- 10 Haziran 2012
- 161
- 3
Funda Hanım'a sanırım 5-6 ay önce fal baktırmıştım. Hoşuma da gitmişti o zamanlar hayatımda netleşmeyen bazı şeyler olduğundan netlik kazanınca tekrar gitmeye karar vermiştim. Ama çalıştığı Daisy Cafe'den ayrılmış, kafe sahibi de hala çalıştığını ama nerede olduğunu bilmediğini söyledi. Aranızda Funda'nın yerini bilen var mı ki?
merhaba Torpu
benden bundan 2 ay önce gittim ve burdaki arkadaşları uyarmak için yazdım ama kimse umursamamış Allahtan para kaptırmadım
Sanırım bu aralar fallara sarmış durumdayım normalde son 1aydir boyleyim.ciddi beraberliğim bitti 1 ay önce ve onun geri donecek mı donmeyecek mı diye düşünüyorum 1 aydır. Aglanacak durumdayım halime sanırım.
Ve bana hangi falciya gitmem konusunda yardımcı olun ltf..
( Cafe daisy Metin seni 10 gün sonra arayacak ama hayırlı değil bosver dedi ama 1 ay oldu aramadı. Cafe cookie Sevgi arayacak bununla evleneceksin dedi tarihide 19 Mayıs dedi bugün Haziran 13. Hafta sonu Yildizana'ya gittim seni 3gun 3 hafta arası arayacak dedi bekliyorum. Cafe Daisy Metin hayırlı değil dedi ama Cafe Cookie Sevgi ve Yildizana hayırlı dürüst biri dedi. )
Lütfen bana yardımcı olun LÜTFEN bana sizce en doğru cevabı kim verir kime gitmeliyim? Aramasını çok istiyorum ve hala çok seviyorum.
Cevap verecek arkadaslara şimdiden sonsuz teşekkürler.
Sanırım bu aralar fallara sarmış durumdayım normalde son 1aydir boyleyim.ciddi beraberliğim bitti 1 ay önce ve onun geri donecek mı donmeyecek mı diye düşünüyorum 1 aydır. Aglanacak durumdayım halime sanırım.
Ve bana hangi falciya gitmem konusunda yardımcı olun ltf..
( Cafe daisy Metin seni 10 gün sonra arayacak ama hayırlı değil bosver dedi ama 1 ay oldu aramadı. Cafe cookie Sevgi arayacak bununla evleneceksin dedi tarihide 19 Mayıs dedi bugün Haziran 13. Hafta sonu Yildizana'ya gittim seni 3gun 3 hafta arası arayacak dedi bekliyorum. Cafe Daisy Metin hayırlı değil dedi ama Cafe Cookie Sevgi ve Yildizana hayırlı dürüst biri dedi. )
Lütfen bana yardımcı olun LÜTFEN bana sizce en doğru cevabı kim verir kime gitmeliyim? Aramasını çok istiyorum ve hala çok seviyorum.
Cevap verecek arkadaslara şimdiden sonsuz teşekkürler.
Merhaba ! zaten falcıların çoğunluğu vadeyi hiç tutturamıyor , ortalamanın üstünde olanları bile ender bilebilyor. O yüzden kesin ve net 'şuna gitmelisin' demek hem de binlerce kişinin okuduğu bir yerde cesaret ister.O da bende yok .Büyük sorumluluk bu .Çünkü az çok para veriliyor, umut bağlanıyor .Herzaman , kötü bakan falcı var ama bir iyi bir kötü fal bakan da var.Sürekli hem olayları hem vadeleri bilebilen ultra falcıyı kimse aramasın çünkü öyle biri yok.
Carpedisunny İnsanı :) şu sıralar aşırı duygusal ve hassas olduğundan iyi br falcının bile sana doğru dürüst bir fal bakabileceğini sanmıyorum.Aşırı duygusal yoğunluk manyetik düğüm yaratır.Bir de falcı seni üzmemek ya da kaçırmamak adına senin hoşuna gidebilecek şeyleri söyleyebilir çünkü senin durumun onda da duygusal baskı oluşturur.İş, arkadaş, akraba çevresinden aşırı hassas dönemden geçen insanları ne falcıya götürürüm ne de öneririm .Falcı malcı bilmiyorum derim :))hiç haber ya da bilgi vermem.Onların tabi ki kendilerinin de elinde olmadan ,içine düştükleri hassasiyeti , kırılganlığı , para vererek umut istemeleri beni tedirgin eder , üzer. O yüzden çorbada benim de tuzun olsun asla istemem.Fala lay lay lom bakış açısı olan insanlarla gitmek en güzeli , hafif hafif böyle. O zaman fal da kasılmadığı için nispeten daha kaliteli olur kimse de zarar görmez.
Gerçekten çok sıkıntılı , oldukça zor bir durum içindesin .Anlıyorum kafanı dağıtmak , istediklerini duymak istiyorsun.40-45 gün hiç fala gitmesen şu pus ,toz ,duman dağılsa .Bu ruh halindeyken fal da karışır.Merak etme herşeyin bir zamanı var .Fırtınılar da ne kadar şiddetli olursa olsun bir gün diner ve güneş doğar eninde sonunda:112:
Ben gecenlerde funda hanıma baktırdım kıbrıs sehitlerinde bi ara sokakta boncukulu bayramın oldugu cafede ama cafenin adını bilmiorm..
YildizAna yapılan yorumlar üzerine gitmiştim sanırım çok memnun kalan olmamış. Benimle ilgili bütün detayları söyledi bana ve istediğim cevabı verdi bana ama fazla ümitlenmeyimm.. İzmir de güzel fal bakan kisi yok sanırım..
Benimde durumu bildi ince detayına kadar. 3gun ile 3hafta vade verdi. Bakalım çıkar inşallah.Bana güzel seyler söyledi ve suanki durumumu bildi o yüzden tavsiye ettim ama beğensen olmamış bakalım dedikleri çıkacak mı Bu arada buca eceye gittim tarihler verdi baktiran çıkan oldumu merak ediyorum
merhaba kızlar ben istanbulda yaşıyorum bundan 1 kaç ay önce izmirde bulundum,alsancakta bir cafede fal baktırmıştım,memnunda kalmıştım.Cafenin adı aklımda değil bakan kişinin adı nikoydu belki takma adıda olabilir.Tarot bakmıştı bana memnunda kalmıştım.Sevinç pastanesinde aşağıya doğru inmiştik bir yerden sol döndük aşağıda bir kahveydi.Eski bir binaydı hatırladığım kadarıyla bide wcsinde çamaşırmakinası vardı :)
Arkadaşlar herkese selam yeni üye oldum bu siteye uzun süredir takip ediyordum dayanamayıp üye oldum.
Ben bir fal manyağıyım dayanamıyorum.gülistandan size haber vereyim antalyada filan değil herzamanki gibi kaybolup fiyatı arttırıyor.200 tl ye bakıyormuş. Nerede olduğunu öğrenemedim söylemiyorlar hanende nin üzerinde idi şimdi yok. Yerini tespit eden olursa benden önce yazarsanız sevinirim.
Arkadaşlar herkese selam yeni üye oldum bu siteye uzun süredir takip ediyordum dayanamayıp üye oldum.
Ben bir fal manyağıyım dayanamıyorum.gülistandan size haber vereyim antalyada filan değil herzamanki gibi kaybolup fiyatı arttırıyor.200 tl ye bakıyormuş. Nerede olduğunu öğrenemedim söylemiyorlar hanende nin üzerinde idi şimdi yok. Yerini tespit eden olursa benden önce yazarsanız sevinirim.