İzmir'deki Falcılar

Hazelnut huu ! :) sen Angel 'a aylar önce gitmiştin ve falını beğenmiştin.Söyledilklerinden çıkan oldu mu?

canım angel bana o anki durumu söylemişti bir kişiyle ilgili ama bundan haberim yoktu sonradan o kişinin o durumunu tesadüfen öğrenmiştim.zaten gittiğim falcılara gelecek için gitmiyorum arada sıkılınca angela gidiyorum sohbeti,pozitifliği hoşuma gidiyor.o anki durumları birde onun anlatımıyla dinliyorum,dertleşiyorum yani anlıcağın canım psikolog yerine angela gidip rahatlıyorum

bende senin gibi düşünüyorum rahatlamak için en dogru kişilerden biri angel ama falına gelince bana her şey çıkıyor geçen hafta engela gittim bu ara maddi sıkıntım var yaz diye fazla açıldım sana süpriz küçük iki para gelecek dedi arkadaşlarla akşam dışarı çıktım kazı kazandan para çıktı 120 tl ilaç gibi geldi o akşam :=) ben angel dan şaşmam.

Son düzenleme:

canm daisy sevgiye kahvemi tarotmu baktırdın ne kadara bakıyo? bu kadarını biliyosa çok merak ettim.zaten ben geleceği bilebilcek bi falcı aramıyorum.okadar fal deneyimlerimin sonunda anladımki geleceği bilebilen bi falcı yok gülistanda dahil.3 harflileri yada ciddi yetenekleri olan süper falcıların yaptığı şey şuanki durumu,geçmişi çok iyi biliyolar ve ona göre gelecekte olması muhmetel şeyleri söylüyolar.mesela sevgilinle ayrıldın,ama adam seni aramayı düşünüyo hala seni özlüyo bakıyo sende seviyosun barışcaksınız diyo bunun gibi şeyler:)

bayanlar merhaba,

ben istanbulda yaşıyorum ama aslen izmirliyim.size izmir fal deneyimlerimle alakalı bir iki bir şey söyleyeyim.eminim burada adı geçmiştir kızlar ağası sevgi hanımın.bence fıs ki ne fıssss 3 saat sıra beklediğine zerre değmez.esas benim bilgiğim buca şirinyer'de bi ayten abla var.bi arkadaşımın komşularıydı.o inanılmaz bir şeydi.zaten falcıya gitme amacıyla gitmemiştik sözde anladı tabi:)kıyamadı bakmıştı para fln da vermemiştik o zmn.ben lisedeydim,okuyacağım üniversite hayatıma girecek insanlar vs her şeyi söylemişti o zaman.hatta bir çocuktan bahsetmişti sakın yapma diye böyle gözlerini açtığını çok pişman olacaksın bak kızım uyarıyorum demişti.hee noldu bn falı unuttum tabe,dediğini yaptım ve 3yılıma maloldu.para karşılığı vs bakıyor mudur bilemiyorum.size önerim bir o ablayı araştırın..

slm lar şirinyerde evdemi bakıyor kafedemi biraz daha ip ucu verirsen bulmak kolay olur evdeyse mahalle ismi kafdeyse kafe ismi tşk ler şimdiden

var telefonu ama yine bippliyecekler yazayım ben kısmet artık xxxxxxxx yaniiiiiiiiiiiiii...cafenin bu no

tşk ler aynı sevgi çıktı aradım konuştum bulduguma da çok sevindim sen bakım yaptırdınmı bu sevgiye ben çok memnun kalmıştım

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru ! Psikolog saati 150 -200 tl ,Angel 15 dk 10-15 tl Zaten falcılar tüm geleceği bilemezler ,izin yok.İyi ki herşeyi söyleyemiyorlar çok karmaşa olurdu .Ama bilmemize pırtık kırpık izin verilen ufak tefek gelecek kırıntılarını yetenekli olanlar söyleyebilir.Falcı geleceği A dan Z ye tümüyle çoğunlukla ya da yarısını bilsin demem ( ki bilemiyorlar zaten) ama söylediğini bilsin. Vade takıntım da yok ( ki çoğunluğu onu da bilemiyor) En azından söylediğinin yarısından fazlası çıksın.
Haselnutcm , Alpay'ı buldun mu ? onu da beğenmiştin sen.Bak şimdi emin olamadım Ayhan mı ,Adnan mıydı yoksa ?

Son düzenleme:

Evet canım Alpaydı ordan ayrıldığını söylemişlerdi nerde bilmiyorum.Birde Fundayı merak ediyorum ona gidemedim bir türlü onun da falını beğenen olmuş baya.Sen gitmişmiydin fundaya.Sanırım alsancak da efsun cafeye geçmiş.

Ashleycim , ona fiestada çalışırken (sonradan hatırladım) ve daisyde kahve falı baktırdım .İkisinde de aynı şey oldu .Kahve fincanıma şöyle 1 dk kadr baktı sonra geri kalan sürede tarot kartlarıyla devam etti.İş yerimin yanlış söyleyince 'ama farklı bir yer adı veriyorlar bana' gibi birşeyler söylemişti.Ama bunu vücut dilinden ,tonlamamdan bakışlarmdan da anlamış olbilir.Yakınlarmın dediğine göre de belli ediyormuşum doğru olmayan brşey söyledğimde.Tabii fal yetisiyle de anlamış olabilir.Onunla ilgili başka br ayrıntıyı daha hatırladım.2 sene önce negatif bir şey olacağından bahsetmişti.1,5 yıl sonra oldu Allahtan ne negatif ve ne positif söylenince etkilenmiyorum .Sadece kafamı ,işe odaklanmış kafamı dağıtmış oluyorum.Şimdiye odaklıysan denenebilir (aslında şimdiyle ilgili bana dediklerini hatırlamıyorum)Fiyatından emin değilim ama kahve falı 17,5 tl dı galiba tarotta 25 tl civarı.

Funda 'ya gitmiştim .Halini tavrını beğenmiştim ama falından çok emin olamamıştm .Birkaç defa denemek gerek diye düşünürken gitmişti daisyden.Nergiz'in şimdiki zaman yorumlarına ne diyorsun ? Bir tanıdığım arkadaşının o yokken ne yaptığı kimlerle görüştüğü gibi telefonla nergizden canlı yayın gibi bilgi alıyor muşmuş.Bu bana aşırı takıntılı geliyorO adamın yerinde olmak istemezdm.

arkadaşlar son 15 sayfayı okudum bir sürü sorun ve sorum var birine gitmem lazım.
aynalı emel yeşilyurtta anladığım kadarıyla ne kadar bakıyor ?
daisy cafe sevgi
polat cafe fatoş ve angel bunlardan birine gidicem
ama yeşildere yolunda deniz hn varmış tlf nunu arıyorum arıyorum açmıyor bilen giden birileri varmı?
kararsız kaldım (((

Ashley , aynalı Emel'e gitmşmiydin ? Sence değer mi gitmek , denenebilir mi?

tatlım ben ona 1buçuk-2 sene önce gittim:)kesinlikle onu tavsiye etmiyorum kağıda yazmıştım dediklerini ozaman kışın baktırmıştım genelde o yazın olcaklarla ilgili şeyler yazıdrmıştı.yok temmuzda biriyle tanışcaksın tipi şöyle böyle aralıkta yüzük takcaksınız evlenme teklifi etcek falan hala hatırlarım yazdırdıklarını o yaz beklemiştim çünkü öyle birini bide aralığı şimdi ve geçmişe pek bakmamıştı zaten.ama kızımız çok temiz kalpli diyolar kızımız şöyle diyolar vs beni bana anlatıyodu kişilik analizi gereksiz insan sarrafı olan herkes söyler:) bence canm kesinlikle gitme değmezzz...daisy sevgiye değer diyomusun peki esanscım gideyimmi

İki tanıdığım ona gidecek bu ay belki ben de onlara takılırım diyordum ama içimden gelmiyordu pek .Faso fiso diyorsun sen.Ben de sevmiyorum kişilik analizlerini .Gereksiz.Demek o da müjgan gibi ' biz ,bizler vs' gibi konuşuyor.

Sevgi değer mi bilemiyorum .Falı bende pek iz bırakmadı.Bir daha gitmeyi düşünmüyorum. Ashley'cm Vadelere takılmazsan boş değil ama beklentilerini de çok yüksek tutma derim.

canm ben mesela şuan şuan olup bitenleri bilmediklerimi öğrenmek istiyorum gülistan gibi bişey olsun işte şuan benm bildiğim gibi hatta benm bilemediklerimi bilsin öğrenmek istediklerime gerçek şekliyle cevap versin :44: abu hafta giderim heralde:)

Bazı falcılar başarabiliyorlar bunu ara sıra .Sevgi ile ilgili yorumlarını merak ediyorum.

arkadaşlarrrr bu ara fal baktırmak geliyor çok içimden ama yeni geldiğim için buraya öyle bildiğim bi yer yok var mı öneriniz acaba??? (tercihen alsancak ve karşısı )

Ben hayatta inanmazdım fala,hatta baktıranlara acırdım.Bi gün bi adama gittik arkadaslarla,bu fal ,kahve ,ya da tarot falan değil ama gözlerime inanamadım.
Eline ewde bi rakam yaz,mesela 3 olsun.yumrugunu sık ve hiç açma.adama sor elimde ne yazıyo die.3 yazıyo bana bu basit sorularla gelme der.Bırakın İzmiri
Dünyada tek olduğunu söylüyo.Yalnız bu adam ''öyle canım sıkıldı kızlar hadi gelin fal baktıralım'' tarzında bi adam diil.Sadece gerçekten problemi olan ve çözüm bulamayanlara
bakıyo.Hani falcılar 10 tane atar 5 i 8 i tutar yaa.Bu adam 10 da 10 cevaplıyo . Ayrıca zaten kendi atmıyo,Öyle bi yöntemi var ki sen ve odadaki herkez gözüyle göruyo
Telefonunu yazıyorum buraya ama referanssız almıyormus bildigim kadarıyla.....

***Bu mesaj telefon numarası paylaşıldığı için kısmen silinmiştir***

eee nerde bakıyo ne kadara bakıyo adı nedir? direk telefondan önce bilgi alsak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…