İzmir'deki Falcılar

evvet kızlar 6.aydaki beklenen mutluluk zammını aldım bunu bana Yıldızana-Angel-Fatoş net olarak söyledi, Tarot kahini ise daha düşük alıcan dedi ama daha yüksek aldım çok şükür. ve dün akşam Angel a gittim bana 7. ay özel hayatta olumlu gelişmeleri söylerdi hep, şimdi ise 8.ay yani ağustosa kaydırdı of ya bakalım gerçekleşenleri söylüyorum lütfen sizlerde paylaşın....

Burdan çıkan sonuc YildizAna biliyor mu? Bana söylediği çıksın istiyorum. :/

Burdan çıkan sonuc YildizAna biliyor mu? Bana söylediği çıksın istiyorum. :/

Carpedisunnycm teşekkür ederim .Senin tarafından bakınca sen de haklısın.

Yok ciddiyim finali çok iyi bitirmissin, her fırtınanın sonunda güneş acar. Bunu hep unutuyoruz. Sanırım bende de zamanla bunu yasayacağım Allah'ın izniyle...

Yok ciddiyim finali çok iyi bitirmissin, her fırtınanın sonunda güneş acar. Bunu hep unutuyoruz. Sanırım bende de zamanla bunu yasayacağım Allah'ın izniyle...

Evet , unutuyoruz . Neyseki acı ve üzüntülerin bile bir pil ömrü var.Yeterki içindeki anlamı ,öğrenmemiz gereken mesajı anlayalım.Mesajı, dersi anlamazssak tekrar tekrar aynı komposizyonların içine çekiliriz.( Hayırlısıysa eğer) senin için dileğim bu :127:

200tl ya bildiğinz geçmişi , şimdiki zamanı 10 dakika dinlemek isteyenler (onların deyimiyle' yurdum insanları' )yerini arayıp bulsunlar.

Esanscim Varol! Tesekurler...

canim yildizananiin dedikleri ciktimi yani... Bana dediikleri de cikar insllah

SLM arkadaşlar,niğar denilen bayan hakkında bilgisi olan varmı? Düşmüşüm bi yola o falcı senin öbürü benim, frenimde yok git git.Angel ı bilmiyorum genelde iyi şeyler yazılmış ama bi tek o kaldı galiba.Yıldızana birde telefonunu veya ulaşabileceğim bi yolu özelden atarmısınız.Dün ikinci kez funda ya gittim yorumları iyi tutmuştu bakalım ikinci nasıl olacak.Bu arada sibel i denemelesiniz bence yayla cafe de idi ayrılmış ama sanırım yine geliyormuş gelirse dökülürüm burdan size.

izmirde keyifle gidilecek bir falcı yok yaa (

evet canım herkeslerin özgür fikridir ama ben ençok keyif aldıklarım olarak sırasıyla şöyle diyebilirim:
1- Yıldızana
2- Angel
3- Fatoş
Herkes kendine göre sonuçları yazarsa forumumuz biraz kıpırdar ve değerlendirmeler çok önemli...
haydi bakalım klavye başına

gittik bugün yıldızanaya dedikleri çıkarmı bilmiyorum.ama geçmişte bildi denebilir.çıkanlar yazsalarda bizde umutlansak...

Selam arkadaslar,

Ben toplam da 3 falciya gittim.

1 - Cafe Cookie Sevgi ( 2 defa gittim ikisinde de tarih verdi ama çıkmadı herikiside. )
2 - Cafe Daisy Metin ( 1 defa gittim tarih verdi aradan 2 ay gecti çıkmadı. )
3 - YildizAna gittim ( 10 gün önce geçmişimi icimi okurcasina bildi ama gelecek için son 2 hafta beklemedeyim. Çıkarsa yazarım. )

Bunların harici, ''Aaaa suna git'' diyecek biri var mı diye sormuştum ama kimse ses çıkarmadı. Sanırım İzmir'de adam gibi fal bakan birileri yok.

aynen cnm bende aynı şeyi yaptım hep takip ediyorum ama yazmk nasip olmamıştı yıldızanaya ulaşmak için telefon numarası verebilir sin bana bir de isteyen olursa beraber de gidebilirz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…