İzmir'deki Falcılar

yıllıar önce bornovada bir kafede bakıyordu 7,5 tl idi yıl 2004.. sonra bir astroloji merkezi actı diye duydum.. kadının sölediklerini bir bir yasadım .. 2010 a kadar ... simdi bi 5 yıllık daha gitmek istiyorum... gelecekle ilgili full dogru sölemişti.. nerdedir bu kadın.. bilen var mı?

belgın sımdı ıstanbulda bahçeşehirde arada izmire gelıo bornovada burger kıngın ara sokagında evı

Evett arkadaslar simdi Aynali Emel gidenler varsa yorumları alayım, ona göre gideceğim. En son YildizAna gittim verdigi vadede bu hafta son hafta bakalım çıkacak mı?

Arkadaslar simdi arkadasim aradi Karsiyaka'da Turkan diye biri varmis, iyi fal bakiyormus. 30tl istiyormus, birazdan numarasini verecek arkadasim, taniyaniniz var mi?

Konu basligina yalnis yazmisim, Ayten degil Turkan. Taniyan varsa paylassin Ben cep nosunu aldim yarin baktiracam.

Son düzenleme:
Arkadaslar simdi arkadasim aradi Karsiyaka'da Turkan diye biri varmis, iyi fal bakiyormus. 30tl istiyormus, birazdan numarasini verecek arkadasim, taniyaniniz var mi?

Konu basligina yalnis yazmisim, Ayten degil Turkan. Taniyan varsa paylassin Ben cep nosunu aldim yarin baktiracam.

ben duymadım ama inş. iyidir dene bakalım o zaman ilk iş bize yazıyosun yorumları bekliyrz :44:

cumartesi günü emele fal bktırmaya gidicem gelmek ısteyen olursa bırlıkte gıdebılırız.fıyatını sormadım fakat bılen warsa soleyebılır mı?baktıranların dedıklerı cıktı mı?

Evett arkadaslar simdi Aynali Emel gidenler varsa yorumları alayım, ona göre gideceğim. En son YildizAna gittim verdigi vadede bu hafta son hafta bakalım çıkacak mı?

yıldızana tatildeymiş haftaya dönecekmiş bizde haftaya gitmeyi planlıyrz cimcime35 ile değermi sence gidelim mi ???

cumartesi günü emele fal bktırmaya gidicem gelmek ısteyen olursa bırlıkte gıdebılırız.fıyatını sormadım fakat bılen warsa soleyebılır mı?baktıranların dedıklerı cıktı mı?

c.tesi kaçta gideceksin ?? fiyatını bilmiyrm ama bence sor belki uçuk bişey söyler bi aksilik olmazsa seninle gelebilirim ben :13:

c.tesi kaçta gideceksin ?? fiyatını bilmiyrm ama bence sor belki uçuk bişey söyler bi aksilik olmazsa seninle gelebilirim ben :13:

cumartesi 4 te cıkıcam ıstenn osaatlerde gidicem arıyorum işte fıyatını sormak ıcın acann yok.bugun ıstedım gıtmeyıı ama 7 ye kadar alıyolarmışş calıştıgım ıcın zor olur.fıyatını ogrenımeye calışıcagım yınede .. :)

Arkadaslar dun bahsettigim Turkan gittim acikcasi kadin Tarot fali bakiyorum diyor AMA sabit bir yerlere bakip birseyler soruyor sanki. Bana soyledikleri cikar mi cikmaz mi bilmiyorum AMA dilegimin 2 hafta ya gerceklesecegini soyledi. Insallah olur bende size oneririm AMA henuz yorum yapmam icin cok erken.

Bu arada Aynali Emel gidip yorum yapan olmayacak mi?

Arkadaslar dun bahsettigim Turkan gittim acikcasi kadin Tarot fali bakiyorum diyor AMA sabit bir yerlere bakip birseyler soruyor sanki. Bana soyledikleri cikar mi cikmaz mi bilmiyorum AMA dilegimin 2 hafta ya gerceklesecegini soyledi. Insallah olur bende size oneririm AMA henuz yorum yapmam icin cok erken.

Bu arada Aynali Emel gidip yorum yapan olmayacak mi?

Dediklerinde cikip cikmayacagini anlamam icin bu son hafta 3gun 3 hafta demisti bakarim ins cikar bende size olumlu birseyler yazarim :)

kafede mi bakıyor ?

Evet Esanscim istedigin cafeye geliyor ama onermem icin daha cok erken bana istedigim gerceklesmesi icin verdigi tarih cikarsa size de bildiririm, genelde gelecegi yorumluyor. Bakalim :) Bu arada gorusmek istedigim kisilerden birisin, bilesin :KK66:

Evet Esanscim istedigin cafeye geliyor ama onermem icin daha cok erken bana istedigim gerceklesmesi icin verdigi tarih cikarsa size de bildiririm, genelde gelecegi yorumluyor. Bakalim :) Bu arada gorusmek istedigim kisilerden birisin, bilesin :KK66:

merak ettim şimdi bende kızlar inş. çıkar bütün söyledikleri

dün akşam sevgili ceyyda ile buluştuk kızlar :)
ceydanın söylediği kafe kapalıydı bizde önümüze çıkan ilk kafeye girdik kahve söyledik tanıştık sohbet muhabbet derken kafenin garsonu katerina falı baktırmış o da dahil oldu muhabbetimize hislerim kuvvetlidir birdahakine size bakarım dedi telefon numarasını verdi ve çıktık cuma günü ona baktırmayı düşünüyorz ayrıca katerina falı bakıyormuş ama biraz daha üstünde çalışmam lazım dedi ve size bir haber daha altındağda otogarın orda fotoğrafa bakıp yorum yapan bir falcı varmış bize ondan bahsetti. burda onu duyan varmı acaba??

X