Söylediklerinden çıkan oldu mu ?
Çok sevgili hilari,emelin tel no.sunu verdiğin için teşekkür ederim.Kısmetse ancak haftasonunda gidebilirim.Sonucu buraya yazacağımdan emin olabilirsin...
yıllıar önce bornovada bir kafede bakıyordu 7,5 tl idi yıl 2004.. sonra bir astroloji merkezi actı diye duydum.. kadının sölediklerini bir bir yasadım .. 2010 a kadar ... simdi bi 5 yıllık daha gitmek istiyorum... gelecekle ilgili full dogru sölemişti.. nerdedir bu kadın.. bilen var mı?
Belgin Kostak'tan bahsediyorsun sanırım ayrıca Sevdam söyledikleri çıktı mı diyorsun? İzmir'de bir yere gitmek istiyorum bana sadece bir sorumu yanıtlayacak ne kadar para isterse vereceğim. Parasında değilim ama hala bulamadım. :/
Yaa arkadaslar su aynalı emelin no verirmisiniz lutfennnnnn
Mail adresini yazabiliyor musun yada formalite bir mail al oradan atalım mesaj sıkıntımdan dolayı msj gönderemiyorum.
Söylediklerinden çıkan oldu mu ?
Mail adresini yazabiliyor musun yada formalite bir mail al oradan atalım mesaj sıkıntımdan dolayı msj gönderemiyorum.
Esanscim bende Ksk'deyim. Sende bu bahsettiginiz Nergiz numarası var mı yada yeri nerde bilen?
Belgin Kostak'tan bahsediyorsun sanırım ayrıca Sevdam söyledikleri çıktı mı diyorsun? İzmir'de bir yere gitmek istiyorum bana sadece bir sorumu yanıtlayacak ne kadar para isterse vereceğim. Parasında değilim ama hala bulamadım. :/
Betulcum mail gonderdim, kontrol eder misin?
Betulcum mail gonderdim, kontrol eder misin?
Çok teşekkür ederim canım hemen bakıyorum :)Betulcum mail gonderdim, kontrol eder misin?
Çok teşekkür ederim canım hemen bakıyorum :)
tmm cnm istersen xxxxxxxxxxxxx ordan haberleşelim burdan yapamıcaz sanırım
tmm cnm istersen xxxxxxxxxxxxx ordan haberleşelim burdan yapamıcaz sanırım
böylede olmuyor görünmüyor iletişim adresin.uygun saatlerini yaz bana birgün biyerde buluşalım buca da. Mesela biliyormusun postanenin yanında köşem kafe var ihtiyari durağında orası sanada uyarsa gelirim.tanışmış oluruz hem. Küçük yer olsun telefonlarımızıda veremiyoruz buradan çarpışabilelim en azından öpüyorum.