İzmir'deki Falcılar

bu aytene nasıl ulasabılırız..bılen var mı arkadaslar

Merhaba dnydeniz ben nasıl ulaşabilirim bu dediğiniz kisiye? Bilen varsa özelden msj atabilir mı telini?

merhaba O adamı ben de bilmiyorum .Eski üyelerden referans almadıkça , aramayı ya da gitmeyi düşünmüyorum. Kim olduğundan emin olmadığım insanlra telefon numaramı vermk istemem. Sen Müjgan 'a gidecektin ne oldu o iş ?

merhaba O adamı ben de bilmiyorum .Eski üyelerden referans almadıkça , aramayı ya da gitmeyi düşünmüyorum. Kim olduğundan emin olmadığım insanlra telefon numaramı vermk istemem. Sen Müjgan 'a gidecektin ne oldu o iş ?

Merhaba dnydeniz ben nasıl ulaşabilirim bu dediğiniz kisiye? Bilen varsa özelden msj atabilir mı telini?

sevgili Carpedisunny,özelden msj atamıyorum henüz,buraya yazmıstım numarasını ama admin silmiş.bu gün yine gittik teyzemle,teyzem
hala şoku atlatamadı .herkeze gitmesini şiddetle tavsiye ediyorum ama iletişim bilgisi veremiyorum burda . nasıl gitceksiniz bilmiyorum.tek söyleyebildigim.bucada oldugu,tek katlı bi ewde baktıgı,ve bi kitap sayesinde baktıgı,daha ayrıntılı bilgi verince admin siliyo.ama detaylı bilgi almak isteyenler kullanıcı adıma mail atabilir:):). sonuna html eklemeniz yeterli

canım ben ekledim seni açarsan ileti gönderdim ararsan sevinirim

meraba arkadadsım
eger sorun odaklı bırıyse benım ıhtıyacım var.... tel no gondereb ılır mısın bana ozelden... cok buyuk ıyılık ypmıs olursun... sygılr...

Arkadaslar mail atan herkeze cevap yazdım.Bu forumda özelden msj atamıyorum o yüzden yardımcı olamıycam.
yazdıklarımı bastan bastan soruyosunuz,lütfen forumu dikkatli okuyun.bildigim herseyi yazdım zaten.
Adamın adı Mehmet,Mehmet hoca diyolar.Bucada heykele cok yakın ama ben bucayı pek bilmedigim icin daha fazla yardımcı olamayacagım
telefonunu yazmıstım burda ama site yönetimi siliyor.Neye baktıgını soran arkadaslar war :Bir kitaba soru soruyor ve herseyi kitap cevaplıyor.
3 harflileri mi var diye soran arkadas,özellikle sordum ve kesinlikle onlarla iş yapmam dedi.ve zaten kitaba sorarken
ey Allahın melekleri şeklinde soruyor.sanırım cevapları melekler veriyor.o yüzden zaten fal baktırmaya gelenleri almıyor.sadece rahatsızlıgı olanları,problemleri olanları alıyor.
o yüzden ararsanız fal baktırcaktım demeyin.bi rahatsızlıgım wardı deyin.telefonunuzu bi arkadasımdan aldım demeniz yeterli.
bide son gittigimde şunu ögrendim.adam bi kadınla aynı odada kapıyı kapattırmıyor.o yüzden ya bi arkadasınızla gideceksiniz
ya da kapı acık kalacak ...giden arkadaslar olursa lütfen yorumlarını burada paylassınlar.çunku sitede reklam yaptıgımı düsünenler war.
Ben teyzemi götürdüm oraya bi rahatsızlıgından dolayı ve inanılmaz bi şekilde iyileşti.özellikle rahatsızlıgı olup iyileşemeyenlerin gitmesini cok istiyorum.
çunku adam rahatsızlıgın nerden kaynaklandıgınıda kitaba sorup bulabiliyo.mesela sol kolunuz kırık diyelim ama alcıda falan degil.adam kitaba sorarak hangi kolunuz nereden kırık bulabilio
hatta kansermisiniz onuda buluyormus ama bi kanser hastasına kanser oldugunu söylemek istemedigi icin bunu söylemiyormus.fakat cok yakın tanıdıklarımızdan birine söylemis.kadın cok ısrar etmis.
umarım yeterince acıklayıcı olmusumdur.lütfen aynı soruları tekrar tekrar sormayın.telefon numarasını yazınca admin siliyo ama benim kullanıcı adımın sonuna html ekleyip mail atabilirsiniz.ii geceler

Merhaba Esanscim :)

Tam da bugun gittim Mujgana acayip sira vardi ve soyledikleri beni sasirtti yine ://
Ve bugun kararimi verdim falci olayini kapattim
Ozel mesajini okudum cnm ok AMA umarim isim olmaz artik falcilarla ki oyle de olacak.
Sevgiler Esanscim

arkadaşlardan gidenler; nasıl geçtiğini paylaşabilirlermi?gitmek isteyenlere yardımcı olurlar böylelikle.hadi kızlar pc başına

ceydacımm gelmedii numaran yıne bana yaa..olmadı özel msj dolmasını bklıcezz.bucadaki falcıya gıdenler bilgi verebilir mi lütfen bende gitmek ıstıyorumm ama tek gıtmekte ıstemıyorumm..

kızlaaarr bucadaki esrarengiz hocanın numarasını alan banada msj atsınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…