımı öpüp yolcu etmişti. yeri örnekköyde.otobanın yanında hemen ve dolmuşçulardan mahalleliye herkes size yerini tarif eder. telefonu yok. internette bir numara var ama sahte. 20 tl yeterli. hülyam cafe hülya'ya yeni gittim. randevusuz gitmiştim. o nedenle uzaktan geldim dedim. beni oturtup ebcet bakalım dedi. dünyanın parasını istedi. verdiğim için kendimden utandım o nedenle söylemeyeceğim :KK19: ancak bu kadar mı alakasız atılır. hadi atılır da bu kadar mı tıkanılır. olmadı kısaca. pasaklı birsen daha iyi derim. alsancakta şık kafeye gittim ve orası da ne yazık ki hayal kırıklığı.. geçen yıl sanırım fiesta da gay olan çocuğa gitmiştim. en azından eğlenmek için ona fal baktırılabilir ama tutmamıştı söyledikleri. aynalı emel ve polat cafe angeli denemek istiyorum ama bir süre gidemem sanırım hülya hanıma verdiğim para nedeniyle :KK25: şimdilik benden bu kadar..

selamlar!.. ben pasaklı bırsene gitmiştim ama hiç memnun kalmadımm soyledıklerınden.eger onda memnun kaldıysan aynalı emelide denemelisin derim ben onunla kıyaslarsan daha ıyı bence.angelada gitmiştimm gecmişi biliorr fakat gelcekle ilgili pek fazla bişey soyleyemıorr.ama güzeldi yine.ben bi hafta öncesi yayla kafedeki sibele gittim onda memnun kaldım gene anlamda.verdiği tarıhleri beklıorumm sadece bakalım.sewdam cafedeki sewda ve aytende iyidi.ama sewda ablaya dewamlı gıttın mı senı tanıdıgı ıcın pek fazla bişi demıoo.ilk gittin zamn daha etkili oluorr.yıldızanayı denemk ıstıorum bende ama altındagı pek bılmediğim için tek gitmek ıstemıyorumm.orası beklemede suan bende.yıldızanaylaa ilgili yorumlarıda bekleyıpte gitmek ıstıorumm....

Slm , talihsiz seçimler yapmışsın .Birsen sıradan bir falcı .Bütün o yolculuk ve bekleme zahmetine deymez.Hülya sadece8-10 cümle söyler 3 dakikada ve karşılığında haketmediği yüksek paralar ister:KK47:Tavsiye etmem .Sokağa para atmak gibi.Şık kafede sarı saçlı Melek Hanım için hiç fal bakamadığını söyleyebilirim.Yuvarlak ,genel laflar ,ağızdan laf almaya çalışmalar ..O da olmadı olayı dertleşmeye ,sohbet etmeye döndürerek zamanı doldurma çabaları:63:

sevgili demirezenn, pasaklıya iki arkadaş gitmiştik benden ziyade arkadaşım memnun kaldı. onun sorununu bildi ve çözümünü söyledi. henüz uygulamadık ama :) bu arada yayla cafe neresi peki? bir de kaça bakıyor?

sevgili demirezenn, pasaklıya iki arkadaş gitmiştik benden ziyade arkadaşım memnun kaldı. onun sorununu bildi ve çözümünü söyledi. henüz uygulamadık ama :) bu arada yayla cafe neresi peki? bir de kaça bakıyor?
kızlaragasında canım yayla cafe.12.5 tl kahve falı.ben kahve baktırdım cunku.ben memnun kalmamşıtım birsende cok kısa bakıo ve dedikleri gecmişle alakalı hep.sıradan bi falcı bana göre.degmez yani onaa 20 lira vermeye.

sanırım talihsiz seçimler yapmışım.. iki yıl kadar önce de şu göztepe'de ki ece'ye gitmiştik 3 kişi.. herkesi mutfağında ağırlıyordu..tıkış sıkış oturduk ve herkes herkesin falını dinledi e tabii sonuç aynı. birşey bilememişti. aklıma geldi diye bahsedeyim istedim. bu arada karşıyakada anita cafe diye bir yerde nergiz isimli biri fal bakıyormuş. face'de denk geldim. bu nergiz acaba şu girnede evinde fal baktığı söylenen nergiz olabilir mi?

slm lar şirinyerde evdemi bakıyor kafedemi biraz daha ip ucu verirsen bulmak kolay olur evdeyse mahalle ismi kafdeyse kafe ismi tşk ler şimdiden

yok evinde bakıyordu. ama seneler öncesi size söylediğim..durum nedir ne değildir inan bilmiyorum.bir soruşturayım bakalım bir şey öğrenirsem paylaşırım :KK1:

hamur kafa ayten artık parayla bakıyor. üstelik direkt fal amacıyla gidiyorsun. benim geçmiş sayfalardan birinde bir yazım vardı arkadaşım gitmişti ya 2009 sonu ya 2010 başında. 75 lira falan vermişti o zaman. evleneceğin kişi osmanlı sultanlarından birinin adını taşıyor demişti ona. birkaç tane de dua vermiş eğer dediklerimi yaparsan kısa sürede evleneceksin ama yapmazsan da 2-3 sens içinde evleneceksin demişti. o da verdiği duaları okudu ve diğer dediklerine de uydu ve yavuz adında 3 yıldır ayrı olduğu eski çıktığı çocukla aniden evlendi 2010 yılı eylül ya da ekimiydi sanırım evlilik tarihleri.. daha bir sürü şey demiş de ben hatırlamıyorum şimdi.

parası iyiymiş ama formundan bir şey kaybetmemiş demek ki :KK1: ay bak şimdi içim kıpır kıpır oldu ben bir izmir mi yapsam :44:

sanırım talihsiz seçimler yapmışım.. iki yıl kadar önce de şu göztepe'de ki ece'ye gitmiştik 3 kişi.. herkesi mutfağında ağırlıyordu..tıkış sıkış oturduk ve herkes herkesin falını dinledi e tabii sonuç aynı. birşey bilememişti. aklıma geldi diye bahsedeyim istedim. bu arada karşıyakada anita cafe diye bir yerde nergiz isimli biri fal bakıyormuş. face'de denk geldim. bu nergiz acaba şu girnede evinde fal baktığı söylenen nergiz olabilir mi?

Başkasının falını dinlemek ,dinlenilmek can sıkıcı, gereksiz .Yeni girnedeki nergiz evinin terasında fal bakıyor , kafede çalışmıyor.Anita kafe çarşıda mı ?

X