- 25 Ekim 2011
- 45
- 0
kızlaaarr bucadaki esrarengiz hocanın numarasını alan banada msj atsınnnnn
ben msn nini ekledimm gnderdimm canım gelmedi mii
ceydacımm gelmedii numaran yıne bana yaa..olmadı özel msj dolmasını bklıcezz.bucadaki falcıya gıdenler bilgi verebilir mi lütfen bende gitmek ıstıyorumm ama tek gıtmekte ıstemıyorumm..
aaa ay kiz tobee o ne oylee korkarim=))) kizlaaar msj hakki olan numarayi yollasinda gideyimm:)
aaa ay kiz tobee o ne oylee korkarim=))) kizlaaar msj hakki olan numarayi yollasinda gideyimm:)
Arkadasım sen ne zaman gittin ve tam olarak yerini tarif edebilirmisin No veremiyorsan:):)))) inkar edemiycem ben de basta korktum. Hatta bismillah deyip kalktim ayaga. :) Ama sonra alisiyosun bi sekilde. Zaten ortam cok dingin cok huzurlu, boyle bi tuhaf.. Sanki gercekten etrafinda bir suru melek war gibi hissediosun we sanki hepsi seni korumaya almis, seni en dogru yola yonlendirmeye calisiyomus gibi.. Simdi en basindan soyle anlatayim; benim 2 yillik erkek arkadasimla biranda aram bozuldu. Kendisi cok hem de cok degisti. Fazla ayrintiya da girmek istemiyorum ama bana cok kotu davranmaya hakaretler etmeye hatta resmen beni istememeye basladi. Ben de bu durumdan huylandim acikcasi. Cunku bi anda ortada hic bi sebep yokken, bir insan nasil degisebilir??? Ya beni aldatiyor hayatinda baska biri war dedim, ya da bilmiyorum iste buyu yapilmis falan.. Ama ne olursa olsun ogrenmek icin gittim mehmet hocaya. We ogrendim. Benden onceki kiz arkadasi zaten biraz sizofrendi. O erkek arkadasima son bir ay icerinde buyu yapmis. Buyuyu sordugumuzda kitap resmen hawada takla atiodu :) bu durumdan nasil kurtulabiliriz, nasil eski halimize donebiliriz, hoca tek tek guzel guzel anlatti. Bu arada adam falci degil, din egitimi almis bir hoca. Allah tarafindan bahsedilmis doga ustu gucleri var diye tahmin ediyorum ben :/ Ama tipi de hoca gibi sakalli falan degil. Cok temiz yuzlu kendi halinde bi adam gibi. We o kadar pozitif ki.. Ya anlatamiyorum iste. :) yazmak istedigim bir suru sey var ama kelimelere dokemiyorum :) belki de hala saskinim. Bugunden itibaren hocanin dediklerini yapmaya basladim. Degisimi bi kac gun icinde gorecekmisim insallah. O zaman yine yazicam son durumu..
Arkadasım sen ne zaman gittin ve tam olarak yerini tarif edebilirmisin No veremiyorsan:)
Arkadasım sen ne zaman gittin ve tam olarak yerini tarif edebilirmisin No veremiyorsan:)
Aslinda Cuma gunu yazacaktim AMA unutmusum. Biri bana Falci Nigar bahsetti. Hatta telefon numarasini verdi istersen ara diye. Bahsettigi kadariyla istediginiz cafeye cagirabiliyormussunuz. Hatta bana be soylediyse bildi harfiyen yasadim dedi baskalariyla zaman kaybetme dedi. Sizlerden Falci Nigar taniyip fikrini paylasacak birileri var mi?
bu arada arkadaşlar gidip yorum yaanlar hep yeni üyelerden.buda şüphelendirio açıkçası.eski üyelerden de yorum istiyoru.ashle gidecekmisin sen?
nasıl bir suphe uyandırıyor bu mantıgı anlamış degilim? Siz hic yeni uye olmadiniz mi? Ilk anınızdan itibaren eski uye adı altinda mi yazıyorsunuz? Hemen kıdem mi elde ettiniz? We suphe nasil bi,r suphe? En kotu ihtimalle atiyorumdur, hoca falan degildir, fıstır, atıyordur, gelir buraya yazarsın, kimse de gitmez senden baska :/ yani tek bir kisi gitsin, onun 50 tl si hocaya kar kalsin, gerisini bosver mantigiyla mi yorum yapicam siteye? Bir kisinin 50 tl si icin deger mi bu kadar ugrastigim?? Gercekten anlamiyorum.. Sanirim insanlara iyilik yaramiyor. Ben derdimden kurtuldum, gelecegimle ilgili cok aydinlandim, herkes te bu cevheri kesfetsin faydalansin istiyorum, millet cikip yok reklam, yok yeni uye inanmayin falan sacma sapan yorumlar.. Sanki herkes eski uye olarak dogdu annesinden... Gercekten insanogluna yaranmak mumkun degil heralde.. Bir daha yazmiycam.. Ben wild wood adlı arkadasi aydinlattim. Bunun icin de cok mutluyum. En azindan bir kisiye yaranabildim.. Gerisi kendisi bilir.. Elinizin altinda, bucada bir cevher yatiyor diyorum, isteyen kesfeder, istemeyen kesfetmez.. Herkes kendi bilir..
canım niğar ı ben aradım birkaç güm önceden veriyor randevu istediğin yere geliyormuş kendisi söyledi ama falı hakkında yorum yapamam en az iki kişi olun çağırın dedi.bende çok üzerinde durmadım gerçekten bilgisi olan varsa söylesin. güya millet dış ülkelerden gelip baktırıyormuş.
arkadaşlar aradım ben bugün randevu aldım.kapatmadan önce nasıl bakıo die sordum tlf da çok genç bi erkek sesi vardı.geleceği soramıosun dedi.ya arkadaşlar ben geleceği merak ediorum.yani kiminle evleneceğimi falan merak ediorum.bunlara cevap alamıycaksam gitmenin bi anlamı kalmıo ki.yani herşeyi sorabiliosun demiş deniz dny .bunlarada cevap alabilcekmiyiz.bundan başkada hayatımda bi şey öğrenmek istemiyorum zaten.hayatın heyecanı kamıo o durumda çünkü gidenler cvp yazarsa çok sevinirim.
ceydacim ben cuma aradim merak edip bana pazartesiye kadar doluyor pazartesiye ara dedi ama hic yok 2 kisi vs muhabbetim yapmadi. Ama bende duydum tr disindan bile fal bakmaya geldiklerini.