Mehmet hocayla ilgili baska bir olay daha anlatıyım.yine cok yakın bi arkadasım babasının işleri yolunda gitmiyo ,aksilikler yasıyo ve babası böyle seylere pek sıcak bakmadıgı icin kendi gitti mehmet hocaya.hoca babasının sorununu cözdü neyse,sonra buna dedi ki .oglum,mekanlara gitme demiyorum,yine git gez,namaz kıl da demiyorum,seni sıkcak bişeyde yapmanı istemem ama bu ay içki icme.
bu şaşırmıs.neden hocam falan? içme oglum,bu ay sakın icki icme demis.neyse bu bize falan danıstı iste .ben icmeden duramam .ne dicem arkadaslarıma,ben icki icmiyorum süte basladımmı dicem dedi
bizde güldük
.aradan 15 gün gecti.Bu yeni bi araba aldı ,araba daha 3 günlük.bi gece icmis ve yanında 2 tane kız arkadasıyla birlikte karsıyakaya giderken bayraklıda kaza yapmıs.polis ambulans itfaye gelmis kazaya ,ama bunların hic birinin burnu bile kanamamıs.bütün polisler nasıl sag cıktınız bu arabadan die şaşırmıslar.alkollü oldugu icin kasko arabanın parasınıda ödememis.ve arabanın hurdasını 20. 000 tl ye satmıs.. neyse sonra hocaya bidaha gitti.hocam böyle böyle oldu die.hocada ,oglum Allah sevdigi kulunun cezasını burda verir,sevmedigi kulun ahiretten sonra,ama sevdigi kulu bundan ders almazsa,bir sevdigini alır,öyle ders verir ,sen yat kalk dua et sana 2 arkadasını bagıslamıs demiş. tüylerim diken diken oldu diyo.şuan içki içmeyi bırak.içkili mekanın önünden gecmiyo :)