İzmir'deki Falcılar

dün akşam sevgili ceyyda ile buluştuk kızlar :)
ceydanın söylediği kafe kapalıydı bizde önümüze çıkan ilk kafeye girdik kahve söyledik tanıştık sohbet muhabbet derken kafenin garsonu katerina falı baktırmış o da dahil oldu muhabbetimize hislerim kuvvetlidir birdahakine size bakarım dedi telefon numarasını verdi ve çıktık cuma günü ona baktırmayı düşünüyorz ayrıca katerina falı bakıyormuş ama biraz daha üstünde çalışmam lazım dedi ve size bir haber daha altındağda otogarın orda fotoğrafa bakıp yorum yapan bir falcı varmış bize ondan bahsetti. burda onu duyan varmı acaba??

Ben girim resme bakıp kisinin düşüncelerini okuyor ve sonun var mı yok mü söylüyor ki bende cikti ama öle detaylı bı fal değil yani resme bakıp yorum yapabiliyor ama kahve ii değil

merhaba ben izmire yeni geldim karşıyakada horoskop yorumu alabileceğim sizin tavsye edeceğiniz bir yer varmı? ama fal değil horoskop yorumu?

merhaba kızlar izmirde çok iyi fal bakan şiddetle tavsiye edebileceğiniz kimler var? gülistanı çok ii diye duydum ama oda taşınmış sanırım numarasını bilen var mı belki geliodur arada izmire :)

dün alışveriş için kemeraltındaydım arkadaşımla soluklanmak için bi yere oturduk ve kahve içtik.. sonrasında yayla cafe yazısını görünce falcıların ismini sordum serpil ve berk dediler.. berk adını burdan daha önce duyduğumdan denemek istedim.. beklentim düşüktü, plansız gitmiştim ama fal bittiğinde resmen oha dedim, çok kişiye fal baktırdım ama beni bu kadar bilen olmamıştı.. en özel şeyleri bile çıkarıp koydu önüme, ne diim benim beklentimin çok üstündeydi.. gelecekle ilgili söyledikleri çıkar mı bilmem ama bu kadarını bilmesi beni etkilemeye yetti..

merhaba kızlar izmirde çok iyi fal bakan şiddetle tavsiye edebileceğiniz kimler var? gülistanı çok ii diye duydum ama oda taşınmış sanırım numarasını bilen var mı belki geliodur arada izmire :)

cnm gülistanı duyan çok ama kednisinden haber yok burda aradılar hep ama bulamadılar sanırım

berke bende baktırdım ama çok da beni şaşkınlığa uğratmadı açıkcası müjgan murat sevda berk hiç biri ooo süper baktı diyemem açıkcası ama içlerinde en iisi müjgandı diyebilirim

Evet Esanscim istedigin cafeye geliyor ama onermem icin daha cok erken bana istedigim gerceklesmesi icin verdigi tarih cikarsa size de bildiririm, genelde gelecegi yorumluyor. Bakalim :) Bu arada gorusmek istedigim kisilerden birisin, bilesin :KK66:

Çok saol :) istediğimiz kafeye gelen mobil falcı ! çok pratikmiş .Gelecek odaklı fal bakması güzel .Sen beğenirsen ,uygun bir vakit bulursam belki ben de giderim.

dün akşam sevgili ceyyda ile buluştuk kızlar :)
ceydanın söylediği kafe kapalıydı bizde önümüze çıkan ilk kafeye girdik kahve söyledik tanıştık sohbet muhabbet derken kafenin garsonu katerina falı baktırmış o da dahil oldu muhabbetimize hislerim kuvvetlidir birdahakine size bakarım dedi telefon numarasını verdi ve çıktık cuma günü ona baktırmayı düşünüyorz ayrıca katerina falı bakıyormuş ama biraz daha üstünde çalışmam lazım dedi ve size bir haber daha altındağda otogarın orda fotoğrafa bakıp yorum yapan bir falcı varmış bize ondan bahsetti. burda onu duyan varmı acaba??

Katina falı olmasın o .

burda biri demişti 200 tl ye bakıyo diyee.
200 tl sine kıyacak varsa arasın bulsun gülistanı:)))
50 lira bile çoktu şimdi 200 ne güzel ticaret yapıyolar valla
falcılığa soyunasım geldi:))

ben salı gunu gıttım aynalı emele.bakış tarzı garıpti ama memnun kaldımm.fakat bırseyden korktum ben uzerımde olumsuzluk oldugunu soledi bunun gıtmesi içinn bişiler yazdı yapmam için.bi ay yaptıktann sonraa gelırsın yıne demişti.ama ne kadar dogru soledı bılmıorum bende o yuzden yazdıgı o kagıdı attım...onun dısında memnundum yani.gidipte onlara olee yapması ıcın yazdıgı not verdi mi aynalı emel??

bende merak ettim şimdi bakalım nasıl bakıcak mutlaka anlat canım :)

yarın akşam kahve falına gidiyrum hislerim kuvvetlidir atıcam bişiler dedi
bakalım fal bakmayı isteyen birisini de ilk defa görüyrm inş. güzel olur
anlatırım c.tesi günü

arkadaslar,ben de sizinle falcılarla ılgılı fıkırlerımı paylasmak ısterım...
oncelıkle son gıttıklerım...batu,fatoş,angel,nacıye....batu:kesınlıkle farklı ama moral bozuyo...kendımden de eskı sevgılımden de sımdıkı ılgılendıgım cocuktan dan nefret ettım.:))))..amma velakın ırkıldım...tokat ıyı geldı....fatoş ve angel:ıkısı ne de tel de baktırdım... fatoş a ozel tekrar gıttım...bırbırıne paralel seyler soledıler....gelecek ıcın de aynı.... fatoş yuz yuze bıraz ukala buldum ama ıyıydı.... ılışkımle ılgılı bışı yakaladı... kımseye solemedıgım bısıydı, sasırdım....nacıye: ılk bakımda daha ıyıydı ama gene ıkıncıde de puf noktaları mı dıyım artık ayar yerler yakaladı....:)))bence tam gununde deıldı....
telde bakan bırılerını bılıyosanız... bana onerırenız sevınırım...:)

arkadaslar bence bu falcıların zaman kavramı cok tutmuyo.... ıkı ay dedıklerı ıkı yıl bıle olabılıyo..... ben 10 yıl once bı fal baktırmıstım......cok detaylı bakmıstı....o zaman salladı hıc bırı olmadı dedıydım....sımdı anlıyorum.... hala kadının dedıklerını yasıyorum..... atıyorum sekız tane sey soledıyse,2000 yılından berı son ıkı sey harıç hepsını yasamısım.... yanı cıkmadı demeyın.... zaman da yanılabılıyolar....gercı kadın zaman vermemıstı ama ben kısa surede olsun ıstedım belkı de....:))))

arkadaslar gulıstan ın tel nosu veya adresını bılen varsa ben de ıstıyorum..... gonderene sımdıden tesekkurler...:))):nazar:

arkadaslar gulıstan ın tel nosu veya adresını bılen varsa ben de ıstıyorum..... gonderene sımdıden tesekkurler...:)))

X