dün akşam sevgili ceyyda ile buluştuk kızlar :)
ceydanın söylediği kafe kapalıydı bizde önümüze çıkan ilk kafeye girdik kahve söyledik tanıştık sohbet muhabbet derken kafenin garsonu katerina falı baktırmış o da dahil oldu muhabbetimize hislerim kuvvetlidir birdahakine size bakarım dedi telefon numarasını verdi ve çıktık cuma günü ona baktırmayı düşünüyorz ayrıca katerina falı bakıyormuş ama biraz daha üstünde çalışmam lazım dedi ve size bir haber daha altındağda otogarın orda fotoğrafa bakıp yorum yapan bir falcı varmış bize ondan bahsetti. burda onu duyan varmı acaba??
merhaba ben izmire yeni geldim karşıyakada horoskop yorumu alabileceğim sizin tavsye edeceğiniz bir yer varmı? ama fal değil horoskop yorumu?[/Qh
hmm horoskop yorumu mu hiç duymadım ben ama
merhaba kızlar izmirde çok iyi fal bakan şiddetle tavsiye edebileceğiniz kimler var? gülistanı çok ii diye duydum ama oda taşınmış sanırım numarasını bilen var mı belki geliodur arada izmire :)
cnm gülistanı duyan çok ama kednisinden haber yok burda aradılar hep ama bulamadılar sanırım
Evet Esanscim istedigin cafeye geliyor ama onermem icin daha cok erken bana istedigim gerceklesmesi icin verdigi tarih cikarsa size de bildiririm, genelde gelecegi yorumluyor. Bakalim :) Bu arada gorusmek istedigim kisilerden birisin, bilesin
dün akşam sevgili ceyyda ile buluştuk kızlar :)
ceydanın söylediği kafe kapalıydı bizde önümüze çıkan ilk kafeye girdik kahve söyledik tanıştık sohbet muhabbet derken kafenin garsonu katerina falı baktırmış o da dahil oldu muhabbetimize hislerim kuvvetlidir birdahakine size bakarım dedi telefon numarasını verdi ve çıktık cuma günü ona baktırmayı düşünüyorz ayrıca katerina falı bakıyormuş ama biraz daha üstünde çalışmam lazım dedi ve size bir haber daha altındağda otogarın orda fotoğrafa bakıp yorum yapan bir falcı varmış bize ondan bahsetti. burda onu duyan varmı acaba??
Katina falı olmasın o .
bende merak ettim şimdi bakalım nasıl bakıcak mutlaka anlat canım :)