İzmir'deki Falcılar

off yinemi reklamdı şimdi bu?

msj sayısı 1 :) girer girmez övme mode on:)

Son düzenleme:
off yinemi reklamdı şimdi bu?

msj sayısı 1 :) girer girmez övme mode on:)

Benim adamla hic mi hic alakam yok.ama sundan eminim ki.sen 1 kere gittikten sonra sayfalarca reklamini yapacaksin adamin:)).
Gidecek olanlara tek bi tavsiyem var.soracaklari sorulari onceden ayarlasinlar.heyecandan aklima soru gelmedi orda.

Bu arada tekrar hatirlatiyim.adami arayip ben fal baktirmak istiyorum demeyin sakin.bi rahatsizligim var deyin.cunku eglencesine gidenleri almiyomus.

dnydeniz peki neye bakıyo? 50 tlde az değil hiç bilmediğimiz bi falcı için:S referanssız almıyo diyosun aradığımızda kimden aldın noyu derse ne diyelim? senin adını verelim ozaman

hamur kafa ayten artık parayla bakıyor. üstelik direkt fal amacıyla gidiyorsun. benim geçmiş sayfalardan birinde bir yazım vardı arkadaşım gitmişti ya 2009 sonu ya 2010 başında. 75 lira falan vermişti o zaman. evleneceğin kişi osmanlı sultanlarından birinin adını taşıyor demişti ona. birkaç tane de dua vermiş eğer dediklerimi yaparsan kısa sürede evleneceksin ama yapmazsan da 2-3 sens içinde evleneceksin demişti. o da verdiği duaları okudu ve diğer dediklerine de uydu ve yavuz adında 3 yıldır ayrı olduğu eski çıktığı çocukla aniden evlendi 2010 yılı eylül ya da ekimiydi sanırım evlilik tarihleri.. daha bir sürü şey demiş de ben hatırlamıyorum şimdi.

Esanscim selam :)

Bana gitmemi istediğin falci varsa numarasını özelden verir mısın? Mesela Aynali Emel aramadım bile. Bide bahsettikleri bir adam var o kimdir ve teli var mı? Bana sadece birşey söylesin yeter :)
Hadi beni cvpsiz bırakma ben özel msj atamıyorum.
Sevgiler :)

dnydeniz peki neye bakıyo? 50 tlde az değil hiç bilmediğimiz bi falcı için:S referanssız almıyo diyosun aradığımızda kimden aldın noyu derse ne diyelim? senin adını verelim ozaman

Ashle ayrintili bilgi vermem burda dogru olurmu bilemedigim icin yazmamistim.cunku bu basit bi falci degil.bildigimiz hoca,
Kendi hazirladigi bir kitap sayesinde bakiyo.ve sorulari kitap cevapliyo.inanmadigim icin kitabi kandirmaya ve yanlis cevap verdirmeye calistim ama kitap ne yaparsan yap yanilmiyor...hatta kitaba icindende soru sorabiliyorsun.ve kitap aklindan gecirdigin anda cevapliyor.referanssiz almiyor dediler bana ama adamin kapisinda sira vardi.bu kadar kisi kimin referansiyla geliyo anlamadim.bir arkadasim gelmis daha once ondan aldim numaranizi demen yeterli bence.ya da bi isim sallarsin en fazla.
50 tl bi falci icin cok bence de .cunku falcilarin soylediklerinden kesin emin olamiyosun.cunku cinlerle bakiyolar ve cinler yalan soyleyebiliyo ya da yanilabiliyolar.gittiginde kitabi test et kesinlikle yanilmadigini goreceksin.

selam bu hamur kafa ayten nerede tam olarak nasıl ulaşabiliriz bilgi verirsen sevinirim

canım selam bucada nerede bu adam

Bucada heykele cok yakin ama ben bucayi cok bilmedigim icin nasil tarif edecegimi bilmiyorum.adamin numarasini yazmistim ama site silmis. Ben bu gun tekrar gidecektim aradim ama gece 12 ye kadar doluymus. Yarin 3 te gidecegim tekrar.cunku ilk gittigimde soru hazirlamamistim,hazirliksiz yakalandim.bu defa yazdim sorulari.orda heyecandan aklina soru gelmiyo.adam sor istedigini dio.kaliyosun oyle.:)

ızmırde oturmuorm ama gezmeye gttgmde cafe sevdaya baktrcktm sevda denn kadına malesef aksam 8 de sıra glr dedıler sonra yurudk bırazz cafe sevdann oldugu yerden ılk sag yaptk bı cafe var cagrı dye bı herıf var falcı bozuntusu pıs nefıslı ınsan ona baktrdm 1o tlye dovuodm adamı bu kadar sahtekar salak bı ınsan olamaz bıde bısı blıoms gıbı bı bılmslıgı varkı sormayn ordan cıktm agrlık coktu ustme agrlgni bana verdı heralde 1 saat okudum ufledm anca agırlıgım gectı

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba,
Bu Demek Oluyor ki; Reklama Müsade Edelim..
Bu Forumda İletişim Bilgisi Paylaşımı Yasaktır..

Bilginize..

Lütfen Kurallara Uyunuz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…