- 10 Haziran 2012
- 161
- 3
canım 20 tl dedi ama belkide sen onun oturduğu yere yakınsındır çünkü ben buca dedim gelmeye değmez iki kişinin altına dedi.
Ben dun gittim. Saat 5 e randewu alabildim. Randewuyu da birgun onceden yani cuma gunu aldim. Ama ben zaten bir falci istemiyordum. Mesela burda en cok gecen isim mujgan. Mujgana bundan iki sene ewwwl ben de gitmistim. İzmirdeki bir cok kisi de gitmistir. Benimle ilgili tek bildigi sey, ewimin parkin karsisinda oldugu, sarap rengi bi apartmnin ilk kati olduguydu. Ama benim bu bilgiye ihtiyacim yok ki. Bunu ben zaten biliorum. Benim , bilmedigim we asla normal sartlarda ogrenemeyecegim gerceklere ihtiyacim war.. Mujgan vb insanlari kotulemek degil amacim. Ama onlar cinlerle isbirligi yapioalr. We cinler de yalanci. Soylediklerinin yuzde seksene yakini yalan. Cunku insanlarla dalga gecmeyi eglenmeyi sewiyorlar. Oturdugun ewi soyleyip seni etkiliyorlar, aaa diyosun bunu bildigiyse herseyi bilir.. Ama oyle degil o isler.. Senin bildiklerini soyluyorlar, bilmediklerini ise salliyorlar. Hele ki gelecekle ilgili tek bir sey bile bilmelerine imkan yok. Gelecegi sadece allah bilir we isterse sewdigi kullarina malum eder weya melekleri araciligiyla insanlara iletir.. Ama cinlerle isbirligi yapan insanlar, asla we asla gercek bilgiyi weremez... Bi kac seyi tutturur, gerisini sallar da sallar. Cunku cinler yalancidir... Bunu da istediginiz yerde arastirabilirsiniz.. :/
canım çok takılma böyle şeylere bene yarandın saol. Isteyen gider veya gitmez gidenlerde yazar ben gidecem ama bir sonraki hafta bakalım kaç tane onluklara gittik de toplasak kaç yüzü geçer sıkma canını
ashle,esans kızlar dikkat öncekiler gibi reklam kokuyor...
yakında çıkar
Merhaba Esanscim :)
Tam da bugun gittim Mujgana acayip sira vardi ve soyledikleri beni sasirtti yine ://
Ve bugun kararimi verdim falci olayini kapattim
Ozel mesajini okudum cnm okAMA umarim isim olmaz artik falcilarla ki oyle de olacak.
Sevgiler Esanscim
Arkadaslar bir gun toplanip beraber gidelim Mehmet Hoca'ya, ne dersiniz?
Emin misin ?
Değil miyim sence? :)))
biraz kafan karışık gibi geldi bana !
slm uzun zaman oldu görüşmeyelı ama öncelıkle şunu sölemelıyım fal ve falcılardan sıkıldım yok cın yok perı hepsı fasa fıso hepsı senı mutlu etmek tekrar gelmen ıcın bişeeyler söleyıp duruyo boşverın ben bu hocayı denerım arkadaş okadar parayı hıç yere attım çöpe kım dedıgı cıktı hıç cıkmadı yıne gıttım hepsı hayallerımı okudu durdu madem bu adam hoca kıtap öle dönüyo bırde benım için dönsün ben eskı üyeyım kızlar eger dedıgınız gıbı cıkarsa zaten kımse sıze taş atamaz ama çıkmazsa bombalarız burayı haberınız olsun hafta ıcı ordayım kesın :)
slm uzun zaman oldu görüşmeyelı ama öncelıkle şunu sölemelıyım fal ve falcılardan sıkıldım yok cın yok perı hepsı fasa fıso hepsı senı mutlu etmek tekrar gelmen ıcın bişeeyler söleyıp duruyo boşverın ben bu hocayı denerım arkadaş okadar parayı hıç yere attım çöpe kım dedıgı cıktı hıç cıkmadı yıne gıttım hepsı hayallerımı okudu durdu madem bu adam hoca kıtap öle dönüyo bırde benım için dönsün ben eskı üyeyım kızlar eger dedıgınız gıbı cıkarsa zaten kımse sıze taş atamaz ama çıkmazsa bombalarız burayı haberınız olsun hafta ıcı ordayım kesın :)
canım niğar ı ben aradım birkaç güm önceden veriyor randevu istediğin yere geliyormuş kendisi söyledi ama falı hakkında yorum yapamam en az iki kişi olun çağırın dedi.bende çok üzerinde durmadım gerçekten bilgisi olan varsa söylesin. güya millet dış ülkelerden gelip baktırıyormuş.
Iste canım benım tek derdım cocugum o ıyılessın baskada bısey ıstemem 2yıldır hastanelerdeyım ha cahıl bırı deılım tıptan faydalanıyorum bırde bunu denemek ısterım ıns dedıgın gıbı olur
Walla esasn ısterse benı dondursun etkılenmem daha cok deıl 2ay once falan bı hocaya gıttım ıcı su olan bı bardaktan gozlerımın onunde 72 tane muska cıkardı camuruyla pıslıgıyle sor etkılendınmı yooo umursamadım bıle ben anlattım mıllet sok ama adam dolandırıcının tekı neymıs papz buyusu mılletın ısı yok hergun bana papaz gezıp buyu yaptırıcak para bıle vermedım eywallah dedın hayde cıktı emın olkı anlarım eee artık anlamazsak yıllarımızı verdık fala