İzmir'deki Falcılar

Büyü yaptıran kişi çok büyük günaha giriyor şeytanla işbirliği yapıyor ama büyü de Allah istemezse tutmaz.Bir de Angela baktırsan canım ben kahve falı baktırdığımda o anki kişinin bana söylemediği bir şeyi söylemişti o zaman inanmamıştım sonra doğru çıktı.Gelecek değil de böyle büyü falan varsa görebilir diye düşünüyorum.Çünkü bana söylediği kişinin başına türlü türlü felaketler geliyordu arabasında iğne buluyordu kaza yapıyordu ölümden dönüyordu.Üstünde bile iğne buluyordu küflü.Angela bunu söylemeden kendi söylemişti büyü var diye o kişinin üstünde.Bana demedi mesela.Nazar içinde sana aktarlarda vardır üzerlik tohumu onu al arada ağırlık hissettiğinde evde bir tavada az tuzla yak tütsüle biliyorsan felak ve nas dualarını da okursan iyi olur.

teşekkür ediyorum. nerede bu dediğin kişi ve evet çok günah ama yapıyorlar işte. 10 yıldır toparlanamama durumundayım. görünüşte çok iş yapıyor gibi görünsem de cepte para yok.

yine de halimize şükür.

üzerlik tohumunu da deniyeceğim.

örnekköy okulun orada in, sağa dön. cami var. caminin orada yol ikiye ayrılıyor, sağa dön, sona kadar git. yanlış hatırlamıyorsam, sonran ikinci sokak. oraya dön, karşına dağ etekleri çıkacak. üstteki (dağ eteğindeki) yola doğru çık ve sağdan ilk ev. sanırsam 3 katlı idi. kalabalığı görürsün eğer hala yaşıyorsa..

zaten orada bakkala sorsan bilir. ama bulaşma derim. çünkü normal bir kadın değil.

pasaklı birsenden bahsediyosun demi canım ben ortaokuldayken annemlerle gitmiştim şimdi üni bitti :) herşeyi bildi üç harflileri var diyemi normal degil diyosun :)

pasaklı birsenden bahsediyosun demi canım ben ortaokuldayken annemlerle gitmiştim şimdi üni bitti :) herşeyi bildi üç harflileri var diyemi normal degil diyosun :)

evet, içimi daralttı o. o yüzden o kadını boşver. içini açacak kişilere bak :KK66:

içini daraltanlardan (sana manevi zararı dokunacaklardan) uzak dur.

hayırlı geceler dilerim.

teşekkür ediyorum. nerede bu dediğin kişi ve evet çok günah ama yapıyorlar işte. 10 yıldır toparlanamama durumundayım. görünüşte çok iş yapıyor gibi görünsem de cepte para yok.

yine de halimize şükür.

üzerlik tohumunu da deniyeceğim.

Angel ,Polat cafe de kemeraltında.Gidersen yazarsın canım ne dediğini.Nazar da aslında etkileyebilir çünkü bir laf var nazar insanı mezara,deveyi kazana koyar diye.İnşallah kurtulursun olumsuzluklardan :)

evet, içimi daralttı o. o yüzden o kadını boşver. içini açacak kişilere bak :KK66:

içini daraltanlardan (sana manevi zararı dokunacaklardan) uzak dur.

hayırlı geceler dilerim.

benim izmirde en iyi bildigim en iyi bakan o valla perşembe gitmeyi düşünüyorum öldü sanıyodum ondan gitmedim şimdiye kadar ama kızlar gitmiş yaşıymuş yani :) senin bildigin cok iyi bakıyo biliyo dedigin varsa onada gidebilirm :)

bana ilk baktığında, ismimin ilk üç harfini söylemiş ve sonra ismimi söyleyip hoşgeldin otur demişti.

sonra anne adımı baba adımı ve sevgilimin adını söylemişti. şok oldum. ama etkisinden 1 hafta kurtulamıyorsunuz :KK43:(

sonra bir hafta içinde miden bozulacak hastanelik olacaksın iyileşince de izmire gideceksin apar topar demişti ve ben ona gülmüştüm.

2 gün sonra pideden zehirlendim ve hastaneye kaldırıldım. iyileşince de eşyamı topladım ve eve geldim.

cnm hangi falcıyı önerirsin izmirde çok pahalı olmasın ama:)

Son düzenleme:
sevincc kullanıcısından alıntı

dun polat cafeye gıttım tavsıyeler uzerıne arkadaslarımla hepımıze hemen hemen aynı seyı soyledıler bu nasıl olur ya resmen dolandırıldık ):

evet arkadaşlar yalanın daniskası ifadeye bakarsanız ne demek istedigimi anlarsınız polat kafeye gittim demiş ama arkasından arkadaşlarımla hepimize aynı şeyi söylediler demiş zaten kelimeler tutarsız kaç kişi söyledi sana kardeşim ben ilk baştan senin reklamcı falcı oldugunu anlamıştım :))))))))))))sana sadece gülüyorum

tavsiye ettigin kişilere gelince batu niko ayla degilmi güzel kardeşim
batu ve niko ortak bir kafe açtılar ve o zaman denemiştim batuyu o kadar kötüydükü 3 4 ay sonra battılar bir süre sonra niko aynı kafede falcı olarak çalışmaya başladı ve o zaman denedim nikoyu, gay diye gittim adam gay taklidi yapanlardan, dışarıda sevgilisiyle yani bir kızla oturuyodu neyse fala geçeyim berbat bikere negatif suratı asık kötü elektirik saçıyor ve onun baktıgı falı annem bile bakıyor komşularına, vasat yani ayla denemedim ama kaprisli oldugunu duydugum için merakta etmedim VE NE TESADÜF ki FİESTADA BİRLİKTE ÇALIŞAN FALCILAR, FİESTAYI ESKİDEN BERİ BİLİYORUM VE BU GÜN ORDA CANAN HANIMA SORDUM EVET NE HİKMETSE ÜÇÜNÜN EKÜRÜ OLDUKLARINI SÖYLEDİ!SEN ŞİMDİ REKLAMCI BİR FALCI DEGİLDE KİMSİN ???

REKLAMINI KÖTÜ YAPTIN KİMSELER KANMAZ SANA KENDİNİ YİNE ÖV AMA BAŞKALARINI KÖTÜLEYEREK DEGİL VE KÖTÜLERKEN AÇIK VERME ANLADIK HEPİMİZ SENİ FALCISIN AMA YAKALANACAGINI FALDA GÖREMEMİŞSİN ÇÜNKİ BURDAKİ İNSANLAR SALAK DEGİL KİMSE KİMSEYİ KANDIRMIYOR SADECE TAVSİYEDE BULUNUYOR HERKESE YAPIŞIP AYNI İSİMLERİ YAZIP GİT DİYE YALVARMIYOR BAŞKA KAPIYA ::))))

Herşeyi anlıyorum da maaral arkadaşım ben de senin şu savunma psikolojini anlayamıyorum. O sevinc denen arkadaşın Batu denen şahsın reklamını yaptığı apaçık ortada da sen niye böyle bir avukatlığa böyle bir araştırmaya soyunmuşsun ben de onu çözmeye çalışıyorum ve açıkcası düşündüklerimi söyliyeyim; ben senin de dürüstlüğüne inanmıyorum.

Burada yorum yapanların çoğu, insanları alttan alttan yönlendirmeye çalışan ya cafe çalışanı ya falcının bi arkadaşı ya da cafenin direk sahibi olmaya başladı, yeter artık bi rahat bırakın insanları da paylaşımlarımızı rahat rahat yapalım yaa. İyi falcı zaten zamanla kendi adını duyurur siz orda burda milleti kandırmayla zaman harcamayı bırakın da o zamanınızı gerçekten işinin ehli insanları bulmaya çalışmakla değerlendirin. O zaman bakın da görün böyle ucuz numaralar çevirmeye ihtiyacınız kalacak mı?

ay şu batucu kız benı öldürücek yoksa batunun kendımı desem bılemedım neyse reklam kokan hareketler bunlar kızlar bende hiç gitmedim bılıyomusunuz birsene gidesim geldı walla ama adres şart :) örnekköyde oturdugunu bılıyorum bıtek bırınız adresı yollarsa sevinirim öpt
dilekçim cumartesi beraber gidelim mi bende merak ediyorum

dilekçim cumartesi beraber gidelim mi bende merak ediyorum
olur diycem ama hafta sonu o kadın dolar taşar be güzelim yıllardır duyarım adını benım tüm sülale ziyaretine gitti bende ucmuş dıye korkudan gitmiyodum ama artık işin ehli olunca :) pek korkmuyorum bence hafta içi hastalanda öle gidelim :) çok beklerız hafta sonu bence sen ne dersin

nasıl şikayet edecegimi bilenmedim ???

Rahatsız Olduğunuz veya Reklam Üyeliğinden Şüphelendiğiniz Üyenin Mesaj Yazdığı Panelin Sol Alt Köşesinde Üçgen İçerisinde Ünlem İşareti Mevcuttur..
O Butona Tıklayıp Sebep Bildirmeniz Yeterli Olacaktır..

Güzel Paylaşımlar..

Kızlar,dün Kıbrıs Şehitleri Caddesinde dolaşırken öylesine Boncuklu Bayram' a gittim adını hatırladığım için.Ama iyi mi kötü mü hatırladığımı bilemedimde kendim bi bakayım dedim...onun dediklerinden çıkan var mı?İnşallah çıkar yaa çok güzel şeyler söyledi çünkü.Bana biraz iyi geldi ama bilemedim...

Herşeyi anlıyorum da maaral arkadaşım ben de senin şu savunma psikolojini anlayamıyorum. O sevinc denen arkadaşın Batu denen şahsın reklamını yaptığı apaçık ortada da sen niye böyle bir avukatlığa böyle bir araştırmaya soyunmuşsun ben de onu çözmeye çalışıyorum ve açıkcası düşündüklerimi söyliyeyim; ben senin de dürüstlüğüne inanmıyorum.

Burada yorum yapanların çoğu, insanları alttan alttan yönlendirmeye çalışan ya cafe çalışanı ya falcının bi arkadaşı ya da cafenin direk sahibi olmaya başladı, yeter artık bi rahat bırakın insanları da paylaşımlarımızı rahat rahat yapalım yaa. İyi falcı zaten zamanla kendi adını duyurur siz orda burda milleti kandırmayla zaman harcamayı bırakın da o zamanınızı gerçekten işinin ehli insanları bulmaya çalışmakla değerlendirin. O zaman bakın da görün böyle ucuz numaralar çevirmeye ihtiyacınız kalacak mı?

slm aishe savunma derken anlamadım ben ,ben kimseyi savunmadım dikkatli oku reklam yap ama kimseyi karalama dedim beni ilgilendiren a falcı b falcı degil, aynı kişinin ilk mesajıda dikkatimi çekmişti ve yine yazmıştım izmirin en iyi falcısı başlıgını koyuşu ve herkesin mesajının altına ona git ona git deyişi nediniyle cevap verdim araştırmadım tesadüf fiestadaydım ve aklıma geldi sordum sadece şunu demek istedim ben yada burdaki kimse salak degil körü körüne para saçmıyoruz begendimiz kişileri yazıyoruz ama bu arkadaşın yaptıgı dogru degil bana göre ve hakkımı kullanarak ve özgür biri olarak fikrimi yazdım bu neden seni rahatsız ediyor :)

günaydın kızlar dün gittik ve yine herşeyi bildi biraz moralim bozuldu ama doğru şeyler söyledi.yanımdaki arkadaşımı da bildi.telefonunu vermeme de izin verdi ama siz biz internet tanışıyoruz ordan aldık demeyin arkadaşıyım dersinız sorarsa,sormazda olsun :) 10 dkda bir mesaj atabiliyorum isteyenlere vericem.orta yere yazmayalım numarasını olurmu.öpüyorum sizleri...

canım falcı araştırıyorum acilen fal baktırmam lazım yazını gördüm en kısa zamanda banada telefonunu verirmisin lütfen senden mesaj bekliyorum :)

sürekli gülistana gider gelirdim ve çok memnundum ama kocasının alanyaya tayini çıkmış oraya gitmişler yani güşistan artık izmirde deilmişşşşş...çok kötüyüm ben

bakımı iyi canımda söylediği olacak dediği şeyler kısa sürede de oluyor, yıllar sonra da oluyor bu nasıl şeydir? şimdi 6-7 yıl evvel söyledikleri gözümün önünde kadına helal olsun diyorum:KK9::KK9::KK9:

canım yıldızana nın numarasını ve adresini banada mesajlarmısın lütfeeenn

kızlar eskiden 6-7 yıl önce kadar annemin bi falcısı vardı adı neşe şişmanca bi kadındı ve o yıllarda ne söylediyse aynen oldu hatta annemin 40 yaşına geldiginde bi erkek evladı olacagını bile bilmişti levent tarafında oturuyodu 2 yıl önce gültepeye taşınmış bilen duyan gören varsaaaa lütfen yazarmısınız

X