bir süredir bu forumu takip ediyordum buradan okuduğum bir kaç yere gittim..kızlar ağasında ki palat kafe,enginar kafe, fısıltı kafe gibi daha sonra buradan okuduğum yayla kafe sevda kafe gibi yerlere gittim aralarından tek enginar kafedeki sıdıka hanımdan ve onun karşısındaki ahmetin kahve evi denen yerde şehrazat hanımdan memnun kalmış aboneleri olmuştum taki bugün hüseyin efendi kafedeki emre'yi tanıyana kadar orada birde melek hanım varmış am bugün izinliymiş.emreyide arkadaşım tavsiye etmişti hadi bugün yapacak iş yok bi gideyim dedim...gerçekten iyi fal bakıyor hayatımla ilgili olayların hepsini tek tek söyledi ve hangi olaylarla ilgili gelişmeler olacak onlara değindi ve falı kapattı...ben çok memnun kaldım fal baktıranlar bu foruma paylaşım yapıyorlar sadece paylaşmak istedim.yayla kafede sibel hanım var ona fal baktırıp deneyimi olan paylaşabilirmi ben pek tutmadım ama kafamıda çok karıştıran şeyler söyledi onun için soruyorum birde aynı kafede katina hanım diye bir bayan fikri olan varmı lütfen paylaşırmı.
canım vereyim bilgi katina yı geç hemde çok hızlı.sibel sibel sibel bana yaptığı yorumlara göre konuşabilirim ancak süper süper süper.gerçekten iyiiii. De bizde allahımın izniyle hüseyin efendi kafeyi ve içindeki emre yi bi tanısak nerede bu kafe yazarmısın.öpüyorum.