İzmir'deki Falcılar

Bir arkadaşım karşıyakada müjgan cafeyi tavsiye etti falcılarıda iyi horoskopta çıkartıyorlar dedi bugun uğramayı düşünüyorum bakalım

dün akşam sevgili ceyyda ile buluştuk kızlar :)
ceydanın söylediği kafe kapalıydı bizde önümüze çıkan ilk kafeye girdik kahve söyledik tanıştık sohbet muhabbet derken kafenin garsonu katerina falı baktırmış o da dahil oldu muhabbetimize hislerim kuvvetlidir birdahakine size bakarım dedi telefon numarasını verdi ve çıktık cuma günü ona baktırmayı düşünüyorz ayrıca katerina falı bakıyormuş ama biraz daha üstünde çalışmam lazım dedi ve size bir haber daha altındağda otogarın orda fotoğrafa bakıp yorum yapan bir falcı varmış bize ondan bahsetti. Burda onu duyan varmı acaba??

bakan bacımızın ismi gülcan ama gitmek istersen biraz kuyruğu kıstırcan canım kapıdan bacadan kovabilir.şahsen ben gittim valla süt dökmüş kedi gibi sabahın 9 unda kuyruğa girdim bazen bağırdı tersledi boynumu büktüm biraz kırıktır kendileri bilgilerinize...:KK53:

arkadaslar bence bu falcıların zaman kavramı cok tutmuyo.... ıkı ay dedıklerı ıkı yıl bıle olabılıyo..... Ben 10 yıl once bı fal baktırmıstım......cok detaylı bakmıstı....o zaman salladı hıc bırı olmadı dedıydım....sımdı anlıyorum.... Hala kadının dedıklerını yasıyorum..... Atıyorum sekız tane sey soledıyse,2000 yılından berı son ıkı sey harıç hepsını yasamısım.... Yanı cıkmadı demeyın.... Zaman da yanılabılıyolar....gercı kadın zaman vermemıstı ama ben kısa surede olsun ıstedım belkı de....:))))

bencede zaman kavramı var yıldızana 10 yıl önce bu yıl dediği şeyleri şahsen 6 yıla yaya yaya yaşadım vr angel ağustos başı demişti 2 ay evvel yaşadım yani haziran ortası gibi.. Zaman kavramı şaşırabiliyor haklısın canım..... :13:

yarın akşam kahve falına gidiyrum hislerim kuvvetlidir atıcam bişiler dedi
bakalım fal bakmayı isteyen birisini de ilk defa görüyrm inş. güzel olur
anlatırım c.tesi günü

baksın bakalım madem bu kadar hevesli :):) umarım tutturabilir :) mutlaka bekliyorum yorumlarını :)

burda biri demişti 200 tl ye bakıyo diyee.
200 tl sine kıyacak varsa arasın bulsun gülistanı:)))
50 lira bile çoktu şimdi 200 ne güzel ticaret yapıyolar valla
falcılığa soyunasım geldi:))

ohhh maşallah ben en son 75 die duymuştum 75 vermeye razıydım ama 200 ne yaaa :):) walla hislerim kuvvetli olsa bırakırım işi gücü fal işine girişirdim :):)

bencede zaman kavramı var yıldızana 10 yıl önce bu yıl dediği şeyleri şahsen 6 yıla yaya yaya yaşadım vr angel ağustos başı demişti 2 ay evvel yaşadım yani haziran ortası gibi.. Zaman kavramı şaşırabiliyor haklısın canım..... :13:

Pakmelenk senin tavsiyen uzerine gitmistim YildizAna'ya genel anlamda memnunum AMA tahmin ettigi tarih yarin doluyor Bakalim :) AMA sen tarihlere takilma cikiyor er ya da gec dedikleri diyorsun sanirim :KK66:

çok ulaşmak istiyorum kendisine yaaa arkadaşım baktırmış anlata anlata bitiremiyoo telefonunu bilen varsa nolur yardımcı olsun :):)

ya telefonunu açmıyo hep meşgule alıyo kendisine 5yıldır gidiorum nisanda gitmiştim herşeyi bildi ama bişey var ki onun yarısını bildi devamı yok imkansız artık.haziran sonundan önce gelme dedi haziran başından beri değişik numaralardan aradım kendimden aradım beni çok ii tanıyo msj attım dönüş de yapmıyo açmıyoda :/

ben telefonda baktırdım 45 dakka sürdü benımkı yanı 40 tl verdık bız bılemıcem uzun bakıyor okadarda pahalı değıl bana gore sen ıstersen yınede bı konuşursun telde msj hakkım yok sen bana meıl adresını yaz vereyım sana nosunu

bana anitanın telefonu gerek lütfen gülistanıda kaybettim zaten telini banada yollayabilirmisiniz ha81-87 bu mail adresine hotmail.

Cok iyi biliyor mu peki?

anitayı burda okudum bilmiorum.ben 5yıldır gülistana gidiyodum en son nisanda gittim haziran sonundan önce gelme demişti.herşey çıkıyo ama bazen yanılıyo dier gittiğinde yanıldığını düzeltiyodu bi önceki falda şöle demişim böle böle olmuş.artık olmucak sen engellemişin falln dio.doru dio. neyse ama ben ondan başkasına gitmedim hayatımda çünkü fala inanmıyodum.bi arkım 5yıl önce götürdü 5 tlydi.en son 75e gittim ünlüler keşfetmiş tabi oda abarttı yılda 1kere gidiorum.çok zor durum da 2i buluyo.40 dakka boyunca hiç susmadan anlatıyo.hatta görüşceğin yeri,zamanıı gece mi gündüzmü,anneni babanı kardeşini hayatlarını anlatıyo.sorcak sorun da kalmıyo.ama kaybettim.telefonlarını açmıyo.meşgule alıo.msj atıorum dönmüo.çok zor durumdayım.bu durumumuda bildi.ondan haziran sonundan önce gelme dedi.şimdi bana gülistan gibi biri lazım.anitayı çok duydum.yardımccı olurmusunuz ??

dün üye oldum güistanı bulamadım ve artık ümidimi yitirdiğim için.

Cok iyi biliyor mu peki?

anitayı burda okudum bilmiorum.ben 5yıldır gülistana gidiyodum en son nisanda gittim haziran sonundan önce gelme demişti.herşey çıkıyo ama bazen yanılıyo dier gittiğinde yanıldığını düzeltiyodu bi önceki falda şöle demişim böle böle olmuş.artık olmucak sen engellemişin falln dio.doru dio. neyse ama ben ondan başkasına gitmedim hayatımda çünkü fala inanmıyodum.bi arkım 5yıl önce götürdü 5 tlydi.en son 75e gittim ünlüler keşfetmiş tabi oda abarttı yılda 1kere gidiorum.çok zor durum da 2i buluyo.40 dakka boyunca hiç susmadan anlatıyo.hatta görüşceğin yeri,zamanıı gece mi gündüzmü,anneni babanı kardeşini hayatlarını anlatıyo.sorcak sorun da kalmıyo.ama kaybettim.telefonlarını açmıyo.meşgule alıo.msj atıorum dönmüo.çok zor durumdayım.bu durumumuda bildi.ondan haziran sonundan önce gelme dedi.şimdi bana gülistan gibi biri lazım.anitayı çok duydum.yardımccı olurmusunuz ??

Bende yeni duydum senden acikcasi bende cok falci bilmiyorum. AMA senden sonra gulistan ile ilgili yorumlari okudum bi cafede bakiyor, Izmir en iyisi diyorlar? Sendeki numarasini alip aramak lazim. Benim de ihtiyacim var.

Son düzenleme:
Bende yeni duydum senden acikcasi bende cok falci bilmiyorum. AMA senden sonra gulistan ile ilgili yorumlari okudum bi cafede bakiyor, Izmir en iyisi diyorlar? Sendeki numarasini alip aramak lazim. Benim de ihtiyacim var.

yok yok fırıncıdaydı sora hanendede ofis açtı en son şimdi kapatmmış işte.bi iki nodan aradım msj attım ttanıyo çünkü ama dönmüyo açmıyo meşgule verio.sonra nette arastırdım biri dio alanyaya gitmiş eşinin tayini çıkmış biri dio gittiği falan yok ortadan yine kaybolmuş numarası yapıo 200 tlye bakmaya başlamış.yanii kısaca gülistan artık yalan oldu bi kere daha kaybolmuştu 1,5yıl önce 6ay kadar 20e bakarken 50 yaptı sonra yine kayboldu 75 yaptı 200 se zaten veremem yuh artık.ama bilio ölümü bile bilio:/

bende yeni duydum senden acikcasi bende cok falci bilmiyorum. Ama senden sonra gulistan ile ilgili yorumlari okudum bi cafede bakiyor, ızmir en iyisi diyorlar? Sendeki numarasini alip aramak lazim. Benim de ihtiyacim var.

arkadaşlar gülistan ın kokusunu alan varmı ya hangi cafe bi öğrenin. 200 tl ye bakıyor dediler ama kaynak yanıltıyor olabilir aramayalım diye.duyan bilen gören var ise insanlık namına yazın lütfen çok önemli..... Birde şu yukarıda bahsedilen kim anita mı başka birimi telini yazarmısınız rica etsem

yok yok fırıncıdaydı sora hanendede ofis açtı en son şimdi kapatmmış işte.bi iki nodan aradım msj attım ttanıyo çünkü ama dönmüyo açmıyo meşgule verio.sonra nette arastırdım biri dio alanyaya gitmiş eşinin tayini çıkmış biri dio gittiği falan yok ortadan yine kaybolmuş numarası yapıo 200 tlye bakmaya başlamış.yanii kısaca gülistan artık yalan oldu bi kere daha kaybolmuştu 1,5yıl önce 6ay kadar 20e bakarken 50 yaptı sonra yine kayboldu 75 yaptı 200 se zaten veremem yuh artık.ama bilio ölümü bile bilio:/

yaa gerçekten 200 ise veremeyiz ama antalyada filan değil sanırsam herzamanki yöntemini deniyor telefonunu biliyorsan özelden atarmısın benim numarayı bilmiyor ben deneyebilirim. Dakikada hepinizin haberi olur.

yaa gerçekten 200 ise veremeyiz ama antalyada filan değil sanırsam herzamanki yöntemini deniyor telefonunu biliyorsan özelden atarmısın benim numarayı bilmiyor ben deneyebilirim. Dakikada hepinizin haberi olur.

ya değişik numaralardanda aradım ama maalesef veremem evli çünkü bnde yine kayıp bi zamandan sonra bulmuşken almıştım ve kimseye verme demişti iyice kışkırtmayalım ben zaten her bulduğum telden arıyorum :)) bulursam kesin yazarım.bide telini falan değiştirir.ama bu ara gülistan gbi birine ihtiyacım var.bide bana göztepede fal bakan bi arkından bahsetti ona sorsaydın keşke die.ama kadının adını hatırlamıyorum.onu yarın arıycam cafelerde.offf bizim burlarda evi adresinni alsaydım keşke :/

X