İzmir'deki Falcılar

canım çok teşekkür ederim .denemem lazım al burdada var bi fal hastası

bende burdaki yorumları gördüm ve yorumların çoğu olumluylu. Geçen gün yıldız anaya gittim denemek için ve gerçekten herşeyi biliyor insanı rahatlatıyor herkese tavsiye ederim denemelisiniz. Memnun kalıcağınızdan eminim

Yıldızana'nın no bu gitmek isteyenler ulaşabilir arkadaş gayet akıllıca bilgilendirmiş bizi teşkkürler :)

yıldızanaya gitmek istiyrm ama nasıl ulaşacağımı bilmiyrm msj hakkımda yok rica etsem özelden bana atabilir misiniz

gelmek isteyenlere numaramı veriyorum bana ulaşıp beraber gidebiliriz

xxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçenlerde yengem alsancaktaki bir falıcıya gitmiş, 17.5 fiyatı .Herşeyi bilmiş
:26: Yerinide sordum çok karışık ,bir gün senide götürürüm dedi. Yaaaaa nerde bu yer

Son düzenleme:
İletişim bilgileri paylaşmanın yasak olduğu yazıldı defalarca, buna rağmen adres, telefon, mail adresi vb. bilgiler paylaşmaya devam edilmesi halinde uyarı verilecektir...

Ya arkadaşlar nigarı deneyen yok galiba ben aradım kadını belli bi yeri yok çağırıyorsun geliyormuş.ama en az iki kişi isterim dedi.buca ya gelen varsa hancı da baktıralım isterseniz tabii.bunada tek gidilmiyor herker bi türlü.hep aynılarına gidiyoruz ne bileyim denemekmi lazım.birde birkaç gün önce den aramak isteniyor hanfendüü. Gelen olursa benimle özel den mesaj atın numaranızı ben ararım sizi uyarım yani.

özel msj hakkım yok ama falcılara ilgim çok olduğundan her türlü gelirim :) bucada oturuyrm hancıyı biliyorm istersen beraber gidebiliriz

sabit numarası var sadece.aynalı emel xxxxxxxxxxxxxxxxx :))) moderatörler bunu keşfederlerse kripto çözmeyi öğrenmemizi öneriyorum kızlar
Ben No yazdığımda yazi olarak yazdım mesela bir Yildızana alti Yildız ana die öyle yazarsan sanırım sıkıntı olmayacak tekrar yazabilirmişim No tsklr :)

Alamadım yazi olarak yazılsa benim yaptıgım gibi alabilirim :/

gitmek istiyrm özellike şu aralar çok ihtiyacım var değişik var mı bildiğin emel olabilir aynaya bakıyrmuş birde su falı bakan var tel no yazamıyrsun ama en azından şunda çok etkilendim dersen ou araştırayım :)

not: bu arada evet çok yaratıcıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…