hamur kafa ayten artık parayla bakıyor. üstelik direkt fal amacıyla gidiyorsun. benim geçmiş sayfalardan birinde bir yazım vardı arkadaşım gitmişti ya 2009 sonu ya 2010 başında. 75 lira falan vermişti o zaman. evleneceğin kişi osmanlı sultanlarından birinin adını taşıyor demişti ona. birkaç tane de dua vermiş eğer dediklerimi yaparsan kısa sürede evleneceksin ama yapmazsan da 2-3 sens içinde evleneceksin demişti. o da verdiği duaları okudu ve diğer dediklerine de uydu ve yavuz adında 3 yıldır ayrı olduğu eski çıktığı çocukla aniden evlendi 2010 yılı eylül ya da ekimiydi sanırım evlilik tarihleri.. daha bir sürü şey demiş de ben hatırlamıyorum şimdi.
Ashle ayrintili bilgi vermem burda dogru olurmu bilemedigim icin yazmamistim.cunku bu basit bi falci degil.bildigimiz hoca,
Kendi hazirladigi bir kitap sayesinde bakiyo.ve sorulari kitap cevapliyo.inanmadigim icin kitabi kandirmaya ve yanlis cevap verdirmeye calistim ama kitap ne yaparsan yap yanilmiyor...hatta kitaba icindende soru sorabiliyorsun.ve kitap aklindan gecirdigin anda cevapliyor.referanssiz almiyor dediler bana ama adamin kapisinda sira vardi.bu kadar kisi kimin referansiyla geliyo anlamadim.bir arkadasim gelmis daha once ondan aldim numaranizi demen yeterli bence.ya da bi isim sallarsin en fazla.
50 tl bi falci icin cok bence de .cunku falcilarin soylediklerinden kesin emin olamiyosun.cunku cinlerle bakiyolar ve cinler yalan soyleyebiliyo ya da yanilabiliyolar.gittiginde kitabi test et kesinlikle yanilmadigini goreceksin.
Esanscim selam :)
Bana gitmemi istediğin falci varsa numarasını özelden verir mısın? Mesela Aynali Emel aramadım bile. Bide bahsettikleri bir adam var o kimdir ve teli var mı? Bana sadece birşey söylesin yeter :)
Hadi beni cvpsiz bırakma ben özel msj atamıyorum.
Sevgiler :)
Esanscim selam :)
Bana gitmemi istediğin falci varsa numarasını özelden verir mısın? Mesela Aynali Emel aramadım bile. Bide bahsettikleri bir adam var o kimdir ve teli var mı? Bana sadece birşey söylesin yeter :)
Hadi beni cvpsiz bırakma ben özel msj atamıyorum.
Sevgiler :)
Merhaba dnydeniz ben nasıl ulaşabilirim bu dediğiniz kisiye? Bilen varsa özelden msj atabilir mı telini?
sevgili Carpedisunny,özelden msj atamıyorum henüz,buraya yazmıstım numarasını ama admin silmiş.bu gün yine gittik teyzemle,teyzem
hala şoku atlatamadı.herkeze gitmesini şiddetle tavsiye ediyorum ama iletişim bilgisi veremiyorum burda . nasıl gitceksiniz bilmiyorum.tek söyleyebildigim.bucada oldugu,tek katlı bi ewde baktıgı,ve bi kitap sayesinde baktıgı,daha ayrıntılı bilgi verince admin siliyo.ama detaylı bilgi almak isteyenler kullanıcı adıma mail atabilir:):). sonuna html eklemeniz yeterli
ceydacımm ben o bahsedılenn adamın numarasını aldım sıteye ılk yazdıgında.biz iletişimm kurmayı bi becerebilsekk vereyım numarasını sana .ben aramadım buca tarafını bılmediğimm için.baska mail vereyım onu ekle istersen belki ordan iletişime gecmeyi basarabiliriz :) xxxxxxxxxxx
aldım canım ekledim bide bunu deneyelim telefonumu iletide yazdım ararsan sevinirim artık bi görüşebilseydik.
canım ben ekledim seni açarsan ileti gönderdim ararsan sevinirim
Sevgili yasemin,mail attim sana Telefonunu.gidersen eger lutfen bizimlede paylasirmisin olanlari?ozelliklede bilemedigi birsey olursa paylas cunku cok merak ediyorum,bi insan herseyi nasil bilir...
Cevabını bekliyorum dnydeniz
Bucada heykele cok yakin ama ben bucayi cok bilmedigim icin nasil tarif edecegimi bilmiyorum.adamin numarasini yazmistim ama site silmis. Ben bu gun tekrar gidecektim aradim ama gece 12 ye kadar doluymus. Yarin 3 te gidecegim tekrar.cunku ilk gittigimde soru hazirlamamistim,hazirliksiz yakalandim.bu defa yazdim sorulari.orda heyecandan aklina soru gelmiyo.adam sor istedigini dio.kaliyosun oyle.:)
Bu arada tekrar hatirlatiyim.adami arayip ben fal baktirmak istiyorum demeyin sakin.bi rahatsizligim var deyin.cunku eglencesine gidenleri almiyomus.
off yinemi reklamdı şimdi bu?
msj sayısı 1 :) girer girmez övme mode on:)
Merhaba dnydeniz ben nasıl ulaşabilirim bu dediğiniz kisiye? Bilen varsa özelden msj atabilir mı telini?
meraba arkadadsım
eger sorun odaklı bırıyse benım ıhtıyacım var.... tel no gondereb ılır mısın bana ozelden... cok buyuk ıyılık ypmıs olursun... sygılr...
merhabaO adamı ben de bilmiyorum .Eski üyelerden referans almadıkça , aramayı ya da gitmeyi düşünmüyorum. Kim olduğundan emin olmadığım insanlra telefon numaramı vermk istemem. Sen Müjgan 'a gidecektin ne oldu o iş ?