off yinemi reklamdı şimdi bu?
msj sayısı 1 :) girer girmez övme mode on:)
eee nerde bakıyo ne kadara bakıyo adı nedir? direk telefondan önce bilgi alsak?
off yinemi reklamdı şimdi bu?
msj sayısı 1 :) girer girmez övme mode on:)
bayanlar merhaba,
ben istanbulda yaşıyorum ama aslen izmirliyim.size izmir fal deneyimlerimle alakalı bir iki bir şey söyleyeyim.eminim burada adı geçmiştir kızlar ağası sevgi hanımın.bence fıs ki ne fıssss 3 saat sıra beklediğine zerre değmez.esas benim bilgiğim buca şirinyer'de bi ayten abla var.bi arkadaşımın komşularıydı.o inanılmaz bir şeydi.zaten falcıya gitme amacıyla gitmemiştik sözde anladı tabi:)kıyamadı bakmıştı para fln da vermemiştik o zmn.ben lisedeydim,okuyacağım üniversite hayatıma girecek insanlar vs her şeyi söylemişti o zaman.hatta bir çocuktan bahsetmişti sakın yapma diye böyle gözlerini açtığını çok pişman olacaksın bak kızım uyarıyorum demişti.hee noldu bn falı unuttum tabe,dediğini yaptım ve 3yılıma maloldu.para karşılığı vs bakıyor mudur bilemiyorum.size önerim bir o ablayı araştırın..
Doğru ! Psikolog saati 150 -200 tl ,Angel 15 dk 10-15 tlZaten falcılar tüm geleceği bilemezler ,izin yok.İyi ki herşeyi söyleyemiyorlar çok karmaşa olurdu .Ama bilmemize pırtık kırpık izin verilen ufak tefek gelecek kırıntılarını yetenekli olanlar söyleyebilir.Falcı geleceği A dan Z ye tümüyle çoğunlukla ya da yarısını bilsin demem ( ki bilemiyorlar zaten) ama söylediğini bilsin. Vade takıntım da yok ( ki çoğunluğu onu da bilemiyor) En azından söylediğinin yarısından fazlası çıksın.
Haselnutcm , Alpay'ı buldun mu ? onu da beğenmiştin sen.Bak şimdi emin olamadım Ayhan mı ,Adnan mıydı yoksa ?
dnydeniz peki neye bakıyo? 50 tlde az değil hiç bilmediğimiz bi falcı için:S referanssız almıyo diyosun aradığımızda kimden aldın noyu derse ne diyelim? senin adını verelim ozaman
Bucada tek katli bi ewde bakiyo.hafta sonlari cok acil olmazsa kimseyi almiyomus.50 tl ama tum aileni sorabiliyosun .
hamur kafa ayten artık parayla bakıyor. üstelik direkt fal amacıyla gidiyorsun. benim geçmiş sayfalardan birinde bir yazım vardı arkadaşım gitmişti ya 2009 sonu ya 2010 başında. 75 lira falan vermişti o zaman. evleneceğin kişi osmanlı sultanlarından birinin adını taşıyor demişti ona. birkaç tane de dua vermiş eğer dediklerimi yaparsan kısa sürede evleneceksin ama yapmazsan da 2-3 sens içinde evleneceksin demişti. o da verdiği duaları okudu ve diğer dediklerine de uydu ve yavuz adında 3 yıldır ayrı olduğu eski çıktığı çocukla aniden evlendi 2010 yılı eylül ya da ekimiydi sanırım evlilik tarihleri.. daha bir sürü şey demiş de ben hatırlamıyorum şimdi.
canım selam bucada nerede bu adam
CANIM YA MAİL GELMEMİŞ BAKTIM BEN İLETİ GÖNDERDİM NUMARAMI YAZDIM BİDAHA BAKARMISIN OLMAZSA EN SON ÇARE ÖZEL MESAJ HAKKIMIZ OLUNCA KİMİN DAHA ÖNCE OLURSA ORADAN VERİRİZ TELEFONU.KISMETE BAK GERÇEKTEN GÖRÜŞMEK İSTERİM .
ceydacımm ben o bahsedılenn adamın numarasını aldım sıteye ılk yazdıgında.biz iletişimm kurmayı bi becerebilsekk vereyım numarasını sana .ben aramadım buca tarafını bılmediğimm için.baska mail vereyım onu ekle istersen belki ordan iletişime gecmeyi basarabiliriz :) xxxxxxxxxxx
Bucada heykele cok yakin ama ben bucayi cok bilmedigim icin nasil tarif edecegimi bilmiyorum.adamin numarasini yazmistim ama site silmis. Ben bu gun tekrar gidecektim aradim ama gece 12 ye kadar doluymus. Yarin 3 te gidecegim tekrar.cunku ilk gittigimde soru hazirlamamistim,hazirliksiz yakalandim.bu defa yazdim sorulari.orda heyecandan aklina soru gelmiyo.adam sor istedigini dio.kaliyosun oyle.:)[
SLM BUCA HEYKELDE DİYORSUN BU ADAMIN İSMİ YOKMU BİRDE GİTTİGİNDE AYRINTILI ADRES ALIRSAN ÇOK SEVİNİRİM MAİL ADRESİMİ YAZACAGIM TELİNİ ORDAN BİLDİRMENİZ İSTİYORUM YADA SAYFA ADMİNLERİ YARDIMCI OLUSUNLAR NUMARA İŞİNE LÜTFEN
TŞK EDERİM
Bucada heykele cok yakin ama ben bucayi cok bilmedigim icin nasil tarif edecegimi bilmiyorum.adamin numarasini yazmistim ama site silmis. Ben bu gun tekrar gidecektim aradim ama gece 12 ye kadar doluymus. Yarin 3 te gidecegim tekrar.cunku ilk gittigimde soru hazirlamamistim,hazirliksiz yakalandim.bu defa yazdim sorulari.orda heyecandan aklina soru gelmiyo.adam sor istedigini dio.kaliyosun oyle.:)[
SLM BUCA HEYKELDE DİYORSUN BU ADAMIN İSMİ YOKMU BİRDE GİTTİGİNDE AYRINTILI ADRES ALIRSAN ÇOK SEVİNİRİM MAİL ADRESİMİ YAZACAGIM TELİNİ ORDAN BİLDİRMENİZ İSTİYORUM YADA SAYFA ADMİNLERİ YARDIMCI OLUSUNLAR NUMARA İŞİNE LÜTFEN
TŞK EDERİM
xxxxxxxxxxxxxx bu adrese heykeldeki hocanın telini göndermeni rica ediyorum dnydeniz
xxxxxxxxxxxxxxx bu adrese heykeldeki hocanın telini göndermeni rica ediyorum dnydeniz
Sevgili yasemin,mail attim sana Telefonunu.gidersen eger lutfen bizimlede paylasirmisin olanlari?ozelliklede bilemedigi birsey olursa paylas cunku cok merak ediyorum,bi insan herseyi nasil bilir...
Sevgili yasemin,mail attim sana Telefonunu.gidersen eger lutfen bizimlede paylasirmisin olanlari?ozelliklede bilemedigi birsey olursa paylas cunku cok merak ediyorum,bi insan herseyi nasil bilir...
dnydeniz mailin gelmiş çok tşk ler gittigimde tabiki ayrıntıları sizinle paylaşacagım refarans olarak senin adını verecegim yanlız bilgin olsun eger anlattıgın gibiyse şaşıracagım kesin :)
TŞK EDERİM