bir süredir bu forumu takip ediyordum buradan okuduğum bir kaç yere gittim..kızlar ağasında ki palat kafe,enginar kafe, fısıltı kafe gibi daha sonra buradan okuduğum yayla kafe sevda kafe gibi yerlere gittim aralarından tek enginar kafedeki sıdıka hanımdan ve onun karşısındaki ahmetin kahve evi denen yerde şehrazat hanımdan memnun kalmış aboneleri olmuştum taki bugün hüseyin efendi kafedeki emre'yi tanıyana kadar orada birde melek hanım varmış am bugün izinliymiş.emreyide arkadaşım tavsiye etmişti hadi bugün yapacak iş yok bi gideyim dedim...gerçekten iyi fal bakıyor hayatımla ilgili olayların hepsini tek tek söyledi ve hangi olaylarla ilgili gelişmeler olacak onlara değindi ve falı kapattı...ben çok memnun kaldım fal baktıranlar bu foruma paylaşım yapıyorlar sadece paylaşmak istedim.yayla kafede sibel hanım var ona fal baktırıp deneyimi olan paylaşabilirmi ben pek tutmadım ama kafamıda çok karıştıran şeyler söyledi onun için soruyorum birde aynı kafede katina hanım diye bir bayan fikri olan varmı lütfen paylaşırmı.
aynen angel nerdeki.? Ama yukardaki yazılarda memnun olmayan çok gibi gidip denemek lazım :/
canım sana ne verdi merak ettim banada verdi çünkü. Bu yüzden sana sormak istedim.çok merak ettim açıkçası hatta bi şekilde görüşsekte konuşabilsek.ben verdiklerini yapıyorum ama sanada aynı şeylerimi verdi merak ettim.seninle nasıl iletişim kurabiliriz istersen tabi...ben salı gunu gıttım aynalı emele.bakış tarzı garıpti ama memnun kaldımm.fakat bırseyden korktum ben uzerımde olumsuzluk oldugunu soledi bunun gıtmesi içinn bişiler yazdı yapmam için.bi ay yaptıktann sonraa gelırsın yıne demişti.ama ne kadar dogru soledı bılmıorum bende o yuzden yazdıgı o kagıdı attım...onun dısında memnundum yani.gidipte onlara olee yapması ıcın yazdıgı not verdi mi aynalı emel??
canım sana ne verdi merak ettim banada verdi çünkü. Bu yüzden sana sormak istedim.çok merak ettim açıkçası hatta bi şekilde görüşsekte konuşabilsek.ben verdiklerini yapıyorum ama sanada aynı şeylerimi verdi merak ettim.seninle nasıl iletişim kurabiliriz istersen tabi...
canım ben dediğini yapmadım,birine sordum kötu bısıdır yapma dediler ama dogruymuş üzerimdeki olumsuzluklarr gıtsın dıe yazmıştı.kaya tuzuna bişiler okucakmışım sampuanıma katıcakmışım falan dıe.ben cesaret edemdm yapmaya attım o yuzden ama keske yapsaymışım dıorum sımdı kötu biseyy değilmiş anlıcagın...tabi görüşelimm özelden msj atamıorumm sen numaranı bana özelden msj atarsann konuşabilirizz..
canım ben dediğini yapmadım,birine sordum kötu bısıdır yapma dediler ama dogruymuş üzerimdeki olumsuzluklarr gıtsın dıe yazmıştı.kaya tuzuna bişiler okucakmışım sampuanıma katıcakmışım falan dıe.ben cesaret edemdm yapmaya attım o yuzden ama keske yapsaymışım dıorum sımdı kötu biseyy değilmiş anlıcagın...tabi görüşelimm özelden msj atamıorumm sen numaranı bana özelden msj atarsann konuşabilirizz..
CANIM BENİM KÖTÜ BİŞEY OLDUĞUNU DÜŞÜNMEDİM ÇÜNKÜ AKAN DERE SUYUNDAN ALINIP SUYA YASİN ,FATİHA , FELAK VE NAS GİBİ BİLDİĞİMİZ SURELERDEN OKUNUP İÇİLECEK AYNI MI DİYE İŞKİLLENDİM AÇIKÇASI. BEN YAPARIM BANA İYİ GELİRSE Bİ ŞEKİLDE GÖRÜŞÜRÜZ TEKRAR GİDERSİN KAĞIDI KAYBETTİM DERSİN TEKRAR VERSİN.BİLDİĞİMİZ DUALAR DİYE ÇOK GÜVENDİM VE KORKMADIM AÇIKÇASI. BU ARADA KAYA TUZUNU BEN DAHA ÖNCEDEN DUYMUŞTUM TAM BU ANLATTIĞIN ŞEKLİ DEĞİL AMA BENZERİNİ.BENDE ÖZELDEN MESAJ ATAMIYORUM.HOT MAİL. DENEYELİM VEREYİM SEN BENİ EKLE.ceyda_ceyda@ hotmail.com EKLERSEN DAHA RAHAT GÖRÜŞÜRÜZ
canım vereyim bilgi katina yı geç hemde çok hızlı.sibel sibel sibel bana yaptığı yorumlara göre konuşabilirim ancak süper süper süper.gerçekten iyiiii. De bizde allahımın izniyle hüseyin efendi kafeyi ve içindeki emre yi bi tanısak nerede bu kafe yazarmısın.öpüyorum.
msn adresını ekleyım derken hata verıyor canım.ben vereyım sen ekle ıstersen e_m_n_4_18@hotmail.com bana bildiğimiz surelerde n vermemişti o yuzden tereddut etmiştim.face kulanıosan faceden ekle ki daha cok face gırıyorumm ben canım.[/QUOTE
msn adresını ekleyım derken hata verıyor canım.ben vereyım sen ekle ıstersen e_m_n_4_18@hotmail.com bana bildiğimiz surelerde n vermemişti o yuzden tereddut etmiştim.face kulanıosan faceden ekle ki daha cok face gırıyorumm ben canım.[/QUOTE
CANIM MSN ADRESİNİ KAYDETTİM KABUL EDERSİN TELEFONUMU DA YAZDIM ARARSAN SEVİNİRİM.
tmm sorun değil ama lütfen yaz nerede olduğunu bulursan bende gülistancıyım acayip ihtiyacım var ...telefonunu istemeyi unuttum son gidişimde aklıma ne diyeyim. Göztepedekini hatırla kurban olayım bi gayret:))))))))))))))) öpüyorum
göztepedeki arkadasını buldum bugün.gülistan istanbula gitti dedi tayin olayından dedi ben öyle biliorum ama değişik yerler diende var ama telini banada açmıyo dedi :/ ben fal baktırdım kadın gülistanın söylediklerini birebir sırasıyla söyledi ama asıl en önemli 1tek şeyi farklı söyledi.yani eylülde gülistan görüştüğüm kişile ciddi arkadaslığa başlıyacağımı söyledi tanışcağım yeni biri olcağını ama istemiyeceğimi dedi bu da tanışcağım insanla başlıycamı söyledi anlamadım:/ 2013 ve 2014 deki tarih ve olaylarda aynı ama o kişi bütün olayı bozuyo:/gülistan kesinlikle dedi neyaparsan yap dedi bu da hayır bu kişi değil dedi bilemedim :/ ama ailem ve benle ilgiili aynı şeyleri söyledi.ama gülistanın verdiği heyecanı yaşamadım maalesef anne adı ve doğum tarihi üzerinden bakıo baktırcağınız kişilerinde aynı şekillde yani tam doğum tarihhi ve anne adı yoksa bakamıyo kısaca gülistan artık tarih oldu.
CANIM MSN ADRESİNİ KAYDETTİM KABUL EDERSİN TELEFONUMU DA YAZDIM ARARSAN SEVİNİRİM.
canımm msn adresinee maıl attım numaramı almadın mı.biz iletişim kurmayı bır turlu beceremdıkk yaa
arkadaslar; karsıyakada ravazza kafede fal baktıran oldu mu memnun kaldınız mı baktıran olduysa.yanlış hatırlamıosam kadının adı turkandı sarısın bı bayandı.
Baktırdım bir kaç defa.Sarışın kadının adı Ferda.Kahve falı 2-3 dk , tarot 5 dk kadar sürüyor.Bu oldu bitti zaman dilimi için fal fiyatı piyasanın üstünde .Dolu dolu zevkli bir fal tarzı yok.Tanıdıklarımdan da ona giden oldu.Birinin 1 ay içinde yaşayacağı şeyleri bildi .Birine de şöyle , böyle olacak dediklerinin tam tersi oldu ,diğerleri hiç olmadı.Vadeleri tutmaz.söylediği 10 şeyden 2si falan oldu benim için.Diğerlerinin üstünden çoooook zaman geçti.Ne kadar sık gidilirse o kadar kısır fal bakıyor.Sık gittiğinizde sizi hatırlıyor ve falın 2 dakikasını sizin daha önce onunla yaptığınız konuşmaları geçmiş ve şimdiki zaman falı olarak ambalajlayıp size sunuyor. Bence Ferda ya 1 ya da 2 yılda bir gidilmeli.Fazlası zaman ve para kaybı.
en heyecanlı yerini kaçırdım galiba ben,kim bu falcı??
göztepede mercan cafe aynur bakıo.kartlarla bakıo yahudi falıymış.dediğim gibi gülistanın verdiği heyecan yok ama aynı şeyleri söyledi bide gülistandaki gibi takır takır anlatmasını bekleme.aralarda anlatırken sor.takılıyo çünkü.20tl.kahve 15 ama kadın benim alanım kartlar kartlarla daha ii bakıorum dedi.
göztepede mercan cafe aynur bakıo.kartlarla bakıo yahudi falıymış.dediğim gibi gülistanın verdiği heyecan yok ama aynı şeyleri söyledi bide gülistandaki gibi takır takır anlatmasını bekleme.aralarda anlatırken sor.takılıyo çünkü.20tl.kahve 15 ama kadın benim alanım kartlar kartlarla daha ii bakıorum dedi.
Sağol canım,il dışında olucam hafta sonu,dönüşte deneyeyim bakalım.