İzmir'deki Falcılar

ceydacımm gelmedii numaran yıne bana yaa..olmadı özel msj dolmasını bklıcezz.bucadaki falcıya gıdenler bilgi verebilir mi lütfen bende gitmek ıstıyorumm ama tek gıtmekte ıstemıyorumm..

canım ya buluşup birlikte gidelim bende yalnız gitmek istemiyorum.fakat önümüz hafta yokum cuma günü dönüyorum izmir e eger beklersen birlikte gidelim açıkçası birazda gidenleri dinlemek istiyorum buradan. haftasonuna bi randevu alırız gidelim dersen.

Arkadaslar merhabalar. Buradaki muhabbeti tam 4 gundur takip ediyorum ve sirf size tecrubelerimi anlatabilmek adina profil olusturdum!!! Oncelikle sunu soyleyeyim, dry deniz isimli arkadasa cok tesekkur ediyor ve tecrubelerini burada yazip beni yonlendirdigi icin Allah bin kez razi olsun diyorum. Bu adam inanilmaz kizlar! Adam sorulari cevaplamiyor. Kitap cevapliyor. We cevaplama da su sekilde; kitap havada donuyor!! İnanilmaz biliyorum ama resmen hawada donuyor :/ sorunun cewabi ewetse kitap havada donmeye basliyor. Cewabi hayirsa kitap oldugu yerde duruyor. Ayni soruyu tekrar tekrar sor, araya baska sorular karistirip sor, hic fark etmez. O sorunun cewabi ewetse ewet. Hayirsa hayir. Gozlerime inanamadim. Once korktum. Ama alisinca rahatladim. Hic bi duzenek yok. Kitabi elime alip inceledim. Hayatimda boyle bir seyle karsilasmadim... Bir kitap nasil havada doner???? We o kadar onemli seyler ogrendim ki hayatima dair, resmen hayata bakis acim degisti :/ size tek tawsiyem, hayatiniza dair cewapsiz sorulariniz warsa bi an bile dusunmeden arayin sorun randewu alin biseyler yapin, bi yolunu bulup gidin!!!

aaa ay kiz tobee o ne oylee korkarim=))) kizlaaar msj hakki olan numarayi yollasinda gideyimm:)

aaa ay kiz tobee o ne oylee korkarim=))) kizlaaar msj hakki olan numarayi yollasinda gideyimm:)

:)))) inkar edemiycem ben de basta korktum. Hatta bismillah deyip kalktim ayaga. :) Ama sonra alisiyosun bi sekilde. Zaten ortam cok dingin cok huzurlu, boyle bi tuhaf.. Sanki gercekten etrafinda bir suru melek war gibi hissediosun we sanki hepsi seni korumaya almis, seni en dogru yola yonlendirmeye calisiyomus gibi.. Simdi en basindan soyle anlatayim; benim 2 yillik erkek arkadasimla biranda aram bozuldu. Kendisi cok hem de cok degisti. Fazla ayrintiya da girmek istemiyorum ama bana cok kotu davranmaya hakaretler etmeye hatta resmen beni istememeye basladi. Ben de bu durumdan huylandim acikcasi. Cunku bi anda ortada hic bi sebep yokken, bir insan nasil degisebilir??? Ya beni aldatiyor hayatinda baska biri war dedim, ya da bilmiyorum iste buyu yapilmis falan.. Ama ne olursa olsun ogrenmek icin gittim mehmet hocaya. We ogrendim. Benden onceki kiz arkadasi zaten biraz sizofrendi. O erkek arkadasima son bir ay icerinde buyu yapmis. Buyuyu sordugumuzda kitap resmen hawada takla atiodu :) bu durumdan nasil kurtulabiliriz, nasil eski halimize donebiliriz, hoca tek tek guzel guzel anlatti. Bu arada adam falci degil, din egitimi almis bir hoca. Allah tarafindan bahsedilmis doga ustu gucleri var diye tahmin ediyorum ben :/ Ama tipi de hoca gibi sakalli falan degil. Cok temiz yuzlu kendi halinde bi adam gibi. We o kadar pozitif ki.. Ya anlatamiyorum iste. :) yazmak istedigim bir suru sey var ama kelimelere dokemiyorum :) belki de hala saskinim. Bugunden itibaren hocanin dediklerini yapmaya basladim. Degisimi bi kac gun icinde gorecekmisim insallah. O zaman yine yazicam son durumu..

Ashle, ben bugun uye oldugum İcin msj hakkim yok. Numarayi buraya yaziyorum ama admin kaldiracaktir....................ben numarayi dnydeniz adli kullaniciya html olarak mail yollayip aldim. Sen de oyle yapabilirsin en kotu ihtimalle dnydeniz in sonuna html ekle mail at :/

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadasım sen ne zaman gittin ve tam olarak yerini tarif edebilirmisin No veremiyorsan:)

Arkadasım sen ne zaman gittin ve tam olarak yerini tarif edebilirmisin No veremiyorsan:)

Ben dun gittim. Saat 5 e randewu alabildim. Randewuyu da birgun onceden yani cuma gunu aldim. Ama ben zaten bir falci istemiyordum. Mesela burda en cok gecen isim mujgan. Mujgana bundan iki sene ewwwl ben de gitmistim. İzmirdeki bir cok kisi de gitmistir. Benimle ilgili tek bildigi sey, ewimin parkin karsisinda oldugu, sarap rengi bi apartmnin ilk kati olduguydu. Ama benim bu bilgiye ihtiyacim yok ki. Bunu ben zaten biliorum. Benim , bilmedigim we asla normal sartlarda ogrenemeyecegim gerceklere ihtiyacim war.. Mujgan vb insanlari kotulemek degil amacim. Ama onlar cinlerle isbirligi yapioalr. We cinler de yalanci. Soylediklerinin yuzde seksene yakini yalan. Cunku insanlarla dalga gecmeyi eglenmeyi sewiyorlar. Oturdugun ewi soyleyip seni etkiliyorlar, aaa diyosun bunu bildigiyse herseyi bilir.. Ama oyle degil o isler.. Senin bildiklerini soyluyorlar, bilmediklerini ise salliyorlar. Hele ki gelecekle ilgili tek bir sey bile bilmelerine imkan yok. Gelecegi sadece allah bilir we isterse sewdigi kullarina malum eder weya melekleri araciligiyla insanlara iletir.. Ama cinlerle isbirligi yapan insanlar, asla we asla gercek bilgiyi weremez... Bi kac seyi tutturur, gerisini sallar da sallar. Cunku cinler yalancidir... Bunu da istediginiz yerde arastirabilirsiniz.. :/

arkadaşlar aradım ben bugün randevu aldım.kapatmadan önce nasıl bakıo die sordum tlf da çok genç bi erkek sesi vardı.geleceği soramıosun dedi.ya arkadaşlar ben geleceği merak ediorum.yani kiminle evleneceğimi falan merak ediorum.bunlara cevap alamıycaksam gitmenin bi anlamı kalmıo ki.yani herşeyi sorabiliosun demiş deniz dny .bunlarada cevap alabilcekmiyiz.bundan başkada hayatımda bi şey öğrenmek istemiyorum zaten.hayatın heyecanı kamıo o durumda çünkü gidenler cvp yazarsa çok sevinirim.

bu arada arkadaşlar gidip yorum yaanlar hep yeni üyelerden.buda şüphelendirio açıkçası.eski üyelerden de yorum istiyoru.ashle gidecekmisin sen?

Aslinda Cuma gunu yazacaktim AMA unutmusum. Biri bana Falci Nigar bahsetti. Hatta telefon numarasini verdi istersen ara diye. Bahsettigi kadariyla istediginiz cafeye cagirabiliyormussunuz. Hatta bana be soylediyse bildi harfiyen yasadim dedi baskalariyla zaman kaybetme dedi. Sizlerden Falci Nigar taniyip fikrini paylasacak birileri var mi?

perşembe günü işten izin alıp o allah'ın sıcağında soluğu karşıyaka cumhuriyet savcılığının yan sokağındaki hülyam cafe'de aldım. hülya ablaya fal baktırdım ebcet baktırdık hayatımda ilk defa ve 135 TL bayıldım. ama hiç boşa birşey çıkmadı. hepsini dolu dolu söyledi walla. hatta ben baktırdığım kişiye mesaj atmıştım o mesajı aldıktan sonra neler düşündüğünü de söyledi ve kelimesi kelimesine, tam da o baktırdığım kişinin kullandığı kelimeler ile! söyledi bana hülya, senin mesajını alınca bunları bunları düşünmüş diye..
ama maalesef gelecek için pek birşey söyleyemedi. ben o kişi ile olan geleceğimi sordum nasıl olur olursa ya da olacak mı diye. ama doğum saati gerekliymiş. ben kendiminkisini biliyorum da karşımdaki kişinin bilmiyorum o yüzden o kısma bakamadık ( ama en önemlisi de o kısmıydı yaaa (

canım niğar ı ben aradım birkaç güm önceden veriyor randevu istediğin yere geliyormuş kendisi söyledi ama falı hakkında yorum yapamam en az iki kişi olun çağırın dedi.bende çok üzerinde durmadım gerçekten bilgisi olan varsa söylesin. güya millet dış ülkelerden gelip baktırıyormuş.

bu arada arkadaşlar gidip yorum yaanlar hep yeni üyelerden.buda şüphelendirio açıkçası.eski üyelerden de yorum istiyoru.ashle gidecekmisin sen?

nasıl bir suphe uyandırıyor bu mantıgı anlamış degilim? siz hic yeni uye olmadiniz mi? ilk anınızdan itibaren eski uye adı altinda mi yazıyorsunuz? hemen kıdem mi elde ettiniz? we suphe nasil bi,r suphe? en kotu ihtimalle atiyorumdur, hoca falan degildir, fıstır, atıyordur, gelir buraya yazarsın, kimse de gitmez senden baska :/ yani tek bir kisi gitsin, onun 50 tl si hocaya kar kalsin, gerisini bosver mantigiyla mi yorum yapicam siteye? bir kisinin 50 tl si icin deger mi bu kadar ugrastigim?? gercekten anlamiyorum.. sanirim insanlara iyilik yaramiyor. ben derdimden kurtuldum, gelecegimle ilgili cok aydinlandim, herkes te bu cevheri kesfetsin faydalansin istiyorum, millet cikip yok reklam, yok yeni uye inanmayin falan sacma sapan yorumlar.. sanki herkes eski uye olarak dogdu annesinden... gercekten insanogluna yaranmak mumkun degil heralde.. bir daha yazmiycam.. ben wild wood adlı arkadasi aydinlattim. bunun icin de cok mutluyum. en azindan bir kisiye yaranabildim.. gerisi kendisi bilir.. elinizin altinda, bucada bir cevher yatiyor diyorum, isteyen kesfeder, istemeyen kesfetmez.. herkes kendi bilir..

canım çok takılma böyle şeylere bene yarandın saol. Isteyen gider veya gitmez gidenlerde yazar ben gidecem ama bir sonraki hafta bakalım kaç tane onluklara gittik de toplasak kaç yüzü geçer sıkma canını

Ceydacim Ben Cuma aradim merak edip bana pazartesiye kadar doluyor pazartesiye ara dedi AMA hic yok 2 kisi vs muhabbetim yapmadi. AMA bende duydum tr disindan bile fal bakmaya geldiklerini.

eger wild wood isimli arkadasin verdigi telefonu aradıysan, evet telefonu oglu ve ya yegeni artik bilmiyorum ( ama kesin bir akrabasi cunku cok benziyor), genc bir cocuk açıyor ve sonra da ondan randevu alıyorsun. sonra o seni yonlendiriyor. ama o icerde neler oldugunu bilemez. ya da sana ''gelecegi soramazsın'' dediyse bilmiyordur diye dusunuyorum, cunku gelecegi gayet te sorabiliyorsun.. ben burda gunah olur falan korkusuyla yazmak istememistim ama wild wood yazdigina gore artik ben de yazabilirim, kitap sana havada dönerek cevap veriyor. daha otesi var mı?? ne bekliyorsunuz inandırıcı olmasi icin anlamis degilim ki :/ kitap amuda mı kalksın tövbe tövbe :/ bu hocanın cok cok ozel güçleri var. ve odaya giren kisi hakkindaki her şey ya da çoğu şey kendisine malum ediliyor ve dile geliyor. onun disinda da istedigini sorabiliyorsun ve cevabını alıyorsun. yani daha nolması lazım bir insanı tatmin etmek icin cidden anlamıyorum :/ neyse dedigim gibi, ben buraya yazdim, isteyen inanır derdine derman bulur, istemeyen inanmaz oturup beklemeye devam eder.. nasil olsa yakinda butun izmir ya da ne bileyim belki daha ilerisi butun turkiye calkalandiginda bana inanirsiniz.. iyi geceler..

ceydacim ben cuma aradim merak edip bana pazartesiye kadar doluyor pazartesiye ara dedi ama hic yok 2 kisi vs muhabbetim yapmadi. Ama bende duydum tr disindan bile fal bakmaya geldiklerini.

canım 20 tl dedi ama belkide sen onun oturduğu yere yakınsındır çünkü ben buca dedim gelmeye değmez iki kişinin altına dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…