İzmir'deki Falcılar

Aynali Emel nosunu bana da atar mısınız arkadaslar?

Ayrıca Cafe Daisy Mujgan cok iyi biliyor dedi en az iki tanıdığım, gercekten çıkıyor mü dedikleri?

daisy cafe alsancakta aslında yolumuz düşünce gidebilir mesele haftaiçi bir akşam gidilebilir istersen beraberde gidebilirz

maaralcım slm

yıldızanaya burdan tanıştığımız bir arkadşala gideceğiz istersen sende gelebilirsin
angel kim bu arada cafede falan mı bakıyr?? bakıyorsa hangi cafede bilgi verirsen sevinirim teş.

Son düzenleme:
Çok nazik birisin Carpedisunny kızı.Sen de hep huzur ve mutlulukla varol

Esanscim günaydın, yazını simdi görebildim. Canım ne desen haklisin ben senin gibi düşünemedim. Senin yazını okuyunca hak verdim. Ama bir yazıda sanki esans Nergis cok övdü diye bir yazı gördüm. Var mı gercekten öyle birşey? İlla ki bir yere gideceğim. Hihiihhiiii en son YildizAna'da kalmıştım. Hatta bana takılıp, yalnız göndermeyen arkadaslarım,ablam '' Kızım kendine evde bakmadan birini bul. '' diyorlar :))))

Çok nazik birisin Carpedisunny kızı.Sen de hep huzur ve mutlulukla varol

daisy cafe alsancakta aslında yolumuz düşünce gidebilir mesele haftaiçi bir akşam gidilebilir istersen beraberde gidebilirz

Evet yerini cok iyi biliyorum ben ama fala gercekten iyi bakıyor mü Mujgan, önemli olan o, bosu bosuna gitmekte var..

slm Carpedisunnycm , şaşırdım :44: çünkü ben Nergizi çok övmedim .20-25dk fal bakması , ve şimdiki zamanla ilgili genellikle doğru tahminlerde bulunması artıydı.Bir de gördüğüm rüyayı rüya olduğunu ben söylemeden tarif edip yorumlamıştı 2 defa.söylediklerinden 2 ufak tefek şey oldu.Bir başka olayda onun tam dediği gibi olmasa da oldu.Ama söylediği diğer önemli şeyler olmadı (ama söylediklerinin tersi durumlar da olmadı).Vadelerin çoğunluğu tutmadı.burada nergizle ilgili yorumlarımda onunla yeni tanıştığımı ,ortanın üstü ,denenebilir bir falcı olduğunu ancak gelecekle ilgili söyledikleri çıkmadan onunla ilgili tam kesin bir tarif yapamayacğımı söyledim.Onu çok övseydim : 'böylesi izmirde görülmedi ,süppeerr ,harikaaa ,muhteşemmm, mükemmel, ina-na-mı-yoruum ,hala şoktayım ,ben böyle yetenekli bir falcıyla tanışmadım , çok şaşıracaksınız ,hala etkisi altındayım , herşeyi ,herşeyi biliyor,geçmiş ,şimdiki zaman her söylediği tuttu ,yok böyle bir şey , gelecekle ilgili ne dediyse çıktı , çıkıyor , mutlaka gitmelisiniz ,pişman olmayacaksınız ,çok iyi bir falcı , çok tavsiye ediyorum ,kaçırmayın derim 'gibi şeyler yazardım:131:

Son düzenleme:

Bir bakıma esanscim aslında fala bakıyorlar ama bugüne dair, ama gelecege dair söyleyecek sözü olan falci yok. Bu arada senin yorumunla Mujgan gitmedim bugün.

maaralcım slm

yıldızanaya burdan tanıştığımız bir arkadşala gideceğiz istersen sende gelebilirsin
angel kim bu arada cafede falan mı bakıyr?? bakıyorsa hangi cafede bilgi verirsen sevinirim teş.

ne zaman gideceksiniz bu hafta degilde haftaya anca gidebilirim nasıl haberleşecegiz angel kemeraltında polat kafede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…