ya değişik numaralardanda aradım ama maalesef veremem evli çünkü bnde yine kayıp bi zamandan sonra bulmuşken almıştım ve kimseye verme demişti iyice kışkırtmayalım ben zaten her bulduğum telden arıyorum :)) bulursam kesin yazarım.bide telini falan değiştirir.ama bu ara gülistan gbi birine ihtiyacım var.bide bana göztepede fal bakan bi arkından bahsetti ona sorsaydın keşke die.ama kadının adını hatırlamıyorum.onu yarın arıycam cafelerde.offf bizim burlarda evi adresinni alsaydım keşke :/
tmm sorun değil ama lütfen yaz nerede olduğunu bulursan bende gülistancıyım acayip ihtiyacım var ...telefonunu istemeyi unuttum son gidişimde aklıma ne diyeyim. Göztepedekini hatırla kurban olayım bi gayret:))))))))))))))) öpüyorum
angel a gittinmi hiç ben geçen hafta gittim gülistan gibi akıcı değil ama aynı şeyleri söyledi daha hiç bir falcı gülistanın söylediklerini söylememişti ciddiyim bire bir haberin olsun. Bana da önerin varsa dinlerim.sen yine de gülistanı duyarsan yaz canım benim
angel a gittinmi hiç ben geçen hafta gittim gülistan gibi akıcı değil ama aynı şeyleri söyledi daha hiç bir falcı gülistanın söylediklerini söylememişti ciddiyim bire bir haberin olsun. Bana da önerin varsa dinlerim.sen yine de gülistanı duyarsan yaz canım benim
Angel nerde? Nasil ulasabilirim ona?
Angel nerde? Nasil ulasabilirim ona?
aynen angel nerdeki.? ama yukardaki yazılarda memnun olmayan çok gibi gidip denemek lazım :/
kızlar slm ben bu ara deniz kum güneş yani yaz nedeniyle biraz uzak kaldım diger bir nedenimde hayatım az olsa düzene girdi bir kaç ay önce yazdıklarım yaşadıklarım site geçmişinde var ama şimdi çok mutluyum angel ve fatoşun dediklerini bire bir yaşadım yaz sonuna ilişkim ciddi bir şekilde sonuçlanırsa deymeyin keyfime verdikleri vadeler söylenilen her şeyi yaşadım bu arada tülinin payıda unutulmamalı en zor anlarımda nerdeyse günlük gidiyordum bu elektirik dediginiz şey bende bire bir uydu Allah herkesin gönlüne göre versin iyi pazarlar
slm kızlar ;
siteden tanıştığım ceyydaa ile c.tesi günü aynalı emele gittik
arkadaşıma 45 dakika baktı bana sadece 15 dak.
gerçi sende bişey yok ablacım ne diye bana geliyorsun sadece istediğin şeyler içn vaden gelmemiş dedi ve bana bazı tarihler verdi çok büyük bir özgüvenle 'bir gün şaşmaz ' dedi
inş. bakalım istediğim şeyler için 2tarih verdi bakalım neler olucak ama içime sindi diyebilirim genel olarak
Aynalı emel nerde nasıl nekadara bakıyor? gelecekle ilgili bilgi veriyormu? birde numarasını verirmisiniz...sanırm cok sey istedim:)
slm kızlar ;
siteden tanıştığım ceyydaa ile c.tesi günü aynalı emele gittik
arkadaşıma 45 dakika baktı bana sadece 15 dak.
gerçi sende bişey yok ablacım ne diye bana geliyorsun sadece istediğin şeyler içn vaden gelmemiş dedi ve bana bazı tarihler verdi çok büyük bir özgüvenle 'bir gün şaşmaz ' dedi
inş. bakalım istediğim şeyler için 2tarih verdi bakalım neler olucak ama içime sindi diyebilirim genel olarak