- 29 Mart 2012
- 147
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım Alpaydı ama şimdi nerde bilmiyorum en son ayrıldı demişlerdi
tam olarak yerini tarif edermisin ben dün gittim o tarafa ama bulamadım öyle biyer postahaneye yakınmı yoksa küçükpark tarafındamı? yada tam adını ögrenebilirmisin?
Haselnut sen şu sıralar Angeli takibe almıştın .Nasıl söylediklerinden çıkan oldun mu? Sana da 'Kartlarını açık oynamak ' lafını söyledi mi ? ( bana söyledi )
yeri tam seyde ziraat bankası yıkıldı hani merkeze cıkarken postahane sokagı var cantacı var hatta cantaları dısarıda orda bahane cafe diye sorsan gösterirler canım
Başka seyler yazsam ama neyse onların yüzüne bakıp gülümserken saydiriyorum içimden para verip saydiriyorsunuz yani )))))
öle bişey olursa verme para şahsen ben onu yapıyorum gıdıyorum kasaya kahve kaç para veriyorum cıkıyorum veya başkasına baktırıyorum begenmedıgım kışıye bırde paramı verıcem olmaz canım sende verme bence saymada içinden boşuna ha bendede çok cırtlar var hatta şuan için angel harıç hepsı cırt walla bırde şu facede buldugum tarot kahını nette ıyı baktı izmire gelıcekmış yerleşıcekmış gıdıp yüzyüze denemek istiyorum başkada boş walla bı denemedıgım nacıye ve pasaklı kaldı onlarıda deneyınce artık izmirin tüm falcıları kankam olucak sanırım ara versem tam süper olucak
Doğru söylüyorsun ben Angel gitmedim oranın yeri nerde acaba ve kim bakıyor bide ona gıdayım bari
şuan fiesta kafedekiler çok güzel bakıyolar atilla ve leoyu tavsiye ederim...
İnşallah dediği güzel şeyler sanada banada çıkar