Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebegim ya bana mutlaka numara lazım nasıl alabilirim kimde vardır ki başka
kesınlıle haklısınız alsancakta kemal var dedıler fıestada cenk var dedıler gıttım huzrana uğradam sonra sevgı hanıma baktır dedıler o bıraz ıyıdı kemeraltında ömer mustafa sevdam gıttım ama sorunum olmayan konulara dahıl edıldım benım hayatımda olmadıgını soyledıgım halde bırde fırca yedım garıp ınsanlar benım için suan en ıyı benı anlayan kısılerden biri nıko dur diğerıde batudur kemeraltındalar nıko asmaaltı olması gerek Batu cafedem de batu yu tavsıye ederım
canım banada emelin nosunu verirmisin lütfen ya ne zmandır numarasını arıyorum bulamadım sen cvp bekliyorum...
Hangi Sevgi'den bahsediyorsun canım?
Hangi Sevgi'den bahsediyorsun canım?
kızlar selcukbedevidebı kadın varmış bılgısı olanlardan yorum istiyorum ve varsa tlf öpüldünüz
50 mesajım dolar dolmaz sana mesaj atıcam canım söz...
arkadaşlar, ben yeşilyurttaki emele baktırdım, bir arkadaşım ve onun annesiyle gitmiştim. üçümüze de dediklerinin tek bir tanesi bile çıkmadı, hiçbişey bilmiyor.
emın olkı tanımadıgım falcı yok
Evet canım bayanım adımda dilek artık herkes tanıyo benı adımıda bılıyolar canım murat cok ıddalı fakat bende bısey tutmadı yanı bazı ufak tefek seyler dısında cep tlf yok bende ama netten bak cafeden ulasırsın
birisi yazmıştı murat elimi öptü,çok saygılı diye.benimde elimi öptü bu çocuk müşteri tutmak için yapıyo olmasın?
kemeraltında falcı batu var bence ona gıtarkadaşlar neredeyse izmirdeki falcıların 4/1 ini biliyorum, gittim, fakat bir noktadan sonra birşey göremez oluyorlar. şöyle birşey öğrendim, bu kişinin kendisinden kaynaklanıyormuş, yani ister istemez kendimizi kapatabiliyormuşuz.
neyse, istanbul süper falcı var giderseniz bakırköyde isimci lakaplı bir erkek var, dışarıdan minik bir ev yemeği yapan yer ve fal levhası yok. gizli yapıyorlar. çok müşterisi oluyor. 4-5 gün öncesinden randevu alınması gerekiyor.
izmirde müjgan, murat herkes tarafından bilinir, iyi bakarlar, ama bazen frekansları karışıyor yani yanında arkadaşın var ise onunla karışabiliyor senin durumun. hatta bir keresinde bakan kişi ile göz göze geldim o bile yetti, onların masasında oturmuyorum fakat duyuyorum anlatımını ve beni anlattı :))
bana hep büyü çıkıyor arkadaşlar. inanırmısınız? ne yapmak lazım?
zamanında evet rahatsızlık duyduğum için bende o türde tedavi gördüm fakat şu an kendimi eskiye nazaran çok şükür iyi hissetmeme rağmen çabalıyorum fakat birşey başaramıyorum (
yani bana çok zaman öncesi de söylenmişti, ne yaparsan yap, son noktada işin, aşkın uğraşın bitecek.
bir fikri olan var mı?
herkese hayırlı akşamlar.