İzmir'deki Falcılar

ya değişik numaralardanda aradım ama maalesef veremem evli çünkü bnde yine kayıp bi zamandan sonra bulmuşken almıştım ve kimseye verme demişti iyice kışkırtmayalım ben zaten her bulduğum telden arıyorum :)) bulursam kesin yazarım.bide telini falan değiştirir.ama bu ara gülistan gbi birine ihtiyacım var.bide bana göztepede fal bakan bi arkından bahsetti ona sorsaydın keşke die.ama kadının adını hatırlamıyorum.onu yarın arıycam cafelerde.offf bizim burlarda evi adresinni alsaydım keşke :/

tmm sorun değil ama lütfen yaz nerede olduğunu bulursan bende gülistancıyım acayip ihtiyacım var ...telefonunu istemeyi unuttum son gidişimde aklıma ne diyeyim. Göztepedekini hatırla kurban olayım bi gayret:))))))))))))))) öpüyorum

tmm sorun değil ama lütfen yaz nerede olduğunu bulursan bende gülistancıyım acayip ihtiyacım var ...telefonunu istemeyi unuttum son gidişimde aklıma ne diyeyim. Göztepedekini hatırla kurban olayım bi gayret:))))))))))))))) öpüyorum

angel a gittinmi hiç ben geçen hafta gittim gülistan gibi akıcı değil ama aynı şeyleri söyledi daha hiç bir falcı gülistanın söylediklerini söylememişti ciddiyim bire bir haberin olsun. Bana da önerin varsa dinlerim.sen yine de gülistanı duyarsan yaz canım benim

angel a gittinmi hiç ben geçen hafta gittim gülistan gibi akıcı değil ama aynı şeyleri söyledi daha hiç bir falcı gülistanın söylediklerini söylememişti ciddiyim bire bir haberin olsun. Bana da önerin varsa dinlerim.sen yine de gülistanı duyarsan yaz canım benim

yok gitmedimde burdan ve dier yrlerden araştırdığıma göre yıldızana anita ve pasaklı birsen.geneli memnun gibi.bunları merak ediyorum ama en çok anitayı olumlu yazmışlar çok. bide belgin kostak ama o da ist.gitmiş arada izmire uğrarmış ta nerden bulcaz :/ sıralarsak duyumlara göre 1.belgin 2.aNİTa 3.birsen 4.yıldızana.merak etmeyin ah bi bulsam hemen yazarım.yarın göztepeyi gezincem falcı arkadasını arıycam dua edinde buluyum :/ gülistanın yerini kimse tutamaz fala inanmıoDum ama gülistan bulaştırdı buna beni lanet olsun ya :/ allahtan son falını ses kayıt yapmıştımda dnleyip dinleyip durruyorum :KK70:

Bugun Mujgan (cafe daisy) gitmek istiyorum gelmek isteyen var mi? Yada cok iyi fal bakan biri telefonda da olur parasinda degilim artik :KK43: Bir de Gulistan telini bilen varsa ozel den bana ulastirabilir mi? Hadi arkadaslar bilgilerinizi paylassin..

Angel nerde? Nasil ulasabilirim ona?

YildizAna'ya bugun gibi 3 hafta once gitmistim. Dilegimi bildi ve 3 gun 3 haftaya olacak kizim diye devam etmisti falina. Bugun 3 hafta hala kipirti yok? :KK43:

ya inanmıyorum kızlar..gerçekten bilen oluyormu? karşıyakada arkadaşımla gittim bi kaçkere ama hiç bilememişti..

aynen angel nerdeki.? ama yukardaki yazılarda memnun olmayan çok gibi gidip denemek lazım :/

valla kızlar ben daha öncede yazdım angelada, fatosada 2-3 kez gittim..burda okadar övülüorlarki ben bilemedikleri halde belki iyi günlerine denk gelmemişimdir diip gittim ama ya bende bişi var yada cidden vasatlar...normal ev falı gibi fal bakıyorlar ikiside bana hiç şaırtcak bişi sölemedi..Angel gabriel olayına bana da yaptı eski erkek arkadasım döncek mi diye döncek dediii söylediği vade aylar gecti hiç bir değişilik olmadı..bilemediğide bi sürü sey var..yinede bir deneyin elektrik meselesidir belki ama cok umut baglamayın bence..

yıldızanaya gelince ben daha ilk gttikten sonra memnun kalmadıgımı söylemiştim söyledikleride cıkmadı henüz...artık gitcek falcı bulamıyorum:)müjganı hiç tavsiye etmiyorum, bugünü ve gecmişi sasırtıcı sekilde biliyor fakat gelecegi malesef tutturamıyor..murata cok umut baglamıştım onun verdiği vadede gecti :KK43:

Du fiesta kemal ve nikonun vadelerini bekliyorum...birde yayla cafe sibele gittim enson baya iyiydi sanki ama vadeleri beklemek lazım kesin bişi sölemek için...

Bugun netten Kahve fincanimin fotografini cekip, Binnaz Abla sitesinde goruntuye gore fal bakan bir kisi secip gonderdim, bana yazili olarak gondermis, tipki Yildizana'nin soylediklerini soylemis. Cok entresan geldi bana?? Bakalim??

kızlar slm ben bu ara deniz kum güneş yani yaz nedeniyle biraz uzak kaldım diger bir nedenimde hayatım az olsa düzene girdi bir kaç ay önce yazdıklarım yaşadıklarım site geçmişinde var ama şimdi çok mutluyum angel ve fatoşun dediklerini bire bir yaşadım yaz sonuna ilişkim ciddi bir şekilde sonuçlanırsa deymeyin keyfime verdikleri vadeler söylenilen her şeyi yaşadım bu arada tülinin payıda unutulmamalı en zor anlarımda nerdeyse günlük gidiyordum bu elektirik dediginiz şey bende bire bir uydu Allah herkesin gönlüne göre versin iyi pazarlar :KK1:

kızlar slm ben bu ara deniz kum güneş yani yaz nedeniyle biraz uzak kaldım diger bir nedenimde hayatım az olsa düzene girdi bir kaç ay önce yazdıklarım yaşadıklarım site geçmişinde var ama şimdi çok mutluyum angel ve fatoşun dediklerini bire bir yaşadım yaz sonuna ilişkim ciddi bir şekilde sonuçlanırsa deymeyin keyfime verdikleri vadeler söylenilen her şeyi yaşadım bu arada tülinin payıda unutulmamalı en zor anlarımda nerdeyse günlük gidiyordum bu elektirik dediginiz şey bende bire bir uydu Allah herkesin gönlüne göre versin iyi pazarlar :KK1:

En cok hangisini onerirsin maaral? Benim de ihtiyacim var.

slm kızlar ;

siteden tanıştığım ceyydaa ile c.tesi günü aynalı emele gittik

arkadaşıma 45 dakika baktı bana sadece 15 dak. :KK43:
gerçi sende bişey yok ablacım ne diye bana geliyorsun sadece istediğin şeyler içn vaden gelmemiş dedi ve bana bazı tarihler verdi çok büyük bir özgüvenle 'bir gün şaşmaz ' dedi
inş. bakalım istediğim şeyler için 2tarih verdi bakalım neler olucak ama içime sindi diyebilirim genel olarak :KK9:

slm kızlar ;

gerçi sende bişey yok ablacım ne diye bana geliyorsun sadece istediğin şeyler içn vaden gelmemiş dedi ve bana bazı tarihler verdi çok büyük bir özgüvenle 'bir gün şaşmaz ' dedi
inş. bakalım istediğim şeyler için 2tarih verdi bakalım neler olucak ama içime sindi diyebilirim genel olarak :KK9:

Aynalı emel nerde nasıl nekadara bakıyor? gelecekle ilgili bilgi veriyormu? birde numarasını verirmisiniz...sanırm cok sey istedim:)

Aynalı emel nerde nasıl nekadara bakıyor? gelecekle ilgili bilgi veriyormu? birde numarasını verirmisiniz...sanırm cok sey istedim:)

cnm dediğim gibi 2 tarih verdi 1 gün şaşmaz dedi zaten bir ay sonrsı için konuştu çıkarsa yazıcam inş.
aynalı emel evde bakıyor evi yeşilyurtta telefonunu burdan veremiyrm siliyorlar çünkü özelden msj atabilen arkadaşlar yardımcı olsunlar daha iyi olur

slm kızlar ;

selam arkadasım...
bu emel n yer ve ya tel ı var m sende.... benım maılme atabılır mısn...dogville3.5@hotmail(Q DEİL G HARFI ORDAK I)TESEKKURLER

Son düzenleme:
bir süredir bu forumu takip ediyordum buradan okuduğum bir kaç yere gittim..kızlar ağasında ki palat kafe,enginar kafe, fısıltı kafe gibi daha sonra buradan okuduğum yayla kafe sevda kafe gibi yerlere gittim aralarından tek enginar kafedeki sıdıka hanımdan ve onun karşısındaki ahmetin kahve evi denen yerde şehrazat hanımdan memnun kalmış aboneleri olmuştum taki bugün hüseyin efendi kafedeki emre'yi tanıyana kadar orada birde melek hanım varmış am bugün izinliymiş.Emreyide arkadaşım tavsiye etmişti hadi bugün yapacak iş yok bi gideyim dedim...gerçekten iyi fal bakıyor hayatımla ilgili olayların hepsini tek tek söyledi ve hangi olaylarla ilgili gelişmeler olacak onlara değindi ve falı kapattı...ben çok memnun kaldım fal baktıranlar bu foruma paylaşım yapıyorlar sadece paylaşmak istedim.yayla kafede sibel hanım var ona fal baktırıp deneyimi olan paylaşabilirmi ben pek tutmadım ama kafamıda çok karıştıran şeyler söyledi onun için soruyorum birde aynı kafede katina hanım diye bir bayan fikri olan varmı lütfen paylaşırmı.

X