İzmir'deki Falcılar

Söylediklerinden çıkan oldu mu ?

evet olmuştu :) ama izmire gider gitmez bi kere daha ugrarım.. istanbulda yaşıyorum burda piyasa uçuk.. en uygun 30 ... 200 leri duyuyoruz..ama izmirde iyi fiyatlar ..
ben birde sevdam cafe sevda hanımı şiddetle öneririm.. o bana isim sölemişti.. sevgilin sana tek taş almış senin gitmeni beklio demişti... geldigimde aynen yaşadım :)

yıllıar önce bornovada bir kafede bakıyordu 7,5 tl idi yıl 2004.. sonra bir astroloji merkezi actı diye duydum.. kadının sölediklerini bir bir yasadım .. 2010 a kadar ... simdi bi 5 yıllık daha gitmek istiyorum... gelecekle ilgili full dogru sölemişti.. nerdedir bu kadın.. bilen var mı?

Belgin Kostak'tan bahsediyorsun sanırım ayrıca Sevdam söyledikleri çıktı mı diyorsun? İzmir'de bir yere gitmek istiyorum bana sadece bir sorumu yanıtlayacak ne kadar para isterse vereceğim. Parasında değilim ama hala bulamadım. :/

Yaa arkadaslar su aynalı emelin no verirmisiniz lutfennnnnn

Mail adresini yazabiliyor musun yada formalite bir mail al oradan atalım mesaj sıkıntımdan dolayı msj gönderemiyorum.

Esanscim bende Ksk'deyim. Sende bu bahsettiginiz Nergiz numarası var mı yada yeri nerde bilen?

Mail adresini yazabiliyor musun yada formalite bir mail al oradan atalım mesaj sıkıntımdan dolayı msj gönderemiyorum.

xxxxxxxxxx çoook tskr ederim :)) aynalı emelin No demi :)[/QUOTE]

Betulcum mail gonderdim, kontrol eder misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
sevdam cafede ben baktırdım deli gibi sıra bekleniyor cidden
o kadar beklemeye değer mi tartışılır
verdiğim paraya değdi diyebilirim ama verdiği tarihler tutmadı
2 kere gittim

birkaç hafta önce gittiğimde hamilesin dedi ama yok öyle bir şey
verdiği isimler şaşırtabiliyor
geçmiş için de çok fazla şey söylemedi aslında
sanırım sadece yazdığı isimler isabetli olunca şaşırttığı için tutuluyor

tmm cnm istersen xxxxxxxxxxxxx ordan haberleşelim burdan yapamıcaz sanırım

böylede olmuyor görünmüyor iletişim adresin.uygun saatlerini yaz bana birgün biyerde buluşalım buca da. mesela biliyormusun postanenin yanında köşem kafe var ihtiyari durağında orası sanada uyarsa gelirim.tanışmış oluruz hem. küçük yer olsun telefonlarımızıda veremiyoruz buradan çarpışabilelim en azından öpüyorum.

izmirde bir falci gülistan taşınmış die duydum telefon numarasını bilen varsa bana msj atabilir mi acaba?

YUPPİİİ
aynalı emelin telefonunu sayın saftorikimben sayesinde öğrenmiş bulunuyrm
önce yıldız ana
sonra aynalı
sevdam cafe sevda
ve en son nergis de bitirip deneyimleri paylaşıcam arkadaşlar:44:

Son düzenleme:

salı akşamı saat 19:30 ihtiyarı durağın ordaki köşem kafe uygundur cnm senin içinde uygunsa yarın akşam grşrz

banada emelin numarasını ozelden verebilir misiniz?yıldızanada tatıldeymiş oda pazar gunu dönucekmiş onuda denedıkten sonraa yorumlarımı paylaşırımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…