İzmir'deki Falcılar

arkadaşlar özel msj hakkım olmadığı için atamıyorum telefon nosunu. xxxxxxxxxx adresıme msj atarsanız ayzarım

selam sunshine ben bu emeli arıyorum özelden msj atamadım ve mail adresinde görünmüyor.xxxxxxxxxxx adresime emelin telini yollarsan çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
göztepedeki arkadasını buldum bugün.gülistan istanbula gitti dedi tayin olayından dedi ben öyle biliorum ama değişik yerler diende var ama telini banada açmıyo dedi :/ ben fal baktırdım kadın gülistanın söylediklerini birebir sırasıyla söyledi ama asıl en önemli 1tek şeyi farklı söyledi.yani eylülde gülistan görüştüğüm kişile ciddi arkadaslığa başlıyacağımı söyledi tanışcağım yeni biri olcağını ama istemiyeceğimi dedi bu da tanışcağım insanla başlıycamı söyledi anlamadım:/ 2013 ve 2014 deki tarih ve olaylarda aynı ama o kişi bütün olayı bozuyo:/gülistan kesinlikle dedi neyaparsan yap dedi bu da hayır bu kişi değil dedi bilemedim :/ ama ailem ve benle ilgiili aynı şeyleri söyledi.ama gülistanın verdiği heyecanı yaşamadım maalesef anne adı ve doğum tarihi üzerinden bakıo baktırcağınız kişilerinde aynı şekillde yani tam doğum tarihhi ve anne adı yoksa bakamıyo kısaca gülistan artık tarih oldu.

Demek Sibel hanım iyi bakım yapıyor...benim çok merak ettiğim konularda çoook kafamı karıştıran şeyler söyledi neyse hüseyin efendi kafe sevda kafenin yanında yeni açılan bir yermiş bende gidince öğrendim üç ay felan oldu açalı dediler emre ve melek hanım orada çalışıyorlar melek hanım benim gittiğim gün izinliymiş sanırım pazartesi.....salı günleride emre izinli oluyormuş kahve falıyla birlikte tarot kartlarından da yardım alıyor bu bahsettiğim kafenin az ilerisinde polat kafe var yani bu forumda geçen kafelerin olduğu sokakda...tavsiye edeceğiniz başka birileri varsa duyman isterim şimdiden teşekkür ederim.

selamlar aranıza yeni katıldım izmir alsancata fiesta kafede sevgi abla vardı tarot bakan şuan ordan ayrılmış 3 yıldır kendisine tarot baktıyordum çokta memnumdum bu güne kadar söyledigi herşey çıktı tarihler bile şimdi onu arıyorum nerde oldugunu bilen yada duyan varsa bilgi verirseniz sevinirim.bu hüseyin efendi kafe ve sevda kafe tam olarak nerde yerini söyleye bilirmisiniz birde göstepede baktırıgın kafenin ismini ögrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Selam arkadaslar,

YildizAna soyledikleri tarih oldu. Gerceklesen birsey yok :KK43: Aynali Emel telini aldim AMA gidemedim henuz, gidenler var mi? Bosuna yollara dusmeyelim.

selam sunshine ben bu emeli arıyorum özelden msj atamadım ve mail adresinde görünmüyor.xxxxxxxxxxx adresime emelin telini yollarsan çok sevinirim.

emel e ben gittim biraz bekle bence ben haftaya tekrar gidicem biraz zaman geçsin bakalım benim için neler olacak ona göre git bence boşuna gitme bende nosu var vereyim istiyorsan ama nasıl. şu anitayı bulalım arkadaşlar yıldızana içinde güzel şeyler söylemiyorlar.ya falcı kalmadıofffffffffff

selamlar aranıza yeni katıldım izmir alsancata fiesta kafede sevgi abla vardı tarot bakan şuan ordan ayrılmış 3 yıldır kendisine tarot baktıyordum çokta memnumdum bu güne kadar söyledigi herşey çıktı tarihler bile şimdi onu arıyorum nerde oldugunu bilen yada duyan varsa bilgi verirseniz sevinirim.bu hüseyin efendi kafe ve sevda kafe tam olarak nerde yerini söyleye bilirmisiniz birde göstepede baktırıgın kafenin ismini ögrenmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

canım aynı sevgimi bilmiyorum sarışın toplu bi bayandı pide yüzlü:) o en son deasy cafe idi kıbrıs şehitlerinin en sonunda bu cafe koton un yanında bi bak belkiide biliyorsundur cafe yi oraya bak hala duruyormu bilmiyorum.göztepedeki mercen cafe imiş. Hüseyin efendi cafe ise polat cafe nin yakınlarında sevda da orada aynı sokakmış sanırım tarife göre.

Ben'de yeniyim daha önce buradan okuyup okuyup gider baktırırdım şimdi fikrimide söylüyorum:) bu hüseyin efendi kafe, kemeraltı kızlarağası'nın bir arka sokağı çankaya girişi orada Albey var hemen o sokakdan gir bulursun...fısıltı kafedeki ömer bey'e baktıran var mı?Fısıltı cafede ramazan vardı ben ona bir kere fal baktırdım başından sonuna kadar hikaye anlattı adama diyorum ben tanımıyorum bu söylediğinizi tanışıcaksın o zaman diyor bir şey anlatıyor,bu ne diyorum? senin hayatınla alakalı dedi iyide benim hayatımda böle bi olay yok ki dedim o zaman olacak dedi:)) ne olan var nede biten.Orada görmüştüm Ömer bey vardı onada baktırsam mı? ne dersiniz?

emel e ben gittim biraz bekle bence ben haftaya tekrar gidicem biraz zaman geçsin bakalım benim için neler olacak ona göre git bence boşuna gitme bende nosu var vereyim istiyorsan ama nasıl. şu anitayı bulalım arkadaşlar yıldızana içinde güzel şeyler söylemiyorlar.ya falcı kalmadıofffffffffff

bu kemalpaşadaki emel mi? bioenerji çiftliği kurmuş olan falan?burdan bi arkadas özelden atmış telini umarım kemalpaasadaki emeldir ...çünkü burda adı geçen bisürü emel var :)şu emel nası peki iimi?baktırdığında çıktımı bişiler?

arkadaşlar selam. ben dün daisy'deki müjgan'a gittim. bana pek tutturamadı geçmişi bile. ben etkilenmedim. ama yanımdaki arkadaşıma daha iyi baktı mesela sol göğüs altındaki beninden tutun da ikinci ismini elif koymak istemişler ama nüfusunda kayıtlı değil diye bilmesine kadar. ki bunu arkadaşım bile bilmiyordu annesini aradı faldan sonra o şekilde öğrendi. dediğiniz gibi elektrik meselesi heralde. bende bakılanların alakası yoktu.

yine daisy'de murat'a baktırmıştım geçen sene kış aylarına doğru bana yaza evlisin davetiyenle buraya gelmezsen gel yüzüme tükür demişti. dün görünce içimden bir an geçmedi değil :) neyse...

bir de orda sevgi var çok övmüşlerdi. ayağı bir süre önce kırık olup yeni iyileşen arkadaşıma direkt olarak ayağın nasıl oldu demiş ilk görüşmesinde daha, ama sevgi yerine müjgan'ı deneyim dedim. bir dahaki sefere kesin sevgiye baktırıcam.

karşıyaka'da ravazada olan kadın adı türkan benim bildiğim ona da birkaç sene önce baktırmıştım ama onunki de tutmadı.

benal diye bir teyze vardı, yaşlı ve şeker hastası bir ayağı, boynu ve kolu sakat olan. evlere gelip gelip bakıyordu. bu kadıncağız da ilk baktırdığınızda etkileyici ama onun dedikleri de çıkmadı hiiiiiiç bana.

karşıyaka çocuk yuvasının oralarda evinde bakan serpil diye bir bayan var o da baya baya bilmişti mevcut durumları, hissiyatları ama geleceğe yönelik söyledikleri çıkmadı.

fiesta da bir teyze daha vardı adını hatırlayamadım ama çoğu kişinin metettiği bir bayandı. onun dedikleri de çıkmadı. ısrarla bana bu mart / nisan'da arkadaş ortamında biri ile tanışacağımı ve onunla evleneceğimi söyledi. tipini ve işini tarif etti. ocak şubat gibi beyaz araba alıcaksın falan dedi tık yok. o da fos çıktı.

ayşegül diye bir bayan vardı toplu, güzel yüzlü ve siyah saçlı cafenin adını hatırlayamadım alsancak'ta ona baktırdım aşk falı. her ne kadar elektriğim acayip tuttuysa da ve bu bayanı bilinmeyen bir nedenle çoks evmişsem de onun dedikleri de çıkmadı.

bir de mask müzesinin karşısındaki cafede fal bakan bir teyze var. o da fincanımda söylediklerinin tam zıttını iki dakika sonra tarotta söyledi ama iyi baktı. bakalım dedikleri çıkacak mı?

bir arkadaşım da ayten diye bir bayana gitmişti buca'da onun için de telefonla randevu alıyormuşsun. ona söylediği herşey çıktı yani en azından kız öyle söylüyor.

harmandalı'nda bir bayana gitmiştim adını hatırlayamadım ama onun dedikleri de çıktı diyemem.

şimdi deneyeceğim 2 kişi var birisi bu ayten diğeri de sevgi. sizin tavsiye edeceğiniz birileri var mı?

bu kemalpaşadaki emel mi? Bioenerji çiftliği kurmuş olan falan?burdan bi arkadas özelden atmış telini umarım kemalpaasadaki emeldir ...çünkü burda adı geçen bisürü emel var :)şu emel nası peki iimi?baktırdığında çıktımı bişiler?

canım kemalpaşadaki emeli hiç bilmiyorum.benim gittiğim emel aynalı emel:))))))).yeşilyurt ta aynalı emel.biriki birşeyi teğet geçti tutturamadı ama genelde kıvırdı açıkçası şöyle birşey bana tam bakamadı zaten büyü olduğunu söyledi ve bir uygulama verdi içime sindi açıkçası onu yapıyorum şimdi eğer tutarsa sadece buradan yazımı değil sesimi duyarsınız.çok yeni olduğu için yalan söylemek istemem hepsi bana aynı şeyi zaten söylüyor.ve hepsi geçmişi zaten tutturuyor şu an emel için söyleyeceğim budur geçmiş evet gelecek göreceğiz çünkü daha doğru dürüst bakamadı haftaya tekrar gel dedi.o zaman hepinize tekrar yzarım.eğer yaptıkları bana iyi gelirse ki dua edin çünkü zor durumdayım hepinizin haberi olur.sevgiler...

canım aynı sevgimi bilmiyorum sarışın toplu bi bayandı pide yüzlü:) o en son deasy cafe idi kıbrıs şehitlerinin en sonunda bu cafe koton un yanında bi bak belkiide biliyorsundur cafe yi oraya bak hala duruyormu bilmiyorum.göztepedeki mercen cafe imiş. Hüseyin efendi cafe ise polat cafe nin yakınlarında sevda da orada aynı sokakmış sanırım tarife göre.

ben'de yeniyim daha önce buradan okuyup okuyup gider baktırırdım şimdi fikrimide söylüyorum:) bu hüseyin efendi kafe, kemeraltı kızlarağası'nın bir arka sokağı çankaya girişi orada albey var hemen o sokakdan gir bulursun...fısıltı kafedeki ömer bey'e baktıran var mı?fısıltı cafede ramazan vardı ben ona bir kere fal baktırdım başından sonuna kadar hikaye anlattı adama diyorum ben tanımıyorum bu söylediğinizi tanışıcaksın o zaman diyor bir şey anlatıyor,bu ne diyorum? Senin hayatınla alakalı dedi iyide benim hayatımda böle bi olay yok ki dedim o zaman olacak dedi:)) ne olan var nede biten.orada görmüştüm ömer bey vardı onada baktırsam mı? Ne dersiniz?

selamlar tarifin benim bahsettiim sevgiye çok uyuyor inş odur ve halen ordadır bu deasy kafenin teli varmı acaba bilyormusun. Bilgileriniz için tşk ler bu arada

Bilen biliyor.Bilmeyenler için Kemeraltı Kızlarağasında galiba sağda fısıltı kafeden sonra Polat Kafede çalışıyor.Fiziği ,görünüşü ,bakışları ,küpesi, konuşma tarzı çok ilginç .İri yarı olmasına rağmen yumuşak bir enerjisi var.Karizmatik biri.Onu kemeraltı ,kızlarağasına ,o dokuya ,mistik , otantik havaya çok yakıştırıyorum. Film yönetmeni olsaydım ,onu bir filmde bir punduna getirip görünmesini sağlardım :))

Neyse gelelim esas konuya ; Angel'a 2 dfa gittim.İlk baktığı fal daha dolu ve ilginçti .2.daha sıradan .Ayrı ayrı tarot ve kahve baktı.Geçmiş ve şimdi ile ilgili çok ilginç ve doğru şeylerden bahsetti.Gelecekle ilgili söylediği durumlardan birinin vadesi geçti olmadı.Diğer söylediklerinin vadesi daha var.İstediğn olcaksa fal bittkten sonra Angelın dediğine göre dileğin oluyorsa meleği gabriel seni sağa ya da sola doğru çekiyormuş . Bu şey baş melek Gabriel olamaz.Baş meleklerin işi yok kızlarağasında önüne gelene fal mı bakacak :86:Şu Gabriel numarasını yapmasını istemedim o yüzden. O şeyin gabriel olmayıp ne olduğunu anlayan anladı.Onlarla oyun bilgisayara virüs bulaştırmak gibi riskli olabilir. Gereksiz.Zaten artık o da arkadaşımdan duyduğuma göre yapmıyormuş gabriel olayını.Ona bir kaç defa daha gitmek istiyorum tam çözebilmek için.İzlemeye aldığım falcılardan.

Hazelnut huu ! :) sen Angel 'a aylar önce gitmiştin ve falını beğenmiştin.Söyledilklerinden çıkan oldu mu?

Daisy de Sevgiye giden bir tanıdığım .2 gidişinde de o günün akşamında rüyasında kabus gördüğünü sonraki günlerde de uykusuzluk huzursuzluk çektiğini sık sık dua okuyarak ağırlığı üstünden attığını söylemişti.Ve insanlara çalıştığı iş yerinin açık adını soruyormuş.Ben gittiğimde tamamen farklı bir iş yeri adı söylemiştim .Doğru olmadığını anlamıştı :) Geçmiş ve şimdiki zaman bilebiliyor ama gelecekle ilgili o kadar iyi değil duyduğum kadarıyla .Bana söylediği vadeler geçti.

göztepede mercan cafe aynur bakıo.kartlarla bakıo yahudi falıymış.dediğim gibi gülistanın verdiği heyecan yok ama aynı şeyleri söyledi bide gülistandaki gibi takır takır anlatmasını bekleme.aralarda anlatırken sor.takılıyo çünkü.20tl.kahve 15 ama kadın benim alanım kartlar kartlarla daha ii bakıorum dedi.

yok anam bilemedi hiçç beğenmedim takıla takıla bi hal oldu yardım etmekten belim büküldü Aynur mu tövde el falı bakan bacılar gibi.. Parama acıdım..:KK14:

canım kemalpaşadaki emeli hiç bilmiyorum.benim gittiğim emel aynalı emel:))))))).yeşilyurt ta aynalı emel.biriki birşeyi teğet geçti tutturamadı ama genelde kıvırdı açıkçası şöyle birşey bana tam bakamadı zaten büyü olduğunu söyledi ve bir uygulama verdi içime sindi açıkçası onu yapıyorum şimdi eğer tutarsa sadece buradan yazımı değil sesimi duyarsınız.çok yeni olduğu için yalan söylemek istemem hepsi bana aynı şeyi zaten söylüyor.ve hepsi geçmişi zaten tutturuyor şu an emel için söyleyeceğim budur geçmiş evet gelecek göreceğiz çünkü daha doğru dürüst bakamadı haftaya tekrar gel dedi.o zaman hepinize tekrar yzarım.eğer yaptıkları bana iyi gelirse ki dua edin çünkü zor durumdayım hepinizin haberi olur.sevgiler...

peki telefon numarasının başı 262 lemi başlıo?

yok anam bilemedi hiçç beğenmedim takıla takıla bi hal oldu yardım etmekten belim büküldü Aynur mu tövde el falı bakan bacılar gibi.. Parama acıdım..:KK14:

ya beni anlattı geçmişi gelecekle ilgilide en çok istediğim şeyi gülistanın söylediğinden farklı söledi umarım yanılmıştır çünkü herşeeyi söyledi tek duam sallamış olması :)

selamlar tarifin benim bahsettiim sevgiye çok uyuyor inş odur ve halen ordadır bu deasy kafenin teli varmı acaba bilyormusun. Bilgileriniz için tşk ler bu arada

var telefonu ama yine bippliyecekler yazayım ben kısmet artık xxxxxxxxxxx yaniiiiiiiiiiiiii...cafenin bu no

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar aynı isimler etrafında dönüyoruz ne yapsak kiiii.biri varmış yeni duydum daha doğrusu iki saat önce söylediler bucada yarın öbür gün dayanamam giderim güya çok iyimiş.bilgi verecem tabiki ama artık umutsuzum.

canımm msn adresinee maıl attım numaramı almadın mı.biz iletişim kurmayı bır turlu beceremdıkk yaa :KK43:

CANIM YA MAİL GELMEMİŞ BAKTIM BEN İLETİ GÖNDERDİM NUMARAMI YAZDIM BİDAHA BAKARMISIN OLMAZSA EN SON ÇARE ÖZEL MESAJ HAKKIMIZ OLUNCA KİMİN DAHA ÖNCE OLURSA ORADAN VERİRİZ TELEFONU.KISMETE BAK GERÇEKTEN GÖRÜŞMEK İSTERİM .

X