gitmek istiyrm özellike şu aralar çok ihtiyacım var değişik var mı bildiğin emel olabilir aynaya bakıyrmuş birde su falı bakan var tel no yazamıyrsun ama en azından şunda çok etkilendim dersen ou araştırayım :)
not: bu arada evet çok yaratıcıydı
Merhaba aynali emelin No sanırım sizde var bana da verirseniz çok mutlu olacağım tsklr :)emel hanımın telefonu mu lazım :d
Su falı bakan var mı benim bı bildigim Pasakli o da artık eskisi gibi bakmıyor Yildızana iyi o da söyledikleri tarihleri bekliyorum artı Yildızanada su oldu yazanlardan toparladınız her gidene bu cocuk seni çok seviyo yalan söylemiyor Guven mı diyo bana öle dedi burda yazanlar da öle yazdıaynali emeli çok merak ediyorum no yazan olursa benim gibi şifreli sevinirim :)))
Aynali Emel nosunu bana da atar mısınız arkadaslar?
Ayrıca Cafe Daisy Mujgan cok iyi biliyor dedi en az iki tanıdığım, gercekten çıkıyor mü dedikleri?
şimdi ile ilgili biliyor daha çok. gelecek için pek parlak değil falı.
rica etsem nergz hnımın telfnunu özelme atarmısıncanım bende sevdim nergiz hanımı,ileriye dönük olumlu şeyler de söyledi fakat yıllar önceki erkek arkadaşımın sevgisinin nazarından kısmetin kapandığını, kurşun döküyormuş döktürmemin iyi olcağını söyledi.bilemiyorum belki ileri ki zamanlarda bunun için de gidebilirim.yani böyle nazardan kısmet kapanması olabilir mi tam bilemiyorum ama bilen varsa açıklarsa sevinirim
Sana özelden yazmak istedim ama izin yok kısıtlı mesaj sayımdan. Sen ''Muhtesemsin'' esanscim.. Saol, Varol.
Gidersen Emel haberimiz olsun
bi şekilde kodlasan nlur yha çok lazımmmmçok nazik birisin carpedisunny kızı.sen de hep huzur ve mutlulukla varol
Su falı bakan var mı benim bı bildigim Pasakli o da artık eskisi gibi bakmıyor Yildızana iyi o da söyledikleri tarihleri bekliyorum artı Yildızanada su oldu yazanlardan toparladınız her gidene bu cocuk seni çok seviyo yalan söylemiyor Guven mı diyo bana öle dedi burda yazanlar da öle yazdıaynali emeli çok merak ediyorum no yazan olursa benim gibi şifreli sevinirim :)))
bi süre tatilden sonra yine burdayım ben emelide yıldızanayada denemedim çünki ev ortamından ürküyorum meraktan çatlıyorum ama yinede gidemem su falı bakan biri varmı demişsin benim bildigim angel bakıyor başka birine denk gelmedim nasıl bakıyor diye sormadan söyleyeyim angel benim artık vazgeçilmezim oldu söyledigi bir çok şeyi yaşadım vadesi olan yaz sonu olarak verdigi vadeyide bekliyorum
ya rica ediorum şu nergisin ew adresni yda telefonunu verin yhanergis'i aradım yarın 2.5'da randevu aldım esans çok övdün bakalım umarm iyi şeyler söyler. Gelecekle ilgili vaadleri tutuyor mu ki? Birde pazartesi evraka'ya gidicembaşka da kalmadı zaten.
canım bende sevdim nergiz hanımı,ileriye dönük olumlu şeyler de söyledi fakat yıllar önceki erkek arkadaşımın sevgisinin nazarından kısmetin kapandığını, kurşun döküyormuş döktürmemin iyi olcağını söyledi.bilemiyorum belki ileri ki zamanlarda bunun için de gidebilirim.yani böyle nazardan kısmet kapanması olabilir mi tam bilemiyorum ama bilen varsa açıklarsa sevinirim
özel msj hakkım yok ama falcılara ilgim çok olduğundan her türlü gelirim :) bucada oturuyrm hancıyı biliyorm istersen beraber gidebiliriz
özelden mesaj atarım benim noyu ara beni gidelim uyar yeminle
Ben No yazdığımda yazi olarak yazdım mesela bir Yildızana alti Yildız ana die öyle yazarsan sanırım sıkıntı olmayacak tekrar yazabilirmişim No tsklr :)