evvet kızlar 6.aydaki beklenen mutluluk zammını aldımbunu bana Yıldızana-Angel-Fatoş net olarak söyledi, Tarot kahini ise daha düşük alıcan dedi ama daha yüksek aldım çok şükür. ve dün akşam Angel a gittim bana 7. ay özel hayatta olumlu gelişmeleri söylerdi hep, şimdi ise 8.ay yani ağustosa kaydırdı of ya bakalım gerçekleşenleri söylüyorum lütfen sizlerde paylaşın....
Çok güzel yazmışsınız, eline saglık.. Haklisin!
Burdan çıkan sonuc YildizAna biliyor mu? Bana söylediği çıksın istiyorum. :/
Carpedisunnycm teşekkür ederim .Senin tarafından bakınca sen de haklısın.
Yok ciddiyim finali çok iyi bitirmissin, her fırtınanın sonunda güneş acar. Bunu hep unutuyoruz. Sanırım bende de zamanla bunu yasayacağım Allah'ın izniyle...
Evet , unutuyoruz . Neyseki acı ve üzüntülerin bile bir pil ömrü var.Yeterki içindeki anlamı ,öğrenmemiz gereken mesajı anlayalım.Mesajı, dersi anlamazssak tekrar tekrar aynı komposizyonların içine çekiliriz.( Hayırlısıysa eğer) senin için dileğim bu :127:
evvet kızlar 6.aydaki beklenen mutluluk zammını aldımbunu bana Yıldızana-Angel-Fatoş net olarak söyledi, Tarot kahini ise daha düşük alıcan dedi ama daha yüksek aldım açok şükür. ve dün akşam Angel a agittim bana 7. ay özel hayattaca olumlu gelişmeleri söylerdi hep, şimdi ise 8.ay yani ağustosa kaydırdı of ya bakalım gerçekleşenleri söylüyorum lütfen sizlerde paylaşın....
Esanscim Varol!Tesekurler...
canim yildizananiin dedikleri ciktimi yani... Bana dediikleri de cikar insllah
canim yildizananiin dedikleri ciktimi yani... Bana dediikleri de cikar insllah
izmirde keyifle gidilecek bir falcı yok yaa(
Çıkar insallah bana da hayatımı tanıyor gibi anlattı.. Söyledikleri de çıkar YıldizAna'nin inşallah..
elektrik meselesi bu şekerim bana çıkıyor, sadece vadede ay olarak gördükleri yıl olarak çıkıyor yani uzun vadede çok başarılı bence...
Öncelikle herkese iyi geceler,
KK 1 saat önce üye oldum. Yaklaşık 2 aydır sizin yazdıklarınızı Google vesilesiyle okuyordum. Ve en son yazınız ve yorumlarınız üzerine Altindag Yildizana'ya gittim bugün. Bana yaşadıklarımı birbir anlattı. Özel,aile vs vs.. Erkek arkadaşımla nasıl tanıştığımı, nasıl ayrıldığımızı vs vs.. Açıkcası bende şaşkınlık yarattı. Gelecek için söyledikleri 3 gün ile 3 hafta. Şimdi beklemedeyim. Eğer çıkarsa size kesinlikle onerebilirim. Ama bugünu biliyor onu net ifade edebilirim.
Eğer tavsiye edeceğiniz iddialı bir falci varsa belirtirseniz sevinirim.
Teşekkürler :)
bana verebilirmisin yıldızana nın telefonuu mümkünse