Bilen biliyor.Bilmeyenler için Kemeraltı Kızlarağasında galiba sağda fısıltı kafeden sonra Polat Kafede çalışıyor.Fiziği ,görünüşü ,bakışları ,küpesi, konuşma tarzı çok ilginç .İri yarı olmasına rağmen yumuşak bir enerjisi var.Karizmatik biri.Onu kemeraltı ,kızlarağasına ,o dokuya ,mistik , otantik havaya çok yakıştırıyorum. Film yönetmeni olsaydım ,onu bir filmde bir punduna getirip görünmesini sağlardım :))
Neyse gelelim esas konuya ; Angel'a 2 dfa gittim.İlk baktığı fal daha dolu ve ilginçti .2.daha sıradan .Ayrı ayrı tarot ve kahve baktı.Geçmiş ve şimdi ile ilgili çok ilginç ve doğru şeylerden bahsetti.Gelecekle ilgili söylediği durumlardan birinin vadesi geçti olmadı.Diğer söylediklerinin vadesi daha var.İstediğn olcaksa fal bittkten sonra Angelın dediğine göre dileğin oluyorsa meleği gabriel seni sağa ya da sola doğru çekiyormuş . Bu şey baş melek Gabriel olamaz.Baş meleklerin işi yok kızlarağasında önüne gelene fal mı bakacak :86:Şu Gabriel numarasını yapmasını istemedim o yüzden. O şeyin gabriel olmayıp ne olduğunu anlayan anladı.Onlarla oyun bilgisayara virüs bulaştırmak gibi riskli olabilir. Gereksiz.Zaten artık o da arkadaşımdan duyduğuma göre yapmıyormuş gabriel olayını.Ona bir kaç defa daha gitmek istiyorum tam çözebilmek için.İzlemeye aldığım falcılardan.