İzmir'deki Falcılar

sevgili wild wood, seni tebrik ediyorum. olayı cok cok guzel anlatmışssın. ben senden once gitmeme ve mehmet hocayı ilk ben dillendirmeme ragmen senin kadar iyi anlatamadım olayı.. umarim eski uye sıfatını kazandıgında cok daha inandırıcı olmayı basarabilirsin, burda yeni uyelerin pek lafı gecmiyor da... neyse.. cinlerle ve cinlerle is yapan falcilarla ilgili tespitin icin de bir kez daha tebrik ediyorum seni.. ben de zamanında izmirde adanada ankarada ve istanbulda en az 20 30 falcı gezmişimdir. cogundan cok etkilendim şimdiki zamanla ilgili dogru seyler soyluyorlar diye..hattaa dedim ki, şu anı bilen gelecegi de bilir, demek ki her dedigi doğru falan.. ama alakası yok. şimdiki zamanı dogru söylüyorlar seni etkilemek için, ama geleceği paso sallıyorlar.. cunku cinler yalancı. çünkü cinler insanlarla dalga geçmeyi eğlenmeyi onları kandırmayı çok seviyorlar.. sen de saf saf bekliyorsun ağustosun 5inde, temmuzun 3ünde sana gelen bir telefon sayesinde hayatının erkeğiyle tanışacaksın deniz kenarı bir yerde, bir masada 4 kişi otururken vs vs die.. benim bunca yıllık fal geçmişimden çıkardığım ders; cinlerle iş birliği yapan falcılara boşuna paranızı kaptırmayın.. Yüce Allah'ın seçilmiş kullarını bulun- bulmaya çalışın, böyle insanları değerlendirin.. bucadaki mehmet hoca gibi.. veya bu tip hocalar gibi işte.. bilemiyorum.. bu benim şahsi görüşüm ama doğru olduğuna da sonuna kadar inanıyorum..

canım çok takılma böyle şeylere bene yarandın saol. Isteyen gider veya gitmez gidenlerde yazar ben gidecem ama bir sonraki hafta bakalım kaç tane onluklara gittik de toplasak kaç yüzü geçer sıkma canını

sağol canım desteğin için.. çok teşekkür ederim bu ince davranışından ötürü

Emin misin ?

slm uzun zaman oldu görüşmeyelı ama öncelıkle şunu sölemelıyım fal ve falcılardan sıkıldım yok cın yok perı hepsı fasa fıso hepsı senı mutlu etmek tekrar gelmen ıcın bişeeyler söleyıp duruyo boşverın ben bu hocayı denerım arkadaş okadar parayı hıç yere attım çöpe kım dedıgı cıktı hıç cıkmadı yıne gıttım hepsı hayallerımı okudu durdu madem bu adam hoca kıtap öle dönüyo bırde benım için dönsün ben eskı üyeyım kızlar eger dedıgınız gıbı cıkarsa zaten kımse sıze taş atamaz ama çıkmazsa bombalarız burayı haberınız olsun hafta ıcı ordayım kesın :)

:):):) daha önce yazdıklarımın hepsini okudun mu bilmiyorum ama,bu adam falcı olmadıgı icin fal baktırmaya gitmiş gibi güle oynaya gitme.hocam sıkıntılarım var mutsuzum bu aralar dersen ve mutsuz
görünürsen.yani hoca gercekten seni yardıma muhtac görürse sor sorabildigin kadar. ya da bırak hocaya anlatsın anlatabildigi kadar...yeterki seni sevsin ve inansın.Gittikten sonra yaşadıklarını ve gördüklerini nolur burda anlat.Bakalım reklam diyenler,Atıyo diyenler o zaman ne dicekler :).

Walla canım bnım bendekı sıkıntı hıc bırınızde yok rabbımde vermesın zaten ınş ıyı gelır banada bende yazarım burada

Gerçek anlamda sıkıntın warsa zaten çözecektir.Bu adamın asıl misyon,şifa dagıtma.Çocugu olmayan 100 lerce kadın bu adam sayesinde cocuk sahibi olmus.sedef hastalıgı ve benzeri cilt hastalıgı olan bi cok insanı iyileştirmiş,boşanan bi cok insan bu hoca sayesinde tekrar barısmıs.zaten gittiginde göreceksin ,orda baska insanlarla tanısırsan hic biri fal baktırmaya gelmiyo.adamda sölicek zten sana.kısmetin mi kapalı ,bana gel.gece uyuyamıyomusun.bişiler seni rahatsız mı ediyo bana gel.doktor doktor gezdin caresini bulamadın mı hastalıgının ,bana gel.o yüzden sana şiddetle tavsiye ediyorum.git.eger memnun kalmazsan dnydeniz yalancıdır.dolandırıcıdır .bizleri kandırıyor die yaz buraya.eski üye oldugun icin sana zaten inanacaklardır:)

Mrb Dert ! bak şimdi bu da komik bir hitap oldu :)) Şu kitabı havada döndrme işi beni etkilemedi.Yıllar önce İstanbulda bir falcı kadın ama hocaym ben diyordu havada tahtabezi gibi bir bezi döndürüyordu.O bez bir yandan dönüyor bir yandan açılıp kapanıyordu o da dua gibi birşeyler okuyordu .onu izleyen 3 kişiydik .Bu ne dedik ? Sizden birine yapılmış sihiri bozuyorum dedi.Bazen kağıt bazen bez döndürürmüş demişlerdi. Sizin olağanüstü güçleriniz var dedi biri , diğeri beyin gücüyle ,konsantrasyonla yapılabilir dedi .Kadın bu yorumlardan hoşlanmış gibi sesini çıkarmadı uzun süre .Bunlar 3 harflilerle olur ancak deyince .Kadın 'ama benimkiler rahmani 'dedi.Sonradan arkadaşımın yeğenine falcı kadın ayaklarına çok kötü ters etki ağrı yaptığı için bu bozma işine devam edemeyeceğini söylemiş.Sonra o kızın durumu nedense eskisinden beter oldu :) Demek istediğim kitabın vs nin havada dönmesine çok büyük olağanüstü güçler vs atfetmemek lazım.Umarım derdine derman olur 50 tl ya kitap döndürme şovuyla göz boyamazlar.Bekliyoruz yorumlarını.

Iste canım benım tek derdım cocugum o ıyılessın baskada bısey ıstemem 2yıldır hastanelerdeyım ha cahıl bırı deılım tıptan faydalanıyorum bırde bunu denemek ısterım ıns dedıgın gıbı olur

kızlar banada yardımcı olabilirmisinizz?kim bu nigar?nasıl ulaşabilirim?

Üzüldüm şimdi .Hastalığın ne olduğunu yazmanın sakıncası var mı ?

Walla esasn ısterse benı dondursun etkılenmem daha cok deıl 2ay once falan bı hocaya gıttım ıcı su olan bı bardaktan gozlerımın onunde 72 tane muska cıkardı camuruyla pıslıgıyle sor etkılendınmı yooo umursamadım bıle ben anlattım mıllet sok ama adam dolandırıcının tekı neymıs papz buyusu mılletın ısı yok hergun bana papaz gezıp buyu yaptırıcak para bıle vermedım eywallah dedın hayde cıktı emın olkı anlarım eee artık anlamazsak yıllarımızı verdık fala

Wallla kızlar kızıma tehsıs bıle konulamıyor of of hangı bırını anlatımkı

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ÇOCUK DEĞİNCE AKAN SULAR DURUR BENDE OĞLUM İÇİN GEZDİM SENİNLE GÖRÜŞMEK İSTERİM.YAZSANA MAİL ADRESİMİ ceyyda_ceyyda @hotmail hemen kaydet görüşelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…